Şimdi Ara

Türk Telekom 'yerli' e-SIM, yeni nesil akıllı telefonlar için hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
3.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom 'yerli' e-SIM, yeni nesil akıllı telefonlar için hazır

Türk Telekom yerli e-SIM yeni nesil akıllı telefonlar için hazır. Türk Telekom, e-SIM hizmeti için merak edilen tüm soruları yanıtladı.

Türk Telekom e-SIM ücretli mi olacak?

Türk Telekom, e-SIM teknolojisini bu yeniliği destekleyen ve yeni çıkan tüm akıllı telefonlarda kullanıma sunuyor. Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretildiği belirtilen Türk Telekom e-SIM ücretli olacak mı? sorusuna şirket, abonelerin eSIM hizmetinden ek ücret ödemeden faydalanabileceklerini ve numaralarının değişmeyeceğini belirtti.

Türk Telekom e-SIM hizmetinden bireysel ve kurumsal kullanıcılar faydalanabilecek. Akıllı telefonlardan akıllı saatlere, otomotiv sektöründen internete bağlı birçok ürüne geniş bir alanda kolayca kullanılabilecek eSIM teknolojisinin yüzde yüz yerli teknolojiyle üretildiği özellikle vurgulandı. Türk Telekom altyapısıyla, Türkiye’de kurulan sunucularla entegrasyonu tamamlanan eSIM teknolojisi ile fiziksel bir müdahale gerekmeden operatör profili oluşturulabiliyor.

Türk Telekom e-SIM'e geçiş

1. Türk Telekom ofisine ya da bayisine gidin.

2. Kendinize en uygun tarifeyi seçtikten ve abonelik sözleşmesini imzaladığınızda bayi çalışanının ekranına bir QR kod gelecek.

3. Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.

4. Hücresel sekmesine gidin.

5. Hücresel Plan Ekle seçeneğine dokunun.

6. Bayi çalışanının göstereceği QR kodu telefonunuzun kamerası ile okutun.

7. eSIM’iniz yüklendi ve artık kullanıma hazırsınız. (PIN ve PUK bilgilerinizi çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.)

İlk kez abone olacak ya da numaranızı taşıyacaksanız gerekli evraklarla birlikte e-SIM destekli telefonunuzla bir Türk Telekom bayisine gidin. Bayiniz sisteminden abonelik işlemlerinizi başlatacaktır. İşlem sonunda bayinizin ekranında görünen QR kodu, telefonunuzun hücresel planlar bölümünden okutarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Türk Telekom: e-SIM yüzde yüz yerli teknolojiyle üretildi

BTK’nın SIM teknolojilerini destekleyen sistemlerin kurulumu ve cihazlarda kullanımı kapsamındaki kurul kararlarına uygun olarak, tamamen yerli ve milli olarak üretilen eSIM teknolojisi, kullanıcılara dijital bir deneyim sunuyor. Dijital yapısı nedeniyle kaybolma ya da çalınma riskleri taşımayan ve fiziksel bir SIM karta ihtiyaç olmadığı için kart değişimi gereksinimini ortadan kaldıran eSIM, aynı zamanda çevre dostu olma özelliği de taşıyor.

Kaynak:https://www.turktelekom.com.tr/e-sim/index.html

• Ülkede amiral gemisi Samsung ve Iphone harici esimli telefon yok ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya bayilerin bunu ücretsiz vermediğini bilmiyorlar. Yada yalan söylüyorlar.

Uzun zamandır zaten yükletilebiliyordu yeni açılmış gibi yazmışsınız.

e-sim yükletmeye gittim ücret istediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 11 Eylül 2022; 13:36:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt

yeni marka yapmışlar adı amiral gemisi Türk Telekom 'yerli' e-SIM, yeni nesil akıllı telefonlar için hazır 

• Fiziksel sim iyidir, e-sim LoT cihazlarına uygun. Telefonlarda fiziksel sim kalmalı ikinci sim kart yerine e-sim olabilir.

• bimcell,vestelcell ve pttcell türevlerine varmı? tabiki yok.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

iPhone 14 sadece e-sim destekliyor. Sim de tarih olacak gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    ABD'de satılan modeller öyle. Ama diğer ülkelerde satılan modellerde e-sim + fiziksel sim var.

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    Tüm operatörlerde bayiller 100 yıl geriden gelio. Lan arkadaş o çalışanlar hiç eğitilmez mi. Ben onlardan daha çok şey biliyorum. Bide şu şart bu şart die kaktırmalar. Herkes kendini C başkanı zannedio yauw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 11 Eylül 2022; 17:54:37 >
  • Darısı diğer operatörlerin başına! Vodafone ve Turkcell hala kıytırık bir eSIM değişimi için fahiş paralar koparmaya çalışıyor!

• Telefonun e-sım desteklediğini nasıl öğrenebiliriz

• E sim nedir? Cevaplayan olursa sevinirim.

• karınca_83 K kullanıcısına yanıt

Telefonunda kullandığın kartın dijital olarak var olmasıdır. Sanal telefon kartı yani özetle.

amerikadan iphone14 almayı düşünüyorum. esim kullanıyor musunuz? sıkıntısı var mı? fiziksel sim imkanı olmayacağı için ortada kalmayalım.

• Haber değeri olan ne? zaten esim kullanılabiliyordu.. Telekom dan asıl Apple Watch desteğinin gelmesini bekliyoruz..!

• Onu bunu boşverin 5g ne oldu

Olmasın işte kabul etmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayfeynman B kullanıcısına yanıt

Kullanmıyorum hocam ama şuan tüm operatörler destekliyor diye biliyorum. Bayilerden detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Bayiye neden gidesin ki. Türk Telekom mobil uygulaması üzerinden bunu yapmak çok mu zor.
    DENT gibi uygulamalar qr code a falan gerek duymadan direk uygulama üzerinden esim e geçiş sağlıyor

Edit: güvenlik sebebiyle olduğu söyleniyor. Sim kart yenilemek gibi bir şey olduğu için bayi kimlik kontrolü yapıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 12 Eylül 2022; 19:38:6 >
  • Aman Ha ! eSim'den uzak durun. Türkiyede ilk Kullananlardanım Temiz kurulum için telefona format attım Hat Kartında yeniden kurulum için kare kod olmasına rağmen, yeni hat parası verip yeniden almak zorunda kaldım ( Vodafone )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.