Şimdi Ara

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
45
Favori
63.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

200x17 = 3400

Bu internet bitmiyo🤭
    İhtiyacı olana transfer etme şansımız olsa keşke🤭
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam 

• Bayiden gidip simkart istesek abonelik tasima için, online a ozel tarifeleri alamiyor muyuz ya da neler alabiliyoruz acaba ? Dijital kurye denen firma guya pazartesi getirecekti sonra 1 hafta kendileri attilar. 24 saat dendi cuma basvurdum pazartesi bile gelemedi böyle rezillik olmaz
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Adı üstünde hocam🙂

👉 Online'a özel

• Online taşıma olayını iptal ettim, güçlü firsat 10 gb paketi bayiden de alınabiliyormus (uygun illerde) o şekilde ilerlemeyi düşünüyorum.
  • ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    Hocam uygun illerde bayiden de alinabiliyormus sehir değiştirecegim zaten orada fiziksel direkt alacağım dijital kuryeyide kendi haline bırakıyorum iptal ettim süreci
  • orhunn O kullanıcısına yanıt

Yardimci oldu hocam +1 Ref

• 👉 benim burdan her yazdığıma kakara kikiri yapan tiplere sesleniyorum(onlar kendilerini iyi biliyo)internet paketimi yapar yapmaz ben buralardan hokus pokus olcem.
    Ben internet paketimi yapana kadar dalganıza bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 21 Kasım 2024; 8:23:45 >
  • Su an 100 gb 2100₺ olan paket mi mantıklı acaba faturalı 10 gb aylık 250 tl bunun aylığı 175₺ ye geliyor
  • spdial S kullanıcısına yanıt
    Yıllık paketi kart ile öderken taksit seçeneği var mi ya da ziraat falan sonradan taksitlendirme yapıyor mu acaba?
    Size kalmış. Kullanım alışkanlıklarına göre değişir. Bana göre mantıklı tabi
  • Bu faturasiz 12 aylik paket 2100tl aylik 175 liraya geliyor. Parayi peşin mi veriyoruz hat taşırken? Bu yuzden mi fiyati uygun? 20bin dakika ve sms çok fazla ve gereksiz bu paketin farkli versiyonlari var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 21 Kasım 2024; 22:29:16 >

1800 konuda yapıyorlar o daha mantıklı  

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Evet tek seferde ödüyorsunuz hat taşıma sonrası.
    3-6 aylık versiyonları var ama en mantıklı bu gibi şu an
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt

Mrba Hocam siz direk mi aldiniz yillik paketi orhun nickli arkadasa mi yuklettiniz

Nasıl yani? Normal yoldan değil de farklı yoldan mi sıkıntı çıkmasın?
  • erennavas kullanıcısına yanıt

Ben almadım konuda alan var  

özel mesaj atın yardımcı olur

Geçmiş mesajlar da yazdı ne gibi sıkıntı çıkacak

paketin yüklendiğinde ödemeni yaparsın

• Babam şuan Türk Telekom faturalı hat kullanıyor, taahhüt birkaç hafta sonra bitecek. Faturasıza geçip bu paketi kullanmak istiyoruz, bu mümkün mü? Yoksa numara taşıyan veya yeni hat alanlara özel gibi bir durum var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.