evet faturasız yapıp geçebilirsiniz |
TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (29. sayfa)
-
-
Benim de bu pakete geçmeye niyetim var. Fatura kesim tarihimi bekliyorum. Bu paket ön ödemeli. Faturasıza geçtikten sonra bu paketi satın alabilirsiniz. Bu pakete geçmek için numara taşıyarak gelmiş olmanız veya yeni hat almış olmanız gerekmiyor.
Ben faturalıdaydım. Faturasıza geçtim. Bu arada, faturasıza geçiş için mevcut faturanıza geçiş bedeli olarak 80 TL ve yıl sonuna kadar kalan ayların ÖİV' si toplu olarak yansıtılacak. Bilginiz olsun.
-
Uygun fiyattan paket yükleyen arkadaşımız bana ulaşabilir mi? -
Yardımınız için teşekkürler @KoşanBalık @passero
-
Kazıkçı Turkcellden 10 yıl sonra ayrılıp Telekoma geçeceğim.1800 e nasıl alırım bu paketi ? -
Zaten paket fiyatı 2100 lira olunca kimse yeni fiyatı benimsememiş olacakki yeni konu açmamış kimse benim gördüğüm kadarıylan -
Mutlumega 70gb ımın bitmesine 18 gün kalmıs, bu sene yıllık paket cıkarmıcaklar belli oldu, ben de buna geçebilirim ama 1800 se geçerim 2100 e geçmem. 160 liralık Bimcell dost paket de yeter bana ama fiyat artışından etkilenir yıl boyunca
-
Bende bimcell e geçecektim ama yılbaşından sonra % 40 civarinda zam muhabbeti var.vodafone 10 gb 190 tl paketine geçtim. En azından 1 sene kafam rahat.
-
Paket adı nedir mevcut vodafonelu geçebiliyor mu?
-
Nakit - Havale 2000 TL den isteyene paketi yükleyebilirim...
-
Nakit - Havale 1800 TL den isteyene paketi yükleyebilirim, 8 yıldır aktif vergi levhamız mevcut bu sektörde.
Konuda birçok arkadaş benden aldı. -
Hocam Aralık ayına geçince kapanır mi bu yıllık paketler? -
Eli kulağında zammın
-
Aynen paket kapanmaz ama
Zam yer.
-
1800 den 2100 e yukselmedi mi bu ay zaten -
6 ay önce yükseldi yakında 2500 ü görecektir
-
Turk telekom Faturalida 43 gun daha taahhudum var. Faturasiza gecersem taahhut ucreti yansitirlar mi, operator degismemis oluyor sonucta? -
Yansıtırlar
taahhüt sadece operatör değiştirmene bakmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X