Sen geçmeden zam gelsinde göreyim seni enflasyondan korunmaya çalışan mezarcı amca < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (31. sayfa)
-
-
-
Aynı paket bana da öneriliyor ama faturalı düşünmüyorum yıllık paket günü 12 Aralık'ta doluyor yine onu alırım Galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 30 Kasım 2024; 2:13:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitesinde "faturasızdan faturalıya geçiş" diye yazmış, tanımlamada. Hat taşımada yok mu bu tarife?
bireysel.turktelekom.com.trMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/ideal-4gb-mevcut.aspx -
Yıllık paketler daha iyi galiba🙄
Harcamadıkça biriktirme yapabiliyosun.
Daha sonradan toplu halde harcama da yapabilirsin.
Yıllık paketler bu konuda daha avantajlı.
Senin göstermiş olduğun ideal paketler tt faturasıza geçtikten 30 gün sonra herkese teklif ediliyo.
Forumda konusu vardı😉
Arkadaşdan şimdi 2 hat için işlem yaptırdım anında paketi yükledi
-
Doğrudur hocam. Paket 1800-2100₺ geliyordu bu ise 1400₺ geliyor. Ondan paylaştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bugün orhunn hocam banada 1.800₺ den yardımcı oldu. Şimdilik sorun yok bilgilendirmek için yazdım.
mega70 tarifem bitti. burdan 1800 e yıllık paket mi alsam yoksa git gel ile türksel 10 gb 1000 dk 185 tl paketi mi alsam ? bu devirde 12 ay sabit ödemeli faturalı hat daha mantıklı gibi ?
-
Aylık %4 enflasyon var desek 12 ayda ödediğiniz para bugünkü değeriyle 1791 TL yapar. Yani Telekom ile aynı fiyata geliyor. Eğer bazı aylar çok yüksek kullanım yapıyorsanız Turkcell paketinde kullanılmayanlar yandığı için size gelmez. Ayda 10'u geçmiyorsanız ve Turkcell çekim kalitesi sorunu yoksa Turkcell daha mantıklı.
1800'e paket alımı yapıldı. İlgilenenlere referans olsun.
Paketi düşünen arkadaşlar için, pakette sınırsız Türk Telekom yönüne konuşma ve sınırsız Whatsapp özelliği var, whatsapptan resim videoları 300gb a kadar paketinizden harcamadan gönderebilirsiniz.
yıllık pakette mi var bu faydalar?
-
hat annemin üstüne annem başka şehirde şuan turkcelde hat. nasıl geçiş yapabilirim
-
1800 nakit mi alıyorsunuz önce parayı mı yoksa paketi yükleyip parayı mı alıyorsunuz
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X