Sen geçmeden zam gelsinde göreyim seni enflasyondan korunmaya çalışan mezarcı amca |
Bildirim
Sen geçmeden zam gelsinde göreyim seni enflasyondan korunmaya çalışan mezarcı amca |
Aynı paket bana da öneriliyor ama faturalı düşünmüyorum yıllık paket günü 12 Aralık'ta doluyor yine onu alırım Galiba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 30 Kasım 2024; 2:13:13 > |
Sitesinde "faturasızdan faturalıya geçiş" diye yazmış, tanımlamada. Hat taşımada yok mu bu tarife? bireysel.turktelekom.com.tr Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/ideal-4gb-mevcut.aspx |
Yıllık paketler daha iyi galiba🙄 Harcamadıkça biriktirme yapabiliyosun. Daha sonradan toplu halde harcama da yapabilirsin. Yıllık paketler bu konuda daha avantajlı. |
Senin göstermiş olduğun ideal paketler tt faturasıza geçtikten 30 gün sonra herkese teklif ediliyo. Forumda konusu vardı😉 |
Arkadaşdan şimdi 2 hat için işlem yaptırdım anında paketi yükledi |
|
|
mega70 tarifem bitti. burdan 1800 e yıllık paket mi alsam yoksa git gel ile türksel 10 gb 1000 dk 185 tl paketi mi alsam ? bu devirde 12 ay sabit ödemeli faturalı hat daha mantıklı gibi ? |