Şimdi Ara

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Karşıduran , Karşıduran , crux07 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
613
Cevap
50
Favori
66.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Sen geçmeden zam gelsinde göreyim seni enflasyondan korunmaya çalışan mezarcı amca TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] 

• 2 senedir bu tarifeyi kullanıyordum. Bugün son gündü paket almaya çalışırken. İdeal 8gb faturalı tarifesi geldi karşıma. Kontrol etmenizde yarar var.

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]
  • hyhelvaci kullanıcısına yanıt

Aynı paket bana da öneriliyor ama faturalı düşünmüyorum yıllık paket günü 12 Aralık'ta doluyor yine onu alırım Galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 30 Kasım 2024; 2:13:13 >

Sitesinde "faturasızdan faturalıya geçiş" diye yazmış, tanımlamada. Hat taşımada yok mu bu tarife?

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]
    TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/ideal-4gb-mevcut.aspx

Yıllık paketler daha iyi galiba🙄

Harcamadıkça biriktirme yapabiliyosun.

Daha sonradan toplu halde harcama da yapabilirsin.

Yıllık paketler bu konuda daha avantajlı.

Senin göstermiş olduğun ideal paketler tt faturasıza geçtikten 30 gün sonra herkese teklif ediliyo.

Forumda konusu vardı😉

• orhunn O kullanıcısına yanıt

Arkadaşdan şimdi 2 hat için işlem yaptırdım anında paketi yükledi

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Paket 1800-2100₺ geliyordu bu ise 1400₺ geliyor. Ondan paylaştım.
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    Orhun Bey den bende bir kaç gün önce 1800 TL yıllık paket yüklemesi yaptım referans olarak paylaşayım istedim. Anında güvenilir olarak paketimi yükledi, kendisine teşekkür ediyorum. 👍 TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]
  • Bugün orhunn hocam banada 1.800₺ den yardımcı oldu. Şimdilik sorun yok bilgilendirmek için yazdım.
  • mega70 tarifem bitti. burdan 1800 e yıllık paket mi alsam yoksa git gel ile türksel 10 gb 1000 dk 185 tl paketi mi alsam ? bu devirde 12 ay sabit ödemeli faturalı hat daha mantıklı gibi ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.