Şimdi Ara

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
653
Cevap
53
Favori
71.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özel mesaj gönderemiyorum.
  • Bugün Türk Telekom mobil uygulaması üzerinden 6 Aylık olan 50 GB + 10000 Dakika + 10000 Sms paketini 1.000 TL yükledim.

İnternet çekim konusunda şuan bir problem yaşamadım. Umarım sıkıntısız gider

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt

Ben de kendisinden yıllık paket aldım. Önce numaranızı yazıyorsunuz, o numaraya paketi yüklüyor.

Paket yüklendikten biraz sonra size paketin yüklendiğine dair bir SMS gelecek. O SMS'ten 5 dakika sonra mobil uygulamada paketin yüklendiğini göreceksiniz. Yükleme işi tamamlandıktan sonra ödemeyi yapıyorsunuz.

Eğer ödemeyi havale veya EFT ile yapacak olursanız, açıklama kısmına ödediğiniz tutar için " Türk Telekom'un uzun dönemli ... paket ödemesi" diye mutlaka yazın. Açıklama bölümüne bilgi yazmadan yapılan ödemeler hukuken problemli olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 5 Aralık 2024; 1:9:26 >
  • passero P kullanıcısına yanıt

Ondan sonra mahkemeden evinize bir kağıt geliyor.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Ne demek istediğinizi anlayamadım.

İlgili şahıs 300 TL nasıl indirimli atabiliyor?

Mesala ilgili arkadaş dışında başka bir bayii indirim yapabiliyor mu?

Tabi ben %100 ilgili arkadaş illegal bir iş yapıyor diyemem ama işin içinde illegal bir olaylar dönüyor olabilir.

Arkadaş işinde samimi ise kime ne yüklemiş bunların hepsini video çeksin buraya eklesin.

Hem daha güvenilir olur hem daha iyi ekmek yer.

Atıyorum siz kendisinde 300 TL indirimli olduğu için cazip geldi die almak istediniz?

Arkadaş yükleme yaparken sizin nickinizi yazsın ve videosunu çeksin forum atsın ki bir illegal iş olmadığı belli olsun.

Eğer illegal bir iş varsa kafanız ağırabilir.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Haklısınız fakat başınızın ağrımaması için açıklama bölümüne mutlaka o ücretin neden ödendiğini yazmanız gerekiyor. Bu bütün EFT ve havale işlemleri için geçerlidir. Eğer açıklama bölümüne açıklama yazmadan ödeme yaparsanız ve karşı taraf illegal birtakım işlere karışırsa, işte o zaman sizin için riskli olur.

Eğer öyle yapıtysanız çok iyi etmişsinizdir en azından ne için ödeme yapıldığı anlaşılmıştır.

Ancak mahkeme buna rağmen diyelim ki illegal durumu fark etti ve sizin açıklama yazınıza bakarak %100 ifadeye çağırmayacağının bir garantisi var mı?

Hukuki olarak kesin olarak eminseniz bir problem yok çünkü bende bu sorunun cevabını net olarak bilmiyorum.

Kafanızın ağırmasındaki kastım bir ceza almanız değil olurda böyle bir şey söz konusuysa ifade vermeye gideceğiniz için kafanız ağıracak.

Tekrar yazmakta fayda buluyorum. İlgili arkadaş şeffaf şekilde yükeleme yaparken bayisini çekip ve yükleme aşamasında forumdaki alacak kişilerin nickinide yazarsa en azından bir güven söz konusu olur.

Bu durum hem arkadaşa hemde forum'daki kullanıcılara fayda sağlayacaktır.

Bende başta almayı düşündüm ancak 300 TL için yeteri kadar bir güven bulamadığım için Türk Telekom üzerinden kendime 6 aylık olan paketi aldım.

• arkadaşlar Türkcell den Telekoma geçiş yapmayı düşünüyorum, sorum şu size internetten numara taşıma başvurusu yapıp sim kartı herhangi bir bayiden alma şansımız var mı? çünkü sabit bir adreste olamıyorum gün içinde, bilgisi olan var mı?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Sim kartı aldığınız bayiden direkt geçiş yapabilirsiniz 10dk sürer

• Merhaba bende Orhun Beyden Uzun Dönem 12 Ay paketi 1800TL karşılığında aldım.Kendisine teşekkür ederim

• Bende Orhun beyden uzun dönem 12 ay 100 GB. paketi 1800 TL.karşılğında aldım.İlgisine teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Evet

Özel mesaj yazamıyorum

• bu paketi taksitli olarak alabilen var mı
  • ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Ne yaptın geçmedin mi daha türk telekom a

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] 

Senelik pakette konuşma ve sms çok,interneti az verdiği için tercih etmedim şimdilik.fiyat olarak da tt faturalı paket daha uyguna geliyo.faturalı olunca hem daha uygun oluyo,hem de paketteki internet ve hediye interneti daha çok oluyo😉

Sene sonunda 12gb'lık ideal paket teklif ederler ise devam edicem.vermezler ise vodafone faturasız yapıp,tekrardan yeni bir tt kampanyası kovalıcam😉

👉 Şu zamana kadar 3 defa silsüpür yaptım;

Haftalık 1gb,haftalık 2gb sosyal medya ve günlük 2gb verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 22 Aralık 2024; 13:41:4 >

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun o zaman

• Orhunn arkadaşımızdan 3 farklı kişi için "Uzun Dönemli 12 Ay 100 GB Paketi"ni 3x1800TL'den havale ile satın aldım. Hiçbir sorun yaşamadım. Yaklaşık 5 dakikada yüklendi. Kendisine teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.