Eyw.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (33. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben de bu paketi ay başında yaptırdım. 2100 TL'ye.
Şuan bu paketin yanına biraz daha internet paketi almayı düşünüyorum.
Tavsiyelerinize açığım.
-
-
numara girdikten sonra böyle çıkıyorsa 4 farklı aboneliğiniz vardır o yüzden sistemsel hata mevcut. direkt bayiden yükleyebilirim pm atabilirsiniz.
-
Abonelik ile alakası olacağını sanmıyorum
uygulama zaten burası bende de aynı sistemsel sorun var
-
fatura öderken 2 aboneliğin varsa fatura ödeyemiyorsun online işlemlerden, aynı borcu 2 kez gösteriyor.
-
-
Hovmcam bu paketi alıcam PM atamıyorum bana ulaşabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam buradan mesaj özeligi pasif olmuş benim destek çözemedi whatshapp varmı mesaj atamıyorum cevap veremiyorum mesajla
-
wa.me/905312940534
-
Paketi kredi kartı ile yükledim yalnız son geçerlilik tarihi değişmedi. Hattın aktif kalması için ayrıca tl mi yüklemek gerekiyor?
Daha önce bende kullandım. Paket bitene kadar aktif kalıyor diye hatırlıyorum.
Vergiler için arada yalandan 100-200₺ yükleyebilirsiz tabi 5-6 ay sonra. Onları her türlü alıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1800 tlye sorunsuz yükledik
-
Arkadaşlar almak için gününü bekleyen varsa bugün bimcell paketlere resmi zam geldi yakında bu paketlere de gelebilir,
-
cok yazık bu fiyatlara ki aralıkta kampanyalı olarak 20-25 gb 'i 200 tl civarina vermisti turk telekom ..ben de 15 gb icin 245 tl lik teklifleri ki taciz eder gibi 1 aydir app 'de sabit tutuyorlar ve pisman olurum o fiyattan diye kabul edicem herhalde ..
-
Kapannistir diye uyari veriyor nasil aldiniz. Anlatir misiniz.
-
Tüm sene zam gelmeden böyle durur inşallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fiyatlar çok pahalı değil mi, zaten normalde 190 tl ile230 tl arası 30 gb internet veriyor 1 aylık bu pakedin mantığını anlamadım?
-
Nerede veriyor peki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X