Şimdi Ara

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
653
Cevap
53
Favori
71.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yansır ama kalan ay kadar ceza işler.

Paketin yaklaşık 6 Aydır 2100tl resmi satışı, %30 civarında zam gelecek diye konuşuluyor yeni zamlarla. %30 olursa 2750tl olabilir resmi satışı dikkat.

• orhunn O kullanıcısına yanıt

turkcell faturasızdayım, yıllık mega paketim 2 haftaya bitiyor, 1800 e telekom nasıl alırım

• unpop kullanıcısına yanıt

Senin 2 hafta çokmuş kardeşTURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] 

Sayılı gün çabuk geçer demişlerTURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] 

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]

• Bitiyor simdi bizimkide nasil yapicaz bu işi uyguna
    Hocam ben yıllık düşünüyordum sonra 250₺ 10 gb faturalı yaptım.
    İlk ay 20 gb bedava
    Sonraki aylar her ay bir aylık 5 gb bedava
    Paket 15 gb yani.
    Şimdi siz tek seferde 1800₺ vereceksiniz ya da 2100₺

Faturali alırsanız ileriki aylarda enflasyondan dolayı 250₺ değer kaybetmiş olacak. Asgari ücrete maaşlara zam gelecek falan. Öyle düşününce aslında faturalı taahhütlu tarifenin daha uyguna geldiğini düşündüm. Aylik internet olarak da daha yüksek zaten.
  • veni60 kullanıcısına yanıt

Orhunn isimli kullanıcıya özelden mesaj gönderin. Ben de dün kendisinden yıllık paketi satın aldım. Paket yüklendikten sonra, size SMS geliyor. 10 dakika sonra yüklenen paketi TT mobil uygulamadan görüyorsunuz. Paketin yüklendiğini gördükten sonra ödemeyi yapıyorsunuz.

Şüpheniz varsa, gördüğüm kadarıyla güvenilir bir kişi. Benim işlemimi hemen halletti.

• general4242 kullanıcısına yanıt

hangi paket bu

Güçlü fırsat 10 gb
    250₺

Kazığı yemişsin TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU]  tt yıllık paket fiyatı daha uygun

• Hocam yıllık paket 100 gb. Su an cebinizden tek seferde 2100₺ çıkıyor. 1800₺ konuda güvenirseniz.
    Yıllık 100 gb aylık ortalama 8.33 gb a denk geliyor.

Faturali paket ilk ay 10+20 gb
    Sonraki aylar 10 + 5 gb. (5 gb sil süpürden her ay veriyormuş mutlaka, 30 günlük)
    Yıllık toplam 195 gb a varıyor.

Ben her ay 250₺ ödeyeceğim ama mesela bir 6 ay sonranin 250₺ si şu anın 250₺ sinden daha değersiz olacak enflasyon yüzünden. Yani ödediğim değer git gide düşecek.

Böyle düşünürseniz yıllık pakete alternatif tercih edilebilir. Ben ikisini de biliyordum özellikle faturalı seçtim.

Kullanım şeklinize göre değişir aslında. Mesela ben evdeysem, ev internetinden kullanıyorum. Bana mobil veri en çok yaz aylarında, şehir dışındayken gerekiyor. O zaman faturalı aylık tarifeye geçmiş olsaydım, ayda 12 GB zor yetiyordu.

Benim kullanım miktarım her ay stabil olmadığı için, yıllık paket bana daha uygun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 28 Kasım 2024; 21:57:44 >

Valla 1800₺ güvenipte yükleten çok kişi var hocam

TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] 

• Arkadaşlar merhabalar bende Turkcell Mutlu Mega 70GB ta idim 2 hattımla. Burada gördüm Türktelekom 100 GB a geçtim. @orhunn arkadaş sağolsun 1800 liraya yükledi sorunsuz. Arkadaşa güvenebilirsiniz özelden yazın size dönüş yapar Bayiler 2100 istiyor paket için... Paketsizde taşımıyorlar kaç bayiye sorduysam illaki bir paket kakalamaya çalıştılar. Türktelekom merkezinde paketsiz taşıyabildim. Çekim konusunda şüpheliydim ancak hat açıldıktan sonra eski operatörden de iyi gördüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan_mem

Arkadaşlar merhabalar bende Turkcell Mutlu Mega 70GB ta idim 2 hattımla. Burada gördüm Türktelekom 100 GB a geçtim. @orhunn arkadaş sağolsun 1800 liraya yükledi sorunsuz. Arkadaşa güvenebilirsiniz özelden yazın size dönüş yapar Bayiler 2100 istiyor paket için... Paketsizde taşımıyorlar kaç bayiye sorduysam illaki bir paket kakalamaya çalıştılar. Türktelekom merkezinde paketsiz taşıyabildim. Çekim konusunda şüpheliydim ancak hat açıldıktan sonra eski operatörden de iyi gördüm...

tam 28 günüm kaldı mutlu mega 70gb paketimin süresinin bitimine ve hala baya bir GB kaldı, o yüzden hakkım yanmasın boşuna diye devam ediyorum kullanmaya, sizce son tarih ne zaman türk telekoma geçiş başvurusu yapayım? zor durumda kalmamak adına???

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum yılsonuna doğru zam yer büyük olasılıkla

• Elinizi çabuk tutun pakete geçmeyen kalmasın zam geliyor zam
  • orhunn O kullanıcısına yanıt

Yıllık paket alınmıştır. Teşekkürler.

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Kaynağınız nedir hocam
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Tam 1 aydır söyleniyor😏

Sipikilasyon yapıyor kendince😏

Seni hınzır seniiiii😏

😜🤪

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.