Şimdi Ara

Türk Telekom Yurt Dışı Hatları Doldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @kontendoo yurtdışı serverlardan download hızı aşırı yavaş sürekli problemler çıkıyor 1024 bağlantıda eğer bir 1024 bağlantı edinirsen anlarsın herkesin ne demek istediğini hiç bir şekilde yatırım yapmıyorlar habire yutdışı hatlarda sorun oluyor bun palavra değil gerçeğin ta kendisi
  • yok kardesm yurdısı serverlarnda oynanmıyo hcbişi delircem walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: METAL

@kontendoo yurtdışı serverlardan download hızı aşırı yavaş sürekli problemler çıkıyor 1024 bağlantıda eğer bir 1024 bağlantı edinirsen anlarsın herkesin ne demek istediğini hiç bir şekilde yatırım yapmıyorlar habire yutdışı hatlarda sorun oluyor bun palavra değil gerçeğin ta kendisi

Benim bağlatın 512 kbps ve ben problem yaşamıyorum , yaşamadım. Birkaç nedenden dolayı böyle bir problem olabilir.
    1) Telekom sizleri kandırıyordur ve 1024 kbps diye verdiği hız gerçeği yansıtmıyordur.
    2) 1024 kbps , Türkiye şartlarında çok iyi bir hız , aslında avrupa şartlarında da birçok konuda yeterli bir hız. Bunun birkaç nedeni var ; ortalama 95 kb/s ile indiriyor sanırım 1024 kbps , böyle bir hızı verebilecek site ya da kaynak sayısı çok az , yani her indirdiğiniz dosya bu hızda inmez , bu da 1024 kullanıcılarını şüpheye sokabilir. Çok iyi bir Torrent sitesine üye olan varsa sonuçları bizimle paylaşsın.
    3) Virus gibi , kullanıcıdan kaynaklanan problemler yüzünden olabilir.

Daha önce dediğim gibi , 54 kb/s nin altında dosya indirmiyorum , hiçbir yurtdışı sitesinde problem yaşamıyorum , aksine çok hızlılar.

Ayrıca ; Dün gece Kanada'lı birisiyle boks maçı yaptım (Xbox 360) , bazen de Japonya'lı ve Güney Amerika'lı oyuncularla maç yapıyorum ve en ufak bir donma ya da problem yaşamıyorum , Avrupa'lı ve ABD'li birisiyle yaptığım maçları ise söylemeye bile gerek yok , mukemmel. Yani aynı bilgisayarda iki kişi oynarmış gibi , ya da aynı cafede iki kişi oynarmış gibi oynuyorum , online oyunları.

• @kontendoo sorun genelde zaten 1024 ler için geçerli ben normaldede 256 sınırsız kullanıcısıyım ve sorun yaşamıyorum 256 da ama 10245 e kampanya dahilinde geçtim sitelerde sorun oluyor emulde veya torrentte problem yok torrent ortalaması 103 civarlarında emulde zaten sürekli 102 103 indiriyor 18 kb da upload veriyorum ama sorun şuki 1024 çok sorunlu sitelerde falan hiç bir şekilde 1024 hissi vermiyor 256 ilede aynı hızlarda indirme yapıyordum
  • acıbadem den çıkış yapan arkadaşlar routerların dns lerinde problem var. daha doğrusu aşırı yüklenme var. teknik destek le görüştüm az önce...

tracertwww.donanimhaber.com

yazdığınız zaman 2. ve daha sonraki adımlarda min. 300-400 ping alırsanız anlayın ki sizde de problem var.. normalde olması gereken değerler max. 100 civarı olmak zorunda.
    ki kaldıki google a ping attığımda bile 600-700 ms değerler ve hatta time out alıyorumm.. şaka gibi resmen şu an etkilenen kitle az herhalde.. bi kaç santral e daha yayılırsa anlaşılır olayın ciddiyeti.. bu gidişle burdan taşınmadan bu sorun hallolmayacak. bıktım her gün aramaktan
  • ben telekomu arayıp onu deyınce sızde vırus var dıyorlar sen acıbadem olayını dıyınce nası ınandılar ya ?
  • 27.09.2006 16:22:11 Ticket # : 344241 Açıklama : TTNet''ten alınan bilgiye göre; TTNet''in yurtdışı internet erişimini sağlayan STM-16 linklerinden bazılarında arıza bulunmaktadır, çalışır haldeki linklerinin ise dolduğu belirtilmektedir. Bu durumdan dolayı yurtdışı internet erişiminde yavaşlama, gecikme ve aksaklıklar yaşanması muhtemeldir. Konunun takibi yapılmaktadır.
    kaynak: home.netone.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: MenzaGs

27.09.2006 16:22:11 Ticket # : 344241 Açıklama : TTNet''ten alınan bilgiye göre; TTNet''in yurtdışı internet erişimini sağlayan STM-16 linklerinden bazılarında arıza bulunmaktadır, çalışır haldeki linklerinin ise dolduğu belirtilmektedir. Bu durumdan dolayı yurtdışı internet erişiminde yavaşlama, gecikme ve aksaklıklar yaşanması muhtemeldir. Konunun takibi yapılmaktadır.
    kaynak: home.netone.com.tr

sorunlar palavra diyenlere hitaben güzel bir yazı olabilir anlayana
  • haıyr anlamıyorum yurt dışı forumları da takip ediyorum neden onların routerları arızalanmıyor. Ya da arızalanıyordur belki ama o kadar büyük bir çıkış vardır ki sistemlerden biri gidince yine dolmuyordur hatlar
  • Mesela sadece R-apidshare'ın çıkışı tüm Türkiye'nin çıkışından fazla.O yüzden onlarda arızalarda tıkanma olmuyor.Bu sadece bize has bi durum.Nasıl elektrik kesintilerini kanıksadık yadırgamıyoruz onlarda ise elektrik kesildiği zaman nerdeyse hukumet istifa haline geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 27 Eylül 2006; 23:39:54 >
  • hadi canım ciddi misin o kadar değildir 70 milyonluk ülkenin çıkışı fazladır SysEdit??? Elektrik konusunda haklısın bizde her mağzanın bi jenaratörü vardır ama onlarda yoktur:D
  • türkiye gibi bir yerde yaşanmaz abi ben kafaya koydum kapağı yurt dışına atacağım başlarım bunların vereceği hizmetinin..
  • hocam işi bilen adamlar buraya bi şekilde küsüp giderse ne olacak geride kalanların hali. Bak kablo tv olayına. İşi bilen adamlar altyapıyı kurdu koçlar gibi çalıştırdı sistemi senede 3-5 kere 10 dakikalığına kesildi yayın bu güne kadar. Sonra çıkardılar yok lisans bilmemnesi falan batırdılar adamı. Garibim iki üç taşeron buldular aleti edavatı olmayan (onları suçlamıyorum sonuçta bu işin ehli değiller ama iyi niyetliler) bak bir haftada Ataköy gibi bir yerde 10 saatlik 2. kesinti millet galeyana gelince tek starı düzelttiler o kadar... O yüzden kapağı yurtdışına atmak doğru olmaz
  • ya bu durum galiba 256 sahiplerinin kampanyasından oldu hatlara yüklendiler galiba çünkü aynı zamana denk gelmesi ilginç.
  • Beyler 256'dan bozma sınırsız 1024 kampanyasına geçtik ortalık dağıldı.
    Benimde 2 gün öncesine kadar yurtdışı sitelerini açana kadar imanım gevriyordu.
    Allahtan şimdi iyi
  • bu aralar hız çok kötü
  • bende 2-3 gündür kafayı yicem allah kahretsin dicem bela okumak istemiom

açılmıo siteler yaa 1024 var bi *oka yaramıyo ,bi sayfa 5dk açılıyo

ne rezliik bu yaaa
  • olsun hocam yüklenin kotalı arkadaşlar da lütfen benim gibi upload yapmayı açın... Çünkü bizim gibi olmayan telekomla özel anlaşmalarla 10 megabit 20 megabit bağlantı alan kurumsal şirketler var onlar da çok rahatsızlar ve böyle zamanlarda onlar alo dsl yerine daha yetkili yerleri arıyorlar
  • 256k kullaniodum bende hiç sorun yaşamazdım ama şu 3 gündür pingim 400ün altına inmedi,2 senedir bende sorunusuz kullaniodum kontendo ama son günlerde baya bi canımı sıkmaya başladı download hiç düşmezdi nolursa olsun, o da düşmeye başladı
  • siz yine iyisiniz ben 600-700 alıyodum 3 gün önce son 2 gündür 1200 küsür ping alıyom nba.com donanımhaberden geceye kadarda düzelmiyor 4440375 arayıncada sorun yok demeleri adamı çileden çıkarıyor.boku cıktı 6 ay rahat edemıycez anlasılan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.