Şimdi Ara

Türk Telekom Yurt Dışı Hatları Doldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: LasTSuRvivoR

siz yine iyisiniz ben 600-700 alıyodum 3 gün önce son 2 gündür 1200 küsür ping alıyom nba.com donanımhaberden geceye kadarda düzelmiyor 4440375 arayıncada sorun yok demeleri adamı çileden çıkarıyor.boku cıktı 6 ay rahat edemıycez anlasılan.

onlar zaten hep sorun yok diyorlar.
  • Sitelere eskisinden geç bağlanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dest

acıbadem den çıkış yapan arkadaşlar routerların dns lerinde problem var. daha doğrusu aşırı yüklenme var. teknik destek le görüştüm az önce...

tracertwww.donanimhaber.com

yazdığınız zaman 2. ve daha sonraki adımlarda min. 300-400 ping alırsanız anlayın ki sizde de problem var.. normalde olması gereken değerler max. 100 civarı olmak zorunda.
    ki kaldıki google a ping attığımda bile 600-700 ms değerler ve hatta time out alıyorumm.. şaka gibi resmen şu an etkilenen kitle az herhalde.. bi kaç santral e daha yayılırsa anlaşılır olayın ciddiyeti.. bu gidişle burdan taşınmadan bu sorun hallolmayacak. bıktım her gün aramaktan

kesinlikle doğru bende acıbademden çıkış alıyorum ve inanılmaz kötü

• Gelismis ulkelerdeki universitelerin baglantilari bile telekomun yurt disi baglantilarindan daha hizli... Daha ne kadar bekleycez bakalim...
  • Zaten yanlış anlaşılmasın ama bu 256lar 1024 olurken sonunun böyle olacağı belliydi. Telekom hangi akla hizmet böyle bir şey yaptı merak ediyorum. Merak ettiğim bir şey daha ben bu gün 256 olsam yarın da gidip 1024 sınırsız kampanyasına başvursam ne olur

Kabul ediyorum aylarca üvey evlat muamelesi yapıldı 256lara bence 256 hız bile değil ama sonuçta 129 milyonluk bağlantıyı 49 milyona kullanmaları bana biraz garip geliyor :)

Yine de şunu söylemek isterim. İndirebildiğiniz kadar indirin sizin sayenizde Telekom sıkışıp yurtdışı çıkışı satın alıyor
  • Telekomun ilk niyeti zaten kotalıya sokmak bizi. Kotalılarda en düşük hız 1024 ya. O hıza alıştırıp sonra 256ya dönemememizi ya da 512ye geçmemizi sağlamak.

Şimdi yurtdışı çıkışları yetersiz geldiği için mecbur yapacaklar yatırım . En azından umuyorum yani yoksa daha çok sıkıntı çekilebilir. 1024'e geçme hakkı olan ve hala başvurmamış kullanıcılar da var. Kimi de tereddütlü kota aşım ücreti alacaklar diye. Onlar da geçecekler. Telekom yurtdışı çıkışlarına bir çözüm bulmalı artık.
  • Valla mecburen gectik.Cekici sonucta 6 ay sınırsız 1024.1 ay da yaptıgın dl leri 2-3 gun icinde yapıyorsun.Ama boyle susturacaklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar onu da söyleyeyim.Ben adsl izimire geldiğinden beri kullanıyorum yani en azından 5 sene sanıyorum.6 ay sınırsız bu bağlantıyı hakkım olarak goruyorum ve acısını cıkarmak isitiyorum(İlk zamanlar simdi verdigimizden fazla paralar veriyorduk).Benim gibi kullanıcı lar cok ve bu yuzden alt yapısı yetersiz olan baglantılarımız yavashlıyor.Yani hala fazla paraya yavash internet :).Ve bu olay yurt dışı cçıkışlarına yansımasa şaşardım zaten.
  • bu nedir
    1 mbit..
     Türk Telekom Yurt Dışı Hatları Doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galdor -- 11 Ekim 2006; 17:27:36 >
  • hattin hiziyla ping kel alaka arkadaslar :) tum pingler ayni hizi verir

pardon tum hizlar ayni ping olcakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 11 Ekim 2006; 18:19:43 >
  • pingle hat hızına bakın demiyorum... orda yazan bir yer var oraya bakın..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.