Şimdi Ara

Türk Telekom Yurt Dışı Hatları Doldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: squalla

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
    Felseeniz önce hizmet sonra para olmalı. ama siz paraları almasını biliyorsunuz hizmete gelince

Devlet kurumların görevi kar değil hizmettir. Ancak devlet kurumu olduğu zamanda bile amacı kar elde etmek olan bir kurumun satıldıktan sonra kar yerine hizmeti tercih etmesi beklenemez.

Bak işte kendinle çelişiyorsun. o zaman bir çok konuda yaptığın gibi telekom bu çalışır Allah razı olsun,şükredin deme bize

• Ulem varya bi alternatifim olsa anında değiştirecem şu TTnet'i..
  • Squella bize Telekom'un şu an ki durumundan biraz bahseder misin? Acaba imtiyazla mı çalışıyor yoksa tamamen özel bir kuruluş mu oldu? Ülkemizde örneğin Yurtdışından internet çıkışı satın alma hakkı halen sadece Telekom tekelinde midir lisanslı altyapı sağlayacıları kendilerine yurtdışı çıkışı satın alabilmekte midir? biz işin son halkasıyız asıl sorunun data centerlarda kurumsal abonelerde olduğunu kabul bile etmiyorsunuz!
  • Zwandar, ben telekomda çalışmıyorum. Telekomda çalışan arkadaşın adı nemecek ona mesaj atarak sorabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=58374
  • Yok ben onu aslında genele söylemiştim. biz bunu defalarca sorduk araştırdık. Telekomun üst düzey yetkilileriyle bizzat görüştüm hiç bir cevap alamadım...
  • adamların derdi müşteri toplamak. icraate geldi mi hiçbir şey yok ama. heryere reklam verirmeyi biliyorlar iki milyon aboneyi geçtik diye.ama hizmet kalitesi denen bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 25 Eylül 2006; 21:26:06 >
  • Keşke her telekom çalışanı nemecek gibi olsa.
    squalla senin bu telekom sevdan nerden geliyor o zaman. Çıkarın yoksa bu kadar koşulsuz sevmeni anlayamadım
  • @BJKKKKK 1024 görünümlü 256

• quote:

Orjinalden alıntı: METAL

@BJKKKKK 1024 görünümlü 256

Aynen öyle yaw

• benim delirmeme az kaldı ping sorunlarından dolayı. download u geçtim o kadar önemli değil de benim için, pingim yüksek olunca evdeki netin bir anlamı kalmıyor. sınırlı adsl sadece oyun için kullanıyordum e 500-600 pingle napıcam ki... nasıl düzelicek bilmiyorum
  • telekoma kafam ... neyse anladınızı siz anladınız
  • eet gene düzeldi pingler.. illa ki geceyi bekleyecez enteresan bi durum walla... 56k lı devirlere döner gibi oldum
  • millet uyudu dest o sayede pingler kendine geldi :(
  • bu ne yahu sözde 1024 olduk hala 256 hızındayız. böyle hizmete ve hala telekomu savunan varsa lanet olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 26 Eylül 2006; 2:31:06 >
  • Neredeyse 1 yıldır 512 kbps sınırsız kullanıyorum ve indirme hızım 55 kb/s sabit. Tam performans alamadığım günler , bir elin parmaklarını geçmemiştir. TTNET'i savunmak amacıyla söylemedim bunu , bende sizin gibi nefret ediyorum bu insanlardan. 80 YTL vererek 512 kbps hızında bağlanıyorum fakat benim verdiğim paranın yarısını bile vermeyenler 1024 kbps hızında bağlanıyor yani en büyük haksızlıklardan biri de banan yapılıyor fakat yurtdışı bağlantılarından yaşandığı iddia edilen problemlerin %99'u palavra.
  • Sınırsız 256 dan 1024 6gb kotalıya geçenler yapıyo olmasın
  • gün gelecek fiyatları düşürcek bunlar kullanıcı çekmek için ama nafile isteseler dünyada en iyi kampanyayı yapsalar hayatta telekomun o aptal bağlantısını kullanmayacağım adlarını duydukça bağlantı kablosuyla boğasım gelıyor inşallah altyapı tamamen çökerde o zaman herkes anlar telekomun ne mal olduğunu.... o günler yakın göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 26 Eylül 2006; 3:16:36 >
  • kontendoo evet bu kadar kisi yalan söylüyor sen biliyorsun dogruları aferin
  • 256 sınırsız kullanıyorum 2 yıldır tam performans almadığım zaman yok gibi,dikkatimi çeken şey 1024 sınırlılarda çok problem çıkmaya başladı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fod

kontendoo evet bu kadar kisi yalan söylüyor sen biliyorsun dogruları aferin

Ben biliyorum evet. Ne oldu zoruna mı gitti.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.