Şimdi Ara

Turk telekoma gecmeyi dusunuyorum yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar turknet kullanicisiyim. Yakin zamanda iptal ettirecegim fakat sizce hattı tasimak mi mantikli yoksa 0 dan abonelik olusturmak mi? Bulundugum bolgede bos port var. Belki hem daha kaliteli hizmet alirim hem de gelen telekom ekibine daha kaliteli kablo cektirebilirim diye. Fakat malum corona dolayisi ile ne yapmam gerektigi konusunda fikrim yok. Turk net hizmetimi dondursam, bu sure zarfinda ttnet evime internet baglayabilir mi? Internetiniz var diye problem cikartirlar mi yoksa?

Son kez sormak istedigim ise superonline vdsl olarak kendi altyapisini mi kullaniyor? Telefon ile aradigim zaman 16mbit adsl verebiliriz dedi telefondaki adam. Fakat turktelekom da 24mbit hipernet,turknette 35mbit kullanicisiyim. Online oyunlari daha fazla oynadigim icin ping degerinin az olacagini dusunerek ilk basta superonline a gecmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu anlaşılmıyor taşınıyormusun

Türk telekom ev içi tesisat/kablolama'ya karışmaz ev/hane müşteri sorumluluğunda
    Altyapının desteklediği hızı bu siteden öğrenebilirsin
  • Sana tek bir tavsiye: Taahhüt gerektiren bir hizmet sakın alma.. Diğerlerine başvur baktın memnun olmadın iptal ettirirsin ama Türk telekomu aldıktan 1 gün sonra bile iptal ettiremiyorsun güzel bir fatura çıkarılıyor adına. Tüketici mahkemesiyle uğraşmak istersen orası ayrı.

Al sana türk telekom konusu: Değerlere bak karşılaştır kendi netinle..
    https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-hiz-dustu-ping-yukseldi-dh-upload-harekati-sonrasi--143236594

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 6 Mayıs 2020; 0:57:41 >
  • 0'dan kablo için yeni bir hat oluşturmak mantıklı bana kalırsa öyle yapın kurulum hizmeti olmasına dikkat edin hepsinde olmayabilir paketlerin, vdsl konusuna gelcek olursak bölgenizde türk telekom üzerinden hizmet vermiyor turkcell anladıgım kadarıyla büyük farklar yaratmayacaktır ping konusunda turkcell veya türk telekom arada oynayacağı maks 5-10 ping o da profesyonel değilseniz çokta önemli bir değer değil tavsiyem türk telekom geçicekseniz 0'dan açtırın yeni temiz kurulum yaptırın
  • Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Turk telekoma gecmeyi dusunuyorum yardim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.