Şimdi Ara

Türk Telekoma turkcellden geçilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler turkcellin faturaları iyice abartmaya başladı. Aylık 12gb İnternete 100 lira ödüyorum. Tamam kalitesi çekim gücü gayet iyi neredeyse her yerde 4g çekiyor ama ayda 100 lira yazık günah evde 4 kişi daha var turkcell kullanan neredeyse 500 lira ayda sadece telefon faturaları tutuyor. Uzun lafın kısası çevremde çoğu kişi Türk Telekom un çekmediği az çektiği falan şeyler söylüyor. Benim için konuşmadan çok İnternet önemli sizce Türk Telekom a geceyimmi pişman olurmuyum ne dersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pişman olursun kesinlikle, tabi kii koydeysen.

Türk Telekom'a geç sonra geri dön daha iyi fiyat alırsın.

• Şehir merkezinde isen ve çok taşralarda işin yoksa Türk Telekom Vodafone dan çok daha iyi.
    Ama turkcell e alıştıysan bir süre sıkıntı çekebilirsin.

• Çekim ve hız konusun da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, en mantıklısıtı Türk telekom faturasıza geçip deneyip, ardından beğenirseniz faturalıya geçmenizdir.
  • İnternet hızı ve çekim olarak türk telekom daha iyidir ancak turkcellde fatura aşımı yok turk telekomda sürpriz bir faturayla karşılaşabilirsiniz. Ve de turkcell kalan paketlerinizi anlık gösterebiliyorken türk telekom gecikmeli gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazona53

İnternet hızı ve çekim olarak türk telekom daha iyidir ancak turkcellde fatura aşımı yok turk telekomda sürpriz bir faturayla karşılaşabilirsiniz. Ve de turkcell kalan paketlerinizi anlık gösterebiliyorken türk telekom gecikmeli gösteriyor.
    Internet ve çekim olarak Türk Telekom daha mı iyi yazdınız. Yanlış mı okuyorum gecenin bu saatinde 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Yo doğru okuyorsunuz. türkcellin 0 küsür mbit verdiği yerde tt 20 ve üstü veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazona53

Yo doğru okuyorsunuz. türkcellin 0 küsür mbit verdiği yerde tt 20 ve üstü veriyor.
    Anlıyorum. Güle güle kullanın 🙄

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Kullanamıyorum ki çekmiyor turkcell
  • Yok hocam tutkcell ile telekomu bir tutma çekim konusunda. Turkcell açık ara önde ama çok kazık fiyatlar. Değmez yani yinede turkcell e kaziklanmaya bu gidişle Telekoma gececem herhalde

• Evet açık ara önde ama çekmeme konusunda

Tırtcellin dandik şebekesi

Turk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazona53 -- 22 Nisan 2020; 20:57:39 >

• Bende Turkcell’den türktelekoma geçtim geyet memnunum Turkcell in sadece uygulamalardan hediye internet gibi avantajları var ama paketleri çok pahalı türktelekomda ise aynı paraya daha iyi paketler var ve bip ve benzeri uygulamalarda internet kovalamıyorsunuz

• bölgeden bölgeye değişir. bölgenizde vodafone iyi çalışıyorsa vodafone'a geçin. türk telekom'u depremden sonra çökmesinden dolayı kimseye önermem. mesela telsim (şimdi vodafone) 1999 depreminden sonra da çökmemiş diye biliyorum. bölgenizde çekiyorsa vodafone'u türk telekom'a tercih etmelisiniz yani.

• Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    1999 depremin de kaç kişi de telefon vardı ki. Bir de o dönem de yalnızca GSM 900 üzerinden ses ve sms hizmeti veriliyordu, o da pahalı bir hizmet olduğu için öyle her kafasına esen açıp geyik yapamıyordu. O yüzden dolayı bu dönemle o dönemi karşılaştırmak saçma bence. Bu arada vodafone'da 4G full çektiği halde 0.3 mbps aldığımı biliyorum, vodafone'un internet hızı insanı çileden çıkartabilir o yüzden bulaşmamak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

1999 depremin de kaç kişi de telefon vardı ki. Bir de o dönem de yalnızca GSM 900 üzerinden ses ve sms hizmeti veriliyordu, o da pahalı bir hizmet olduğu için öyle her kafasına esen açıp geyik yapamıyordu. O yüzden dolayı bu dönemle o dönemi karşılaştırmak saçma bence. Bu arada vodafone'da 4G full çektiği halde 0.3 mbps aldığımı biliyorum, vodafone'un internet hızı insanı çileden çıkartabilir o yüzden bulaşmamak en iyisi.
    aynı hızları diğer operatörlerde alan da var. bölgeden bölgeye değişir bu hız işleri ama altyapı konusunda türk telekom bence çok da iyi olmadığı için acil durumlarda canını düşünecekler tt'ye bulaşmamalı.

En son elazığ da olan deprem de vodafone ve turkcell 10 dk boyunca kesintiye uğrarken türk telekom da arama yapılabiliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

En son elazığ da olan deprem de vodafone ve turkcell 10 dk boyunca kesintiye uğrarken türk telekom da arama yapılabiliyordu.
    tam tersi oldu yalnız.
    turkcell hattım da vodafone hattım da düzgün çalışırken türk telekom kullanan arkadaşlarımı arayamadım. onların dediğine göre de gece 12'ye kadar şebeke kendine gelememiş.

Bilemiyorum vodafone ve turkcell kullanan kişiler arama yaptığı da çalmıyordu boş boş bekliyordu, türk telekom aramayı geç yapsa da arama yapılabiliyordu. Bölgesel olarak farklılık göstermiş olabilir.
  • bu tip şebeke çökmelerinde alt yapısal olarak yapılabilecek birşey yoktur, bir şehirde bir olay yaşandığında diğer 80 şehir o şehri aradığı için, aranan şehirde abonesi çok olan operatör çökecektir. Firma ile paket ile teknoloji ile yada para ile çözülebilecek bir konudan bahsetmiyoruz.

Burada avantaj turkcellindir o da böyle olaylarda trafik yaratmayan yüksek çok yüksek m2m abonesi olmasıdır, turk telekom ve vodafone ise kurumsal ayakları çok zayıf oldukları ve m2m müşterileri çok az olduğu için abonelerinin çoğu kent merkezlerinde telefonu çok yoğun kullanan bireysel aboneler olduğu için çökme olasılığı biraz daha fazladır.
  • Yahu kardeşim size laf etmekten bıktım Turkcell %100 çekim garantisi vermiyor sizin algınıza yerleşmiş %100 çekecek diye, Turkcell'in Türk Telekom'dan daha iyi olduğunu kendinde biliyorsundur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.