Şimdi Ara

Türk Telekoma turkcellden geçilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl turkcell kullandım. Duzgun bı fiyat vermediler turk telekom a geçtim

1000dk 1000sms 20gb 45 tl

Turkcellde 7gb lifecell e 54 tl veriodum.

Şuan memnunum daha sıkıntı çekmedim. Sıkıntı gorursem 3 ay içinde geri dönerim turkcell e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekoma turkcellden geçilir mi

Şimdilik memnunum İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum

• Bende senin gibi fanboy yada dandikcell çalışanlarına laf anlatmaktan bıktım.
    Turkcellin bi b*k çektiği yok. 100 yere gittiysem en yavaş hızı hep o verdi. Ayrıca hiçbir operatör %100 çekim garantisi vermez ama 1800 mhz ile 4.5g veren 2 duvar arkada hiç çekmeyen dandik şebekeli tırtcelli savunmayın bana.
  • Hadi kaliteli operatör desen anlicam, Türk Telekom ile Turkcell'i kiyasliyorsun be.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler ben konuyu açan olarak mağduriyetimi bildirdim, fuzuli yere bir biriniz ile tartışmayın. Konu ios veya android tartışmaları gibi oldu. Hayırlı ramazanlar

• Tamam vodafonela da kıyaslayalım. Yine en rezil operatör Tırtcell. 20 mbit dl 20 mbit dl alıyorum vodafone ile de. Tırtcell ile google a girebilirseniz şükredin.
    3 hattı da kullanmasam sizin gibi fanboylara inanacağım ha

• Kardeşim anlamıyor musun sen bolgende İYİ DEGİL. Bu tüm Türkiye'de çekmediği anlamına gelmez. Türk Telekom'un çöp şebekesi burada merkezde bile 5 mbit geçmiyor.

• Kardeşim benim bölgem dediğin koca 3 farklı şehir ve 5 tane evim var bu şehirlerde. Birinde mi iy olmaz anlama zorluğu mu çekiyorsunuz bilmiyorum ki. Adı üstünde TIRTCELL

Edit: öve öve bitiremeyince siz gittim hız testi yaptım meydan kavşağında tırtcell 4.5g durum bu dandik 4.5g şebekesi şaşırtmadı yine 3g de iyiydiler ancak 4.5g ile tabiri caizse s*çtılar
    Türk Telekoma turkcellden geçilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazona53 -- 25 Nisan 2020; 15:52:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazona53

Kardeşim benim bölgem dediğin koca 3 farklı şehir ve 5 tane evim var bu şehirlerde. Birinde mi iy olmaz anlama zorluğu mu çekiyorsunuz bilmiyorum ki. Adı üstünde TIRTCELL

Edit: öve öve bitiremeyince siz gittim hız testi yaptım meydan kavşağında tırtcell 4.5g durum bu dandik 4.5g şebekesi şaşırtmadı yine 3g de iyiydiler ancak 4.5g ile tabiri caizse s*çtılar
    Snece telekom mu vodafone mu ?

• TT'da hattım var, çekimi de iyi. Hatta hızı evimde ve işyerimde Turkcell'den daha iyi ve buna rağmen yüzüne bakmam, bana yüzlerce hız değil stabilite ve kaliteli hizmet lazım.

Ha geç dene, illa ki biryerlerde iyi olacak ama ucuz fiyat ucuz hizmeti beraberinde getirir.

Benim tavsiyem 1 haftada git gel yapman. Fiyat olayını böyle halledebilirsin.

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Telekom hız olarak daha hızlı çıktı bugüne kadar yaptığım testlerin bir çoğunda ancak vodafone pass paketleri vs oluşuyla daha ön planda benim için. Ve depremde (1200 km uzakta olmama rağmen) yaşadığım şehirde turkcell ile turk telekom çökmüş arama yapamıyorken vodafoneda hiçbir problem yaşamamıştım.

Ek olarak turk telekomda sürpriz fatura ile çok karşılaştım gecikmeli olarak paket bitti bilgisi verdiği için. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler turkcell çekmiyor ama 2006 dan beri turkcell hattım var, 2010 dan şu yana 1 kere sürpriz fatura ile karşılaşmadım. Tarifem neyse o yada ona yakın fiyatta bir fatura geldi hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazona53 -- 25 Nisan 2020; 15:55:37 >
  • Vodafonedan geçtim Telekoma memnunum şuanlık. Faturasız kullanıyorum baktım fiyatlar uçuyor değiştiririm yine.
  • Operatörlerin en azından 50mbit ve üstü vermesi gerekmiyor mu arkadaşlar ? 4.5g dendi dendi şimdi de santrala uzaklık olayı çıktı. Tt de iken 5mbit alıyordum vodafone a yeni geçtim bu da aynısı. 5 I geçmiyor. 1mbit 2 mbit download nedir şaka gibi. Sorun telefonda mı acaba anlamadım ki eksik bi ayar mi var

• Bileniniz var mı vodafone yeni geçtim 2 hafta oluyor. İlk 3 ay çıkma cezası yok. Başka operatöre numara taşıma yapmak istesem yapabilir miyim yani derler mı sen yeni no taşımışsın şu kadar süre bekliceksin?

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Bu oturduğun bölgeye göre değişir. Mesela ben Vodafoneluyum evin içinde 0.2 mbit dışarda 40 mbit.

Yanı 3 ay ceza yoksa bir şey demezler. Ama Vodafone yine bir halt karistirirsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin

• Amasyaicin A kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum inş sıkıntı çıkarmazlar uğrsştırmazlar beni. Kafamdaki soru yeni no taşıyarak vodafone a geçtiğim için sen bir.süre no taşıyamazsın demeleri

bu tip konularda sanma yada sanmama ile işler yürümemektedir, uygulama açık ve nettir, taşınan numaralar için bir kısıt yoktur ancak yeni alınan yada yeni kendi adınıza devir alınan hatlar için 3 ay bekleme süresi vardır, 3 aydan fazladır aktif bir hat ise istediğin zaman istediğin firmaya taşınabilir.
  • Geçen hafta dijital operatör üzerinden Telekomdan Turkcelle geçiş yaptım. Şu an iki ikametim var ve birinde (köy) Turkcell çekmiyor. Telekom çekiyordu. Tekrar Telekoma geçebiliyor muyum? Yardımcı olabilecek biri var mı ? Konuya gerçekten çok yabancıyım.

• a.hkn A kullanıcısına yanıt
    Tabi geçebilirsiniz, ama maalesef yeni müşteri kampanyalarından faydalanamazsınız hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.