Şimdi Ara

Türk Telekomdan 2 yıl ücretsiz internet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evine daha önce internet bağlatmamış olanlara 4 GB KOTALI, 4 MBPS internet bağlantısı verilecekmiş.

http://ekonomi.haber7.com/sektorler/haber/1351493-turk-telekomdan-2-yil-ucretsiz-internet

Detayları zamanla açıklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasmeram -- 22 Nisan 2015; 16:26:16 >

• 2 yıl bekleyin 5G ile birlikte alırsınız interneti .. puaaahahahahha
  • Daha kaç kere konu açacaksınız?
  • Adamların 2 yılda verdikleri toplam kotayı 2 günde bitirdiğim oldu
  • 20tl telefon hattı için alırlar bi anlamı kalmaz.yıllardır tel.hattı internet yok.bakalım ne çıkartacaklar para koparmak için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_105021718/f_//tm.htm
    Benim anlamadığım nokta telefon ücretinin sorun edilmesi, maalesef bu yıllardır olan bir ücret ve illa herkese hitap etmek zorunda değil. Bugün halen ev telefonu kullanan kişiler var, bu kişiler bu kampanyadan ücretsiz yararlanabiliyorlar.
    Bu eleştiri benim gözümde şu kıvamda; XXX Plus kredi kartı olanlar hava ulaşımlarında ek bagaj hakkı kazanıyor kampanyasını bu kartın kullanım ücreti var, bu kartı olmayanlar yararlanamıyor diye eleştirmek gibi.
    İnternet için ev telefonu bağlantısı olması ya da yalın internet farkı ödeme şartı ayrı bir konu, o uygulamaya ben de karşıyım ama bu konuda da böyle bir eleştiri yapmak gereksiz ve yersiz. Lütfen yorumumu kişisel algılamayın, bağlantısını verdiğim konuda da benzer eleştiri içeren yorumları gördüğüm için ve benzer durumlar başka konularda da yaşandığı için genel olarak yazıyorum)

• detaylar belli oldu..bedava diye birşey yok ayda 10 lira yalın geçirme ücreti alınacakmış...modem alana da ayda 3 lira ayrıca geçirilecek..abone hizmetten memnun kalmassa bir üst pakete ayrıca geçirilecekmiş..24 ay taahhüt verilecekmiş...vs..vs..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp diyebilirmiyiz yani?
  • daha önce internet bağlatmamış olmanız gerek Mezarcılar için çöp 1 günde biter 4gb kotası . ama yoksullar cocuklu aileler içini iyi
  • Beyler bakın normal kullanıcıyım torrentle, oyunla falan işim yok. Sadece DH, facebook, youtube takılıyom ben bile ayda 120 GB harcıyorum gerisini siz düşünün. 2 yıllık verdikleri kota bana 1 ay anca yetiyor.
  • art niyetle çıkartılan bir kampanya olduğunu düşünüyorum"Fakir çucuklar sevinecek heyoo" demeye gerek yok bunlar şeyetmeyeceği eşşeğin onüne ot koymaz
    sadece facebook ta takılsan aylık o 4GB neti aşarsın.Kota aşım sonucu giydirecekler faturalara
    birde tahattüt imzalatıyorlar fakir fukara garibana 24 ay.İyi hadi bunu kabul edelim sabit telefon modem vs ücretini verebilecek olsa zaten kendisine en kötü paket yapar yeri gelir telefonda yeri gelir pc bağlar gezinir
    en kaba tabirle 24 x 10=240 tl eder ücretsiz dedikleri net. 199 TL dahi sıfır full bilgisayar satan yerler var P4 HT'li senin benim işimi görmez ama normal video film işini görür.
    tıpkı 50 krş aldığın suyu işemeye 1 tl verdiğin gibi klasik kapitalizm ayakları
  • Bu ülkede sizin gibi beyaz türkler interneti faceye girip video izlemekten ötürü bildiği için böyle bi kampanyayı beğenmez zaten.
    Ama Ağrı'nın köyünde, trabzonun yaylasındaki bi öğrenci, aylık 4 Gb ile çok rahat vikipediden bilgi edinir. gazeteleri ve gündemi takip eder, fikir sahibi olur.

bir işi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar..

ÇAMUR ATMAYA DEVAM EDİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.