Şimdi Ara

Türk Telekomdan geçiş süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin. Mevcut Türk Telekom aboneliğin den Millenicom'a geçiş süresi kaç iş günüdür ? Geçiş süresi esnasında internet hizmeti kısa süreliğinede olsa kesiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaseyJones28 -- 2 Ocak 2020; 21:18:52 >

• Doğru evraklar verilir ve TTNET’te telefon hattınız olup olmadığı konusunda doğru bilgi iletirseniz 3-5 iş gününde geçiş tamamlanır. Kesinti olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.
    ftth TT abonesiyim. Size hattımı taşımak istesem kurulum , modem değişimi gibi şeylerle uğraşmam gerekir mi ?
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Hayır modem kalır, kuruluma gerek yok. Kesintisiz geçiş olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 26 Aralıkta başvurdum,27 Aralıkta arkadaş aradı randevu istedi. Bende bu kadar hızlı dönüş beklemediğim için erken başvurmuştum,henüz taahhütüm sona ermemişti.

3 Ocağa randevu verdim.

3 Ocak Cuma Saat 15:30'da sözleşme imzaladık.
    5 Ocak Pazar Saat 16:30 itibariyle tam 48 saatte telekomdan iptal mesajları geldi Milenicom üyeliğim başladı.

Forumdaki konuları okuyunca insan bişey zannediyor.. Ben taahhüt olmadığı için bu riski aldım ancak böyle giderse burada kalırım, 100 liraya 100mbit kesinlikle rakipsiz

Not : Altyapım telekom fiber 35mbit idi, şu an 100 mbit sınırsız istedim hız testlerde93 mbit download,4 mbit upload ve 4-6 ms gecikme çıkıyor.

Not:2 sözleşme imzalamak harici kimse gelmedi gitmedi,modem vs herşey olduğu gibi duruyor.Türk Telekomdan geçiş süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 5 Ocak 2020; 17:37:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Geçiş Problemi Uyarısı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.