Şimdi Ara

TURK TELEKOMDAN ŞAKA GIBI UYGULAMA.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telekomun sıtesınde gezınırken bırsey dıkkatımı cektı. Ortak şirket olmalarına ragmen malesef sabıt telefondan avea yı aramak suanda daha pahalı durumda.. Yanı ucuzdur dıye evden aveayı arasan dıger operatorlerı aradıgından daha fazla odersın.
    Tum tarıfelerde durum aynı..Çok buyuk bır fark degıl ama aynı sırketın boyle uygulama yapması dıkkatımı cektı bılmem farkındamısınz???

iste kanıt. resmı sıtede..

Konuyu arastırıp bır tanıdıgıma sordum aralarında yapılmamıs bır anlasmadan yanı ımza bekleyn bır sozleşmeden kaynaklanıyormus...Yanı gercekleşeseye kadar aynen devam..
    Valla bu konu benım gercekten hıc hosuma gıtmedı,bisekılde buna tepkı vermelıyız dıye dusunyorum. .
    fıkrı olan varsa yazsın... herkes ıcın gecerlı bır durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberman -- 19 Ocak 2005, 1:15:04 >

• telekom ne yaptığını bilse zaten görecek şu anda o durumda değil...şaşkınlık içindeler...
  • evet çok doğru baksana turkcell bile ev ve cep i aynı fiyat yaptı avea ayakta uyuyo haklısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __ultrAslan__

evet çok doğru baksana turkcell bile ev ve cep i aynı fiyat yaptı avea ayakta uyuyo haklısın.

aveadan evi aramak ucuz.. uzunzamandır var bu durum..
    fakat sabıt telefondan avea yı aramak turkcellı aramakdan daha pahalı yapmıs herıfler..
    yanı trajikomik bı durum...
  • aycellle aria bileştiğinden beri var bu durum.sanki birleşmeden telekom hoşnut değilmişte,tavır almış gibi geldi bana.
  • Telekom'la Avea'nın, al birini, vur birine.
  • turkcell güzel yaptı bu olayı sabiti aynı fiata getirdiler şimdi nerdeyse yarı yarıya sabiti de korkmadan arıyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkcell den sabit telefonu aramak avea dan sabit telefonu aramaktan daha ucuz şuan bende 2 hatta var.
  • Evet Turkcell'in sabit hatta aynı fiyat uygulaması çok güzel oldu.
  • turkcellden sabiti aramak kaç para?
  • 4knt galiba dakkası
  • aveada 20 ykrş
    yani 3 kontorden az
    trukcellde 4 kontorse bu ort. 35-40 ykrş anlamına geliyo, bir de bunun daha ucuz olduğunu söyleyenlerin matematiği zayıfmı ne?
  • arkadaslar anlatamadım galıba...
    aveadan aramak ucuz bu konuda sorun yok.
    benım soyledıgım SABIT TELDN AVEAYA aramak daha pahalı..
    yanı tamamen telekoma baglı keyfı bır olay.. bıkac yere daha ıtıraz verecegım bakalım..
    en azından bır avantajı olmalıydı...
  • sanırım avea nın yapmış oldugu 5 dakika aran 5 dakika kazan kampanyasını destekliyorlar... parayı ordan çıkartıyorlar
  • acayiP saçma bi durum
  • TÜRK telekom işte naparsın
  • Yazikki devletimizin tum isleri bole
  • her kampanyada vardır bu durum
  • en iyisi konuşmamak heralde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.