2 yıldır türk telekom kullanıyorum. Yeni teklifleri bu... Sizce devam edeyim mi yoksa başka operatörlerde daha cazip teklif var mı? ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk telekomun teklifi sizce nasıl?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Başka teklif sunmuşlar mı hocam, yoksa sadece bu teklif mi var?
Şayet sadece bu teklif var ise, BİMCell'e göz atabilirsiniz hocam. 20 GB, 750 Dakika ve 750 SMS 42₺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A
Başka teklif sunmuşlar mı hocam, yoksa sadece bu teklif mi var?
Şayet sadece bu teklif var ise, BİMCell'e göz atabilirsiniz hocam. 20 GB, 750 Dakika ve 750 SMS 42₺Başka teklif yok hocam. Ayrıca prime avantajlarıda oluyor aslında bimcell ile aman aman bi fiyat farkı yok bence güzel bu tarife. Bimcelle geçmeye değmez haksız mıyım
Prime hakların dan yararlanmak istiyorsanız kalın hocam, yoksa BİMCell derim
Banada sardılar günde 5 kere arıyor 08504806296
Türk Telekom teklifi sunmadan kesiliyor.
ben kullaniyorum memnunum bu tarifeden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 yaşina geldim.daha 1 kez olsun 33 liradan daha fazlasini aylik ödemedim.bana da bi gun nasip olur insallah şöyle bi 90-100 liralik faturalar🙏
Bedava gibi bir şey pandemi nedeniyle prime Red platinyum özelikleri pek kullanamıyorum ama pandemi öncesi en iyi kampanyalar hep prime da idi 100 tl bile dese gözüm kapalı geçerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kalitesi iyi ise geçilir ya da Turkcell kalitesinde Rahat 20 GB 56 TL mantıklı
-
Hocam Bimcell'de o 11 kuruş muhabbeti sıkıyor insanı, 11 kuruş eksik diye mecbur 50 TL atmak zorunda kalıyor insan. Paketlere acil düzenleme gelmeli.
Dost S 21.50 TL + 3.11 = 24.61 TL kısaca 25 TL atılır her ay
Dost M 26.50 TL + 3.11 = 29.61 TL kısaca 30 TL atılır her ay
Dost L 31.50 TL + 3.11 = 34.61 TL kısaca 35 TL atılır her ay
Dost XL 41.50 TL + 3.11 = 44.61 TL kısaca 45 TL atılır her ay
olmalı bence 5 lira fazla neden atalım hep, diyenler olucak ne zararı var 50 tl atmanın.
50 tl atıp neden bütçemi yorayım, hemde o hatta kalacak paranın yutulma olasılığı da var ?
-
Yoğun bir talep gelir ise BİMCell müşterileri tarafından, bir düzenleme yapabilirler
Prime tarifelerinde İspark var hocam. Sadece bunun için bile geçilir bence.
Ayda 6 kullanım hakkı veriyor sanırım, gayet yeterli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X