Bildirim
Türk tıp lisansı yurtdışında geçerli oluyor mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benim de merak ettiğim bir konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ab ülkelerinde yeterlilik sınavına girmek zorunlusun doktorluk ya da mühendislik yapabilmek ıcın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya amerika ? akreditasyon diye bir olay var ama bunla alakası yok herhalde tam anlamadım gerçi. sanırım o ülke içi tıp kalitesini yükseltmek için -
denklik sınavları var. türkiyeye gelen doktorlar da denklik sınavını geçmeli ve çalıştığı ülkenin dilini iyi kullanabildiğini kanıtlamalı. yalnız ingiltere çok fazla yabancı doktor almıyor ama amerikaya usmle diye bi sınavı verip gidebilirsin. yalnız ana dilin gibi ingilizce bilmen gerek. dokuz eylül-ege de böyle ingilizce öğrenemezsin. cerrahpaşa(ing) ve hacettepe(ing) mezunları dışında çok fazla geçen olmuyor bu sınavı diye duymuştum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X