Şimdi Ara

Türk yapımı kısa metrajlı animasyon filmi projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, hepinizin bildiği üzere bütün dünyada animasyona dayalı özel efekt ve film sektörü oldukça büyük bir gelişim göstermekte. Hemen her alanda olduğu gibi üzülerek belirtmek istiyorum ki ülkemizin bu alanda da amatör ve profesyonel alanda çalışmaları yok denecek kadar az.
    Ben 30 yaşında "3boyuttasarım" adında bir şirket sahibi, peyzaj mimarı ve iç mimarım. Uzun yıllar yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarım sonucunda 3 boyutlu mimari modelleme ve mimari animasyon üzerine uzmanlaştım bir süredir kafamda kısa metrajlı bir animasyon filmi yapma fikri var bu konuyla ilgili bir takım kurup amatör bir takım çalışmalar içerisine girmeyi planlıyorum elbette uzun vadeli başka hedef ve planlarımda mevcut ancak ilk etapta bir animasyon ekibi oluşturmalı ve bu planları birlikte yapmalıyız diye düşünüyorum.

Sonuç olarak boş zamanlarını bu işe ayırabilecek kendi alanında uzmanlaşmaya meraklı 3boyutlu modelleme konusunda mekan ve karakter modellemeleri ve animasyonları yaparak bize destek olabilecek yada altyapı çalışmalarında senaryo, seslendirme, karakter oluşum süreçlerinde el çizimleriyle bizlere destek olabilecek gönüllü takım arkadaşları aramaktayım.

Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen benimle iletişime geçsinler detaylar konusunda bilgilendirme yapacağım.

Saygılar, selamlar
    Ozan Karacaören

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.