Şimdi Ara

Türk Yapımı 'OCEAN CITY RACING' [Unreal Engine 3] STEAM Greenlight'ta (YENI VIDEO)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay önce yapımına başladığım oyun üzerinde son bir aydır 2 tane yabancı programmerla çalışıyorum ve proje oldukça büyüdü. Oyunun türü open world driving . Toplamda 4 tane mod var= time trial , free roam , career ve race.

Aralık ayında Desura' $5 fiyatla PC ve MAC sistemleri için satışa çıkacak.

Fakat asıl önemli olan Steam'e kabul edilmek bu yüzden aşağıdaki linke tıklayıp oy verirseniz sevinirim.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93449140

Türk Yapımı 'OCEAN CITY RACING' [Unreal Engine 3] STEAM Greenlight'ta (YENI VIDEO)

Masraflar için bağışta bulunmak isteyen varsa ana sitedeki 'Paypal Donate' tuşuna basarak istediği rakamı gönderebilir.
    http://www.oceancitygame.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuLTuRe* -- 23 Ekim 2012; 18:22:54 >

• helal olsun sonunda bitirmişsin bence yeni projelerede başla
  • Hocam grafikleri daha düzgünleştirmen lazım bence.
  • Fiziği iyi çok iyi değil ve grafik olarakta yansıma detayı biraz daha büyük olsaydı süper bir oyun ortaya çıkardı şimdide güzel bişey demiyorum ama yani bunlarıda geliştirseydin harika olurdu:))
  • Bir zamanlar NFS'de böyleydi hatta daha kötüydü. Bunları yapmışsan devamı mutlaka gelir.
  • http://www.sobee.com.tr/ mevlüt dinçle bir görüş istersen ben beğendim şahsen
  • kardeşim, gerçekten ellerine sağlık. Güzel olmuş ilk oyunu yaptıpına göre devami da gelecektir. Çalışmalarının devamını bekliyorum.
  • Hocam en başından beri destekliyordum steam den oyda verdim.Fakat grafikleri biraz daha düzeltebilirsiniz.
  • Süper olmuş imkanların artarsa bence bu grafiklerin çok daha iyisini yapabileceğini düşünüyorum.
  • Güzel olmuş hocam tebrikler yeni projelerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

6 ay önce yapımına başladığım oyun üzerinde son bir aydır 2 tane yabancı programmerla çalışıyorum ve proje oldukça büyüdü. Oyunun türü open world driving . Toplamda 4 tane mod var= time trial , free roam , career ve race.

Aralık ayında Desura' $5 fiyatla PC ve MAC sistemleri için satışa çıkacak.

Fakat asıl önemli olan Steam'e kabul edilmek bu yüzden aşağıdaki linke tıklayıp oy verirseniz sevinirim.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93449140

Masraflar için bağışta bulunmak isteyen varsa ana sitedeki 'Paypal Donate' tuşuna basarak istediği rakamı gönderebilir.
    http://www.oceancitygame.com/

imkansız bence 2 kişinin böyle bir oyun programlaması. çünkü nfs max payne gta vb. oyunların (mesela bu oyundan daha kötü olan nfs sürümleri gibi) bile 150-300 falan çalışanı oluyor. 50 tanesi falan programcı. bazıları grafikci, bazıları tasarımcı. eğer gerçekten 3 kişi yaptıysa büyük ve çok büyük bir başarı kardeşim. elllllerine saaağlıkkk.

• Oyladım hocam. Tebrikler.
  • Ellerine sağlık :)
  • 3 kişi yapmışsanız helal olsun ,oyun başarılı beğendim.
  • Eline sağlık ben beğendim.Çünkü Türk Programcılarının girmek istemedikleri ama Türk oyuncuların çok istedikleri bir sektördür video oyun sektörü.

Beğenmeyen arkadaşlar öyle kuru kuruya beğenmedim deyip çekip gitmesin , gördüğünüz eksikleri kafanızdaki olmasını düşündüğünüz kendi doğrularınızla yorumunuzda belirtiniz.Böylece yapıcı bir eleştiri yapmış olursunuz Sonuçta her gün bir Türk oyunu piyasa çıkmıyor.

Oyunun dahada iyi olması için Birkaç önerim olacak ;

1- Görüntüleri biraz flue (Bulanıklık) ekleyin.Böylece keskin grafik hataları göze batmaz daha estetik bir görüntü elde edersiniz.

2- Atmosferini NFS Most Wanted oyunundakine benzetirseniz daha iyi olur.Çünkü oyun 2005 'de çıkmasına rağmen halen oyunseverlerin en iyi yarış oyunu Most wanteddır.

3- Yarış bitimlerinde slow motion (Yavaş çekim) le , Yarışı bitirirseniz daha iyi olur.

4- Trafikteki diğer araçlara çarptığımızda onları etkilersek güzel olur.Örn : Most wanted daki kütük taşıyan tırlara çarptığımızda kütüklerin düşmesi gibi.

vs.. Tabi bunlar oyunu görmeden söylediklerim.Bunlar olursa daha iyi olur düşüncesindeyim

• Tebrikler arkadaşım uğraşman bile güzel bir olay ne eleştirilecek ne de kötü denilebilecek bir yanı var sonuçta ilk zamanla daha da iyisini yapabilirsin umarım Türkler bu sektörde kendine iyi bir yer bulursa neden başka ülkelere paramızı kaptıralım ki
  • Şu arabaları daha iyi hale getirmeliydin bence Grafikler çok kötü ve kokpit kamerası(araç içi kamerası) getirseydin oyun çok tutulurdu türkiyede
  • bazı arkadaşlar yorumlarda bulunmuş grafik iyi değil falan diye ama bana sorarsanız tek kişinin bunu yapması hiç mantıklı gelmedi tek başına yaptıysan eline sağlık süper olmuş.
  • Adam bana göre tek başına Crysis kalitesinde grafik yapmış sizneden bahsediyorsunuz??
    Şu an ooo grafikler süper dediğiniz yapımlarda kaç grafiker çalışıyor oyun sonundaki credits lerden bir bakın istersenizki ordakiler hepsi pro
    Başarılarının devamını dilerim arkadaşım eline emegine sağlık.
  • Türkiyede yapici eleştiri yerine oturana kadar bu işlerle uğraşanlar çok yipranacak.
    Bilmeden eleştirenler
    Profesyonel calismalarla kiyaslayanlar
    Emekciye isi daha iyi yapacak,hatalari anlatacak,eksikleri-yaratici fikirleri aciklamak yerine fırçalama tarzında eleştirmek
    Empati kuramayanlar

Oldugu surece oyun sektorunde denizde kum kalmaya mahkumuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.