Şimdi Ara

Türk Yazarlarımı Beğeniyorsunuz Yoksa Yabancı Yazarlarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktaki gibi genellikle türk yazarların yazdığı romanlarımı okumayı tercih edersiniz yoksa yabancı yazarların yazdığımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberto30 -- 4 Ekim 2012; 23:47:52 >

• Ciddi olmadığını farzediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapları karşılaştırmak için neden bu kadar konu açıyorsun anlamıyorum. Şöyle bir bak sürekli bir karşılaştırma içindesin. Tek konu açıp orada yaptırsan bu işleri ? Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Ciddi olmadığını farzediyorum

yoo ciddiyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

Kitapları karşılaştırmak için neden bu kadar konu açıyorsun anlamıyorum. Şöyle bir bak sürekli bir karşılaştırma içindesin. Tek konu açıp orada yaptırsan bu işleri ? Ciddiyim.

karşılaştırdığım kitapları bir çoğu okumadığım kitaplar olduğu için hangilerini alayım diye düşünmeden önce bazı arkadaşlar fikirlerini belirtiyorlar bu karşılaştırmada kişiye özel bir karşılaştırmadır belki bu sayfa tek konu olur
  • Edebi açıdan tabii ki LOTR. Fakat Hobbit daha sürükleyici.
  • Karşılaştırmak çok zor bence aslında aynı öykünün farklı kısımlarını anlatıyorlar. Yani bana göre insanın kolu ile bacağını karşılaştırması gibi . Hangisi daha önemli ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kitapları karşılaştırmak için neden bu kadar konu açıyorsun anlamıyorum. Şöyle bir bak sürekli bir karşılaştırma içindesin. Tek konu açıp orada yaptırsan bu işleri ? Ciddiyim.

Mesaj sayısını arttırıp konudışında saygın takılmaya çalışıyor kendisi.
  • Ben de sizin bu lanet olası muhalif yapınızı beğenmiyorum Adam burada haklı ve güzel bir soru hakkında konu açıyor,siz kalkmış ya şunları tek bir başlıkta toplasana ya yok senin amacın nedir gibisinden ilkokul çocuğunun yapmayacağı mal mal triplere giriyorsunuz.

Ulan bir bırakın da seçimimizi yapalım adam istediğini yapar size mi soracak.Ayrı ayrı konular açması belki benim daha çok hoşuma gidiyor anasını satayım.

Bu çoluk çocuk yorumlarını görünce tiksindiğim kadarıyla gülüyorum biraz büyüyün yahu.
  • Şu okul olmasa hobbit+yüzüklerin efendisi serisini bir çırpıda okumayı planlıyorum ama, günlük 20 sayfa 20 sayfa daha elimdeki kitabı bitiremedim. Bir de hocaların okumamızı istediği kitaplar girince araya kendi irademiz saf dışı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aes Sedai

Ben de sizin bu lanet olası muhalif yapınızı beğenmiyorum Adam burada haklı ve güzel bir soru hakkında konu açıyor,siz kalkmış ya şunları tek bir başlıkta toplasana ya yok senin amacın nedir gibisinden ilkokul çocuğunun yapmayacağı mal mal triplere giriyorsunuz.

Ulan bir bırakın da seçimimizi yapalım adam istediğini yapar size mi soracak.Ayrı ayrı konular açması belki benim daha çok hoşuma gidiyor anasını satayım.

Bu çoluk çocuk yorumlarını görünce tiksindiğim kadarıyla gülüyorum biraz büyüyün yahu.

Yüzüklerin Efendisi En Sevdiğiniz Kitabı
    HOBBİT VS YÜZÜKLERİN EFENDİSİ
    Stephenie Meyer Göçebe
    KaraKule VS Kral Katili Güncesi
    Harry Potter Sayfa Kısalığı
    Tess Gerritsen Mi Stephen King Mi
    Favori İlk 9 kitabınız Seriler Dahil
    Harry Potter ve felsefe taşı

Bu açtığı konular yerini bunları ayrı 2 konuda toplayabilirdi.

Birincisi Favori İlk 9 kitabınız Seriler Dahil. İkincisi Kitap Karşılaştırmaları adı altında bir konu açabilirdi ve konu karmaşasından kurtulabilirdik. Ayrıca Kitap Önerileri diye bir konu var oraya okumak istediği kitabı yazıp okuyanlardan bilgi alabilirdi.

Bu şekilde yaptığı kuru kalabalık sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooRDeLia -- 2 Ekim 2012; 17:44:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aes Sedai

Ben de sizin bu lanet olası muhalif yapınızı beğenmiyorum Adam burada haklı ve güzel bir soru hakkında konu açıyor,siz kalkmış ya şunları tek bir başlıkta toplasana ya yok senin amacın nedir gibisinden ilkokul çocuğunun yapmayacağı mal mal triplere giriyorsunuz.

Yüzüklerin Efendisi En Sevdiğiniz Kitabı
    HOBBİT VS YÜZÜKLERİN EFENDİSİ
    Stephenie Meyer Göçebe
    KaraKule VS Kral Katili Güncesi
    Harry Potter Sayfa Kısalığı
    Tess Gerritsen Mi Stephen King Mi
    Favori İlk 9 kitabınız Seriler Dahil
    Harry Potter ve felsefe taşı

Bu açtığı konular yerini bunları ayrı 2 konuda toplayabilirdi.

Birincisi Favori İlk 9 kitabınız Seriler Dahil. İkincisi Kitap Karşılaştırmaları adı altında bir konu açabilirdi ve konu karmaşasından kurtulabilirdik. Ayrıca Kitap Önerileri diye bir konu var oraya okumak istediği kitabı yazıp okuyanlardan bilgi alabilirdi.

Bu şekilde yaptığı kuru kalabalık sadece.

+1

sıkıldık artık sürekli bu konuları görmekten.

• LOTR var bende ama okumaya korkuyorum, daha onun zamanı var böyle 2-3 ay boşluk olduğu vakit okurum ama hobbit 2 günde bitebilcek bir kitap dolu dolu bir kitap, betimlemeler karakter tasvirleri kısa ve bu da okumasını kolaylaştırıyor.
  • Kitap karsşılaştırmasına kesinlikle karşıyım. Hadi onu geçtim hobbit ve lotr karşılaştırılıyor seri kitaplar birbiri arasında bağlantılı kitaplar nasıl karşılaştırıla bilirki... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyDro-X-GEN -- 2 Ekim 2012; 20:21:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurallar dahilinde dilediği konuyu açabilir arkadaş yaşı biraz küçük ve kitap okumaya heves etmiş bir arkadaş sanırım sürekli böyle konular açıyor her gördüğümde gülerim konuları ilginç oluyorBiraz sert çıkmışsınız beylerAma yukarıda da ima ettiğim gibi biraz anormal bir kıyaslama tabi.Ben onu böyle seviyorum devam ayberto

• quote:

Kurallar dahilinde dilediği konuyu açabilir arkadaş yaşı biraz küçük ve kitap okumaya heves etmiş bir arkadaş sanırım sürekli böyle konular açıyor her gördüğümde gülerim konuları ilginç oluyorBiraz sert çıkmışsınız beylerAma yukarıda da ima ettiğim gibi biraz anormal bir kıyaslama tabi.Ben onu böyle seviyorum devam ayberto

aynen aynen

• quote:

Kurallar dahilinde dilediği konuyu açabilir arkadaş yaşı biraz küçük ve kitap okumaya heves etmiş bir arkadaş sanırım sürekli böyle konular açıyor her gördüğümde gülerim konuları ilginç oluyorBiraz sert çıkmışsınız beylerAma yukarıda da ima ettiğim gibi biraz anormal bir kıyaslama tabi.Ben onu böyle seviyorum devam ayberto

+1

• Böyle konulara kızıyorsunuz sonra da Türkiye'de okuma oranı düşük diyorsunuz. Böyle olmazki. Okuma hevesini kaçıracaksınız. 6 tane ayrı ayrı konu açsa nolur tek konuda açsa nolur? Böyle basit şeylere takılmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klavyelist

Böyle konulara kızıyorsunuz sonra da Türkiye'de okuma oranı düşük diyorsunuz. Böyle olmazki. Okuma hevesini kaçıracaksınız. 6 tane ayrı ayrı konu açsa nolur tek konuda açsa nolur? Böyle basit şeylere takılmayın.

O zaman her okuduğum kitap için bir konu açıp Şu kitap için sevdiğiniz sözler, bu kitap için sevdiğiniz sözler.. Ya da herkes okuduğu kitap için konu açsın bu kitapta geçen en güzel sözler ? Yahut her okunan 2 kitap için karşılaştırma konusu açılsın ? Biraz mantıklı düşünelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavyelist

Böyle konulara kızıyorsunuz sonra da Türkiye'de okuma oranı düşük diyorsunuz. Böyle olmazki. Okuma hevesini kaçıracaksınız. 6 tane ayrı ayrı konu açsa nolur tek konuda açsa nolur? Böyle basit şeylere takılmayın.

Böyle konu açmakla, okuma oranı arasındaki baglantıyı bana açıklasana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.