Şimdi Ara

Turkce altyazili oyunlar artik MUMKUN ( simdilik sadece Conan ve Bioshock) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşünsenize birde uefa euro 2008 için türkçe spikerde koyuyoruz tam süper olur herhalde, walla ps3 kırıldı haberinden daha çok sevineceğim bir haber olur bu
  • Resimli olarak anlatcak işte arkadaş galiba.
  • Umarim sorunsuzca yaparsiniz
  • iso dosyalarının içeriğinin okunabilmesi gerçekten güzel bir özellik ama şimdilik sadece bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 17 Nisan 2008; 20:44:09 >
  • Vay be her oyunda olursa rpg'leri ingilizce bilen biri türkçe yapsın Allah Rızası İçin
  • divxplanette tanıdığınız çevirmenler var mı ? :D toplanıp imza kampanyası yaparız rpg leri türkçe yapmaları için , birşeyler deneriz yeterki yöntemi öğrenelim...
  • Süper birşey bulmuş arkadaş ellerine sağlık. Eğer böyle bir ortak çalışma yapılacaksa herhangi bir oyun için. Bende elimden geleni yapabilirim bu çevirme işinde.
  • Dante ses duymadim ama yinede sorayim iyimisin?
    Ayrica bazi oyunlarda ayarlari degistirmekte mumkun yani cheat yapilabilir orn geow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XonicGear -- 17 Nisan 2008; 18:04:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XonicGear

Umarim sorunsuzca yaparsiniz

açıklarsan deniycez en azından
  • Aciklamayi ustte yaptim :)
  • Yöntem çok güzel ve çok kolaymış ya geriye ingilizce bilen bir arkadaş bulmak kaldı.

Süpper oldu bu korkuyorum artık Xbox oynarken zevkten ölüp kalacaz başında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Nisan 2008; 18:09:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XonicGear

Aciklamayi ustte yaptim :)

sölesene alt mesajşlara bakıyoruz yeni bişi varmı diye
  • bioshock dosyasını açtım şimdi ama içinde game.nls veya herhangi bir nls dosyası çıkmadı , text dosyaları genelde ne şekilde kayıtlı oluyor ?
  • Maalesef her oyunda olmuyor büyük ihtimalle. Her oyunda .nls dosyası bulunmuyor. Başka türlü nasıl açılır ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Nisan 2008; 18:18:50 >
  • evet nls değilse mesela hangi dosyanın text dosyası olduğunu ve o dosyayı nasıl açacağımızıda bilsek sorun çözülecek..
  • Arkadaslar butun oyunlarin dil dosyalari ayni dosya ismi ve uzantisina sahip degil bioshock ta uzantisi lbf dosyalari zaten kucuk dosyalar deneme yanilma yoluyla bulursunuz veya buraya bi liste yapariz herkes kolayca bulsun diye ben fransizca oyunlari kullaniyorum yani pal bende Localizedfra.lbf sizlerde ismi degisik olabilir
  • aslında her oyunda bence buna benzer bişey vardır sonuçta yazıları bir text ten okuduğuna göre mümkündür elimdeki isoları keşke silmeseydim
  • Sanirim en zoru FORZA 2 tam 210 dosya var bir kacina baktim sonra kapattim
  • Mass Effecttir bence en zoru. 1 milyon tane cümle mi kelime mi ne öyle bir şey diyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Nisan 2008; 18:38:30 >
  • mass effect'i geç zaten:)
    menü sistemi fln kolay olan oyunlarda bu yöntemin uygulanabilirliği çok daha güzel olacaktır.
    Örneğin Call of Duty 4'ün konusunu anlamadan oynayan çok aradaşımız var, Gears of War'da bunlara dahil.
    Yani görüntü akarken alttan aynı zamanda text olarak geçen yazıları değiştirebileceğimiz daha basit işlemler çok daha kolay olacaktır bence. yoksa mass effect gibi, bir konuşmada onlarca seçeneğin bulunduğu oyunlarda çevirme işlemi çok daha komplike olur tahminim. Hem dilin ağırlığından hemde konuşma textlerinin seçenek kısmının karışık olmasından dolayı, cık..unutun mass efect'i fln:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.