Şimdi Ara

Turkce altyazili oyunlar artik MUMKUN ( simdilik sadece Conan ve Bioshock) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: XonicGear
    @ulwi sen bioshockla ugrasmaya devam ediyormusun ? bence denemek icin bi dvd ye yaz cunku eger yolunda gitmeyen birsey varsa bosuna zaman harcamamis olursun

evet uğraşıyorum hala , denemeyi sona saklamak istiyorum çünkü sürekli double layer dvd harcamak istemiyorum , sonuçta sadece subtitle kısmını değiştiriyorum oyun data isimlerine karışmıyorum sorun olmaz diye düşünüyorum olursada tekrar baştan bir incelerim nereyi yanlış yaptım diye , bu arada notepad++ ı tavsiye ediyorum şiddetle süper bir program. bu arada epey uzunmuş bioshock anca 3 ayda felan bitiririm tahminen. siz sanırım vikinge başladınız kolay gelsin sizede...
  • biz daha baslayamadik gonullu arkadaslar vazgecti sanirim
  • quote:

biz daha baslayamadik gonullu arkadaslar vazgecti sanirim

walla vaktim olsa yanındayım ama inan uzgunum cevimek ve oynamak cok gusel
    benım cevirdigim oyunun adıda kingdom under fire xbox1 için inan cok sevkli oluyor ama vakit yok işde ona ayırabilcegim cok emek harcadım zamanında ama kimse yardımcı olmamıştı senın sonunda benım gibi olcak :(
  • Arkadaşlar çevirilerwww.hemencevir.com sitesinden yapılsa daha iyi olmaz mı zaman açısından diyorum anlamlı bir şekilde çevirmez ama kullanıcıya ne yapması gerektiğini çok iyi bir şekilde anlata bilecek derecede çeviri yapıyor ,bence denemelinisiz arkadaşlar. Kolay gelsin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

quote:

biz daha baslayamadik gonullu arkadaslar vazgecti sanirim

walla vaktim olsa yanındayım ama inan uzgunum cevimek ve oynamak cok gusel
    benım cevirdigim oyunun adıda kingdom under fire xbox1 için inan cok sevkli oluyor ama vakit yok işde ona ayırabilcegim cok emek harcadım zamanında ama kimse yardımcı olmamıştı senın sonunda benım gibi olcak :(

arkadasim madem sende yaptin neden olmaz olmaz diye tutturdun heyse bundan sonrada kimsenin ugrasacagini sanmiyorum yinede inanan arkadaslara tesekkurler

• @XonicGear kardeş, hiç GTA 4'de denedin mi text dosyalarını çıkarmayı? Türkçe altyazı mükemmel olurdu bu oyunda Ve eğer çeviri konusunda yardıma ihtiyacın varsa elimden geleni yaparım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

@XonicGear kardeş, hiç GTA 4'de denedin mi text dosyalarını çıkarmayı? Türkçe altyazı mükemmel olurdu bu oyunda Ve eğer çeviri konusunda yardıma ihtiyacın varsa elimden geleni yaparım.

Valla Little Jacob'un konuşmasını bu işin profesörü gelse çözemez
  • Bully oyunundan sonra umutlanmistim ama olmadi yanliz butun dosyalari san andreas taki gibi img ( arabalar silahlar vb.) ve rpf (muzikler) dosyalari sonradan degistirilebilir yanliz imgtool isimli programin guncellenmesi bekleyecegiz
  • Yalnız bu hemencevir.com sitesi çevirileri sansürlüyor da galiba...''son of the bitch'' yazdım bakalım nasıl çevirecek diye,''kancığın oğlu'' demez mi koptum orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guru_Meditation -- 13 Mayıs 2008; 10:44:03 >
  • Açtığım dosyaları geri toparlama çalıştım yapamadım.XDVDMulleter la tekrar iso haline getirmeyi deniyorum olmuyor birisi nasıl olacağını anlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CellaTurcica

quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

@XonicGear kardeş, hiç GTA 4'de denedin mi text dosyalarını çıkarmayı? Türkçe altyazı mükemmel olurdu bu oyunda Ve eğer çeviri konusunda yardıma ihtiyacın varsa elimden geleni yaparım.

Valla Little Jacob'un konuşmasını bu işin profesörü gelse çözemez

little jacob hadi bi derece anlaşılır konuşuyor,yanındaki herif tam kabile diliyle konuşuyor.Hatta Bi sahnede niko boş boş bakıyor bişey anlamayınca :)

• quote:

Orjinalden alıntı: crimson devil

Açtığım dosyaları geri toparlama çalıştım yapamadım.XDVDMulleter la tekrar iso haline getirmeyi deniyorum olmuyor birisi nasıl olacağını anlatırsa sevinirim.

actigin dosyayi tekrar wx360 programiyla replace file secenegi ile isoya geri yukleyebilirsin
  • Teşekkürler.Deniyorum şimdi umarım yapabilirim.Bu arada çeviri yada herhangi bir işte seve seve yardım edebilirim.
  • bu konuyla ilgilenen olmadigi icin yardimada ihtiyacimiz yok yinede tesekkurler
  • Anladım abi doğrudur sanırım olayın ciddiyetinin farkında deil kimse.Anladığım kadarıyla seninde Türkçe alt yazıya ihtiyacın yok ve hala birşey yapmak çabasındasın...( aslında gerekte yok durum böle olunca )
    Bu arada viking'i denedim oldu.saol tekrardan herşey için..Şimdi zevkine bende güzel bir oyunu baştan sona ful Türkçeleştircem
  • Sana kolay gelsin yanliz iki durum var eger oyunu oynamadan turkcelestirmeye baslarsan oyunun konusunu ogreniyorsun oynadiktan sonra cevirmeye baslarsan tekrar oynamak istemiyorsun ona gore iyi dusun tekrar kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.