Şimdi Ara

Türkçe lastik yorum sitesi yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
6
Favori
13.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteniz faydalı ancak bir kaç önerim var. Kişisel yorumlar genelde gerçeği yansıtmamaktadır. Bunun sebebi hava koşulları, kullanıcı tecrubesi, aracın durumu, süspansiyon ayarları gibi 100 tane neden yazabilirim. Bu sebeptendir ki kişisel yorumlar yerine teknik sağlam dökümanların iyi editörler tarafından analiz edilip paylaşılması daha faydalı olur. Bu benim kişisel tercihim ben kullanıcı yorumlarını az dikkate alırım lastik konusunda. Bu sitenin tutacağı yada tutmayacağı konusunda bir görüş belirtemem çünkü biliyorum ki benim gibi düşünen insan sayısı çok az çünkü ben araştırmayı ve teknik analizi çok severim.
  • Yardımcı arıyor musun hocam site için?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güzel olmuş eline sağlık. gerekli yorumları ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

Lastik etiketlerini de ilgili lastigin icerigine eklemeniz guzel olabilir.
    Aslında lastik etiketleri birçok lastikte girilmiş durumda. Lastiklerin fotoğrafları da mevcut. Ancak yönetim panelinden şimdilik fotoğraf ve etiketleri kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

İlk yorumumu gönderdim. Daha sonra kullandığım diğer lastikleri değerlendireceğim. Site güzel. Nokian H modelini eklersen iyi olur. 2 takım kullandım yorumlamak isterim.
    Teşekkürler yorumunuzu onayladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Güzel olmuş beğendim
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: troley111

Siteniz faydalı ancak bir kaç önerim var. Kişisel yorumlar genelde gerçeği yansıtmamaktadır. Bunun sebebi hava koşulları, kullanıcı tecrubesi, aracın durumu, süspansiyon ayarları gibi 100 tane neden yazabilirim. Bu sebeptendir ki kişisel yorumlar yerine teknik sağlam dökümanların iyi editörler tarafından analiz edilip paylaşılması daha faydalı olur. Bu benim kişisel tercihim ben kullanıcı yorumlarını az dikkate alırım lastik konusunda. Bu sitenin tutacağı yada tutmayacağı konusunda bir görüş belirtemem çünkü biliyorum ki benim gibi düşünen insan sayısı çok az çünkü ben araştırmayı ve teknik analizi çok severim.
    Haklısınız kullanıcı yorumları subjektiftir, kesin bir doğruluğu yoktur. Ancak en azından insanlara fikir vereceğini düşünüyorum. Bunun yanında sitede teknik dökümanlar, profesyoneller tarafından yapılan inceleme ve testlere de yer vermeyi düşünüyorum. Siz teknik dökümanları incelemeyi tercih ederken bir grup insan da yorumları okumayı tercih ediyor. Amacım herkese hitap edebilecek bir platform oluşturmak

• quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Yardımcı arıyor musun hocam site için?
    Şimdilik aramıyorum hocam, ileride site gelişip büyürse değerlendirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

güzel olmuş eline sağlık. gerekli yorumları ekledim.
    Çok teşekkürler yorumları onayladım
  • Başarılı bir site, umarım yaygın kullanılır. Bir lastik yorumu da ben gönderdim(kumho)
  • Nokian H modelini ekledim. Benim ufaklıktan fırsat bulursam eksik modelleri eklemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Başarılı bir site, umarım yaygın kullanılır. Bir lastik yorumu da ben gönderdim(kumho)
    Çok teşekkür ederim, yorumunuz yayınlandı
  • Helal olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam eline sağlık çok mantıklı olmuş. Geçen sene lastik alırken böyle bi siteye gerçekten ihtiyaç duymuştum.

Şu tavsiyelerim olacak,

Hakkında araştırma yaptığımız lastiği hem marka model hemde sadece ebat girerek filtreleyebilsek güzel olur.

Ayrıca her ebat bi kategori olsa bence kullanışlı olabilir. Mesela 225 45 19 u seçince farklı farklı markaların forum sayfası gibi sayfaları olabilir.

Ayrıca can alıcı bi tavsiyem var sakınnn donanımhaber.com denen siteye reklam vermeyin

Umarım ilerde lastik konusunda vazgeçilmez bir site olur ve size ciddi oranda maddi katkı da sağlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colemerg30 -- 15 Şubat 2019; 21:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Ebata göre modelleri filtreleme yapılabilir ancak biraz daha teferruatlı ve yoğun bir çalışma gerekiyor. Tüm modeller için satılan ebatların girilmesi gerek. İlerleyen zamanlarda yapılabilir ancak şuan için erken görünüyor.
  • @Tonyukuk722 çok teşekkürler.

Arkadaşlar siteye yeni haber ve test eklenmiştir. Site üzerinden yorum yapan arkadaşların tüm yorumları onaylanmıştır.
  • Hayırlı olsun. Video ekleme, veya youTube videosunu ekleme imkani güzel olur diye düşünüyorum

• Forumdan birilerinin boyle isler yaptigini gorunce kendi ailemden biri yapmiscasina elimden geldigince destek olup paylasmaya calisiyorum

• Müthiş bir fikir hocam. Sizi Kutlarım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.