Şimdi Ara

Türkçe lastik yorum sitesi yaptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
6
Favori
13.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali222

Hayırlı olsun. Video ekleme, veya youTube videosunu ekleme imkani güzel olur diye düşünüyorum
    Teşekkür ederim , haber veya test bölümüne video eklenebiliyor ilerleyen zamanlara videolu yazılar da paylaşmayı düşünüyorum.
  • İhtiyacım olan bir şey cidden elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 15 Şubat 2019; 23:39:2 >
  • İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar
  • Siteniz çok güzel olmuş, zamanla daha da gelişecektir inşallah.
  • Umarım güzel bir yatırım alır ve ileriye yönelik harika bir proje olarak hayata geçer. Başarılar dilerim.
  • Bu girişiminizden ötürü teşekkürler. İhtiyaç duyulan bir eksiklikti, en azından ben ve benim gibi düşünenler için. Satın alınmak istenin bir ürünün, kullanıcı yorumlarını bilmek, ürünü alacak kişi için çok iyi bir yönerge. Siteye olan talebin, doğru kişilerce ve yorumlarla artmasıyla faydalı olacağını düşünüyorum. Başarılar..
    (Bu arada, hali hazırda kullandığım lastik için tecrübelerimi paylaştım. Umarım yararlı olur.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba61010

Bu girişiminizden ötürü teşekkürler. İhtiyaç duyulan bir eksiklikti, en azından ben ve benim gibi düşünenler için. Satın alınmak istenin bir ürünün, kullanıcı yorumlarını bilmek, ürünü alacak kişi için çok iyi bir yönerge. Siteye olan talebin, doğru kişilerce ve yorumlarla artmasıyla faydalı olacağını düşünüyorum. Başarılar..
    (Bu arada, hali hazırda kullandığım lastik için tecrübelerimi paylaştım. Umarım yararlı olur.)
    Yorumlarınızı onayladım çok teşekkürler. Beklentim sizin gibi detay yorumlar yapılması yönünde. Bu sayede çok daha zengin içerikli dolu dolu bir site olacaktır.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar
  • Yemin ediyorum aklıma gelmişti.
    İş yapar valla,tyreview çakması olmyş ama güzel olmuş elinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir site olmuş tebrikler

umarım orayı da gizli lastikçiler ve fanatikler basıp ,yalan yanlış yorumlarla doldurmazlar :)
    (misal bana bu forumda sen lastikçisin diyen ama aslında kendisi gizli reklamcı olanlar gibi)
  • Yıllardır arayıp bulamadığım bir şeydi bu lastik yorum sitesi. Teşekkürler. Yakında değerlencektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sava-Nexen ekleyecek misiniz? İki markayı kullanıyorum şu an, eklerseniz yorum ile katkıda bulunmak isterim.

Sava Eskimo S3+ 205/55/16
    Nexen NBlue HD+ 205/55/16
  • Merhaba siteniz cok guzel olmuş. Bu sene Dunlopa lastik almaya gittiğimde satıcı Falken i cok övdü hatta falkenin dunlopu satin aldigini piyasaya girmek icin ucuza kactigini ve yol yardimi ( lastik sorunu olmasa bile ) otel masraflari vs karisladigini buyuk bir kampanyasi oldugunu soylemisti . Bu tur kampanyalarin oldugu bir bolumde olusturabilirsiniz insanlarin ilgisini cekecegine eminim.

• Site dhden 100 kat hızlı. Temiz ve duzenli bir site olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: gripin518

Eleştiriniz için teşekkürler. Güncel modeller öncelikli olarak eklendi. İlerleyen zamanlarda ülkemizde satılan tüm marka ve modeller eklenecektir. Marka model ekleme talebi gibi bir seçenek de yapabiliriz.

@interwap teşekkür ederim.

Arkadaşlar siteye lastik ebat hesaplama aracı eklendi. Ebat değişim uygunluğunu aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

https://lastikyorum.com/lastik-ebat-hesaplama

Alıntıları Göster
    güzel fikir tebrik ediyorum sizi. önerim kamyon motosiklet vb araç çeşitine göre de lastiklerin yorumları bu konuda uzmanlaşmış kişilerin yazdıkları da olmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Sava-Nexen ekleyecek misiniz? İki markayı kullanıyorum şu an, eklerseniz yorum ile katkıda bulunmak isterim.

Sava Eskimo S3+ 205/55/16
    Nexen NBlue HD+ 205/55/16
    İlginize teşekkür ederim. Sava-Nexen markaları eklenmiştir. modellerin tamamını ekleyemedim müsait bir zamanda diğer modeller de eklenecektir
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekhanik

Merhaba siteniz cok guzel olmuş. Bu sene Dunlopa lastik almaya gittiğimde satıcı Falken i cok övdü hatta falkenin dunlopu satin aldigini piyasaya girmek icin ucuza kactigini ve yol yardimi ( lastik sorunu olmasa bile ) otel masraflari vs karisladigini buyuk bir kampanyasi oldugunu soylemisti . Bu tur kampanyalarin oldugu bir bolumde olusturabilirsiniz insanlarin ilgisini cekecegine eminim.
    İlerleyen zamanlarda böyle bir bölüm yapabiliriz. Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy34

güzel fikir tebrik ediyorum sizi. önerim kamyon motosiklet vb araç çeşitine göre de lastiklerin yorumları bu konuda uzmanlaşmış kişilerin yazdıkları da olmasıdır.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler Otomobil lastiklerinin tamamı girildikten sonra, suv 4x4, hafif ticari, ağır vasıta ve motosiklet lastiklerini de siteye eklemeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.