Şimdi Ara

türkçe okunduğu gibi yazılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimseye dilbilgisi dersi vermek istemiyorum kaldı ki ben de doğru kullanmıyorum çoğu zaman ancak zaiyat yerine sahhiyat !!!! diyen katliam yerine katliyam yazan (eylence, köpeyiniz, ertuyun!!!) bu örnekler sadece şuan konu dışında görünen konularda. biraz kitap okumak lazım sanırım artık. gördükçe huzursuz oluyorum bu kadar basit cümleleri yazmaktan acizmiyiz diye birkeresinde kaale almıyorum yazdığım için bir edebiyatçı tarafından takdir edilmiştim

tekrar ediyorum ben tamamiyle doğru kullanıyor değilim ama noktalama işareti başka bişey duyduğunu yazamama başka bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: orinmicek

kimseye dilbilgisi dersi vermek istemiyorum kaldı ki ben de doğru kullanmıyorum çoğu zaman ancak zaiyat yerine sahhiyat !!!! diyen katliam yerine katliyam yazan (eylence, köpeyiniz, ertuyun!!!) bu örnekler sadece şuan konu dışında görünen konularda. biraz kitap okumak lazım sanırım artık. gördükçe huzursuz oluyorum bu kadar basit cümleleri yazmaktan acizmiyiz diye birkeresinde kaale almıyorum yazdığım için bir edebiyatçı tarafından takdir edilmiştim

tekrar ediyorum ben tamamiyle doğru kullanıyor değilim ama noktalama işareti başka bişey duyduğunu yazamama başka bişey

Ben de sinir oluyorum. Özellikle " herkes " kelimesinin yanlış yazımına.

Herkeze iyi günler.
    Herkezin bayramı mübarek olsun.
    Herkeze benden çay.
    Herkez niye benim üstüme geliyor ?
    Herkez işine baksın.
    Herkez öyle yapıyor.
    Herkez herkez herkez

• quote:

Orijinalden alıntı: namsar29

quote:

kimseye dilbilgisi dersi vermek istemiyorum kaldı ki ben de doğru kullanmıyorum çoğu zaman ancak zaiyat yerine sahhiyat !!!! diyen katliam yerine katliyam yazan (eylence, köpeyiniz, ertuyun!!!) bu örnekler sadece şuan konu dışında görünen konularda. biraz kitap okumak lazım sanırım artık. gördükçe huzursuz oluyorum bu kadar basit cümleleri yazmaktan acizmiyiz diye birkeresinde kaale almıyorum yazdığım için bir edebiyatçı tarafından takdir edilmiştim

Ben de sinir oluyorum. Özellikle " herkes " kelimesinin yanlış yazımına.

Herkeze iyi günler.
    Herkezin bayramı mübarek olsun.
    Herkeze benden çay.
    Herkez niye benim üstüme geliyor ?
    Herkez işine baksın.
    Herkez öyle yapıyor.
    Herkez herkez herkez
    Eylence nedir lan!
    Sinirlerim hopluyor gördükçe..

• quote:

Orijinalden alıntı: listen

Eylence nedir lan!

Alıntıları Göster
    Aklıma başka birşey geldi başlığı okuyunca..
  • quote:

Eylence nedir lan!

Alıntıları Göster
    yanındayım gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

yanındayım gardaş

Alıntıları Göster
    Yazdıklarındaki hataları bulayım mı? İster misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Yazdıklarındaki hataları bulayım mı? İster misin?

Alıntıları Göster
    "yalnız" yerine "yanlız" yazarlarya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bazı hatalar var, lütfen düzeltelim.

• quote:

kimseye dil bilgisi dersi vermek istemiyorum kaldı ki ben de doğru kullanmıyorum çoğu zaman ancak zaiyat yerine sahhiyat !!!! diyen katliam yerine katliyam yazan (eylence, köpeyiniz, ertuyun!!!) bu örnekler sadece şuan konu dışında görünen konularda. biraz kitap okumak lazım sanırım artık. gördükçe huzursuz oluyorum bu kadar basit cümleleri yazmaktan aciz miyiz diye birkeresinde kaale almıyorum yazdığım için bir edebiyatçı tarafından takdir edilmiştim

tekrar ediyorum ben tamamiyle doğru kullanıyor değilim ama noktalama işareti başka bir şey duyduğunu yazamama başka bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Labadak -- 31 Ekim 2011; 16:36:53 >

• türkçe?
    Dilin ilk harfini küçük yazarak mı
    anlatacaksın dilin düzgün kullanımı ilkesini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 31 Ekim 2011; 16:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

türkçe?
    Dilin ilk harfini küçük yazarak mı
    anlatacaksın dilin düzgün kullanımı ilkesini?
    tekrar ediyorum ben kusursuzum dedim mi? bişey konusunda haklısınız da lazım konusunda pek de haklı sayılmazsınız
  • quote:

tekrar ediyorum ben kusursuzum dedim mi? bişey konusunda haklısınız da lazım konusunda pek de haklı sayılmazsınız

Alıntıları Göster
    Gereksiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 31 Ekim 2011; 16:47:43 >
  • quote:

Eylence nedir lan!

• quote:

quote:

şurayı unutmuş yukardaki arkadaşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: another year

quote:

Eylence nedir lan!

Alıntıları Göster
    mesajım silinmiş neyse
    diyorum ki konuşma dilinde de bu hatalar yapııyor bir arkadaşım şaftım kaydı diyeceğine şaftellerim kaydı diyor. ve yine diyorum ki konuşurken de cümleye büyük harfle mi başlayayım sevgili doğrucu arkadaşlar

bir de şunu diyorum salaklık bende

• quote:

mesajım silinmiş neyse
    diyorum ki konuşma dilinde de bu hatalar yapııyor bir arkadaşım şaftım kaydı diyeceğine şaftellerim kaydı diyor. ve yine diyorum ki konuşurken de cümleye büyük harfle mi başlayayım sevgili doğrucu arkadaşlar

bir de şunu diyorum salaklık bende

Alıntıları Göster
    durumumu beyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLEKGİBİ

durumumu beyen

Alıntıları Göster
    Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Aynen

Alıntıları Göster
    Eczane yazıp okurken ec-za-ne diye okuyan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Eczane yazıp okurken ec-za-ne diye okuyan var mı?

nasıl okumak gerekiyodu ki
  • Geçenki dersimizde Türkçe hocamız ,okudugumuz gibi yazılmaz dedi ve haklı. Mesela hareket,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.