Şimdi Ara

Türkçe oyun çeviri yapan kişi ve grupları desteklemeliyiz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel oyuncularımızın bir özetini çıkartmışsınız hocam. İyiye gidecek gibi de gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 11 Mayıs 2020; 2:48:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de artık size bir girdi sağlamayan insanları desteklemek yerine çeviri gruplarını desteklemeli insanlar.

• Bence sağlam çeviriler yapanlar desteklenmeli. Translate yama yapanlar da engellenmeli. Ama eleştiri yapılmadan da olmaz. Maalesef eleştiri olmadan en iyi gruplar bile işi yokuşa sürmeye başlayabiliyor.
  • Bağışla yapanı destekler ,parayla yapanı korsandan şikayet etmeliyiz.... Açık net....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    Ben de eklemek istiyorum:

Yaptığım Kindergarten 2 Türkçe yamasının indirme sayısı şu an 3668. Ancak konuya girip bakarsanız sırf Google'da ilk sayfada görünebilmesi için insanlardan yorum dilendiğimi görebilirsiniz.

Teşekkürler...
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hesap yapmadım. 100 kişiden 20 kişi teşekkür etse yeterli olur dedim. Sen güzelce durumu açıkladın çok iyi oldu. Ben bu çeviri işlerini ve konularını takip etmiyorum uzun süredir forumda yokum. Teşekkür eden sayısında 500 kişiden 20 kişi bile çıkmadıgını sen söyleyin aslında çok iyi oldu. 820 KİŞİ SENİN ARİGAMİ yamanı indirmiş ama bu şu demek degil 800 kişide oyunu bitirdi. Sen gerçekten 800 kişi içinde kaç kişinin oyunu gerçekten oynayıp bitirdigini bana tahmin edebilir misin? 150 olarak ben sana bir rakam uyduruyorum hiçbir mantıga düşünceye başvurmadan. hadi diyelim 70 kişi bitirsin bu oyunu indiren 800 kişi içinde. En az yarısının bu yamaya teşekkür etmesi gerekirdi bu sayı 35. Demekki siz bu işi bunlara boşa yapıyorsunuz yada şöyle bir gerçek var. 800 kişi indiriyor 750 kişi merakından bir kurup bakıyor. 50 kişi ise gerçekten tr yama yapıp oynayıp bitiriyor. 50 kişi içinden 5 kişide anca tşk ediyor. yani 800 kişi indirdi 5 kişi teşekkür etti demekte biraz abes kaçıyor.

• Meurglys kullanıcısına yanıt
    ingilizce tek çözüm değil bazen tool bulunamadığında tool yazmak gerekebiliyor
  • böyle saçma sapan şeylerle uğraşacağınıza oturup ingilizce öğrenseniz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

böyle saçma sapan şeylerle uğraşacağınıza oturup ingilizce öğrenseniz ya
    Oyunlar Türkçe gelsin de biz İngilizce'de öğreniriz mevzu o değil.
  • Satış rakamları yükselmediği sürece o iş zor. Türkiyede oyunculuk kültürü olmadığı için böyle yama beklersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Satış rakamları yükselmediği sürece o iş zor. Türkiyede oyunculuk kültürü olmadığı için böyle yama beklersiniz
    Bir sürü bağımsız yapımcı oyunu Türkçe geliyor hocam.
  • Ben de Stranded Deep oyununun Türkçe yamasını hazırlayıp Steam atölyede paylaşmıştım. Ardından yama dosyasından ismimi silip tüm siteler tekrar paylaşmaya başladı :) Google'da ilk sayfada donanımhaber'de açtığım konu bile çıkmıyor. Sonradan diğer çeviri yapan arkadaşlara baktım hemen hemen hepsinde durum aynı. Bu çeviri olayında işi yapıp kamu malı olarak görmek gerekiyor sanırım.

Şimdi 2 yeni oyunun daha resmi Türkçe çevirisini yaptım, Allahtan yapımcılar kısmına adımı yazıyorlar haha:) Kimsenin maddi bir beklentisi yok sadece verdikleri emeğin bilinmesini istiyor insanlar.
  • Güncel. Yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

Ben de Stranded Deep oyununun Türkçe yamasını hazırlayıp Steam atölyede paylaşmıştım. Ardından yama dosyasından ismimi silip tüm siteler tekrar paylaşmaya başladı :) Google'da ilk sayfada donanımhaber'de açtığım konu bile çıkmıyor. Sonradan diğer çeviri yapan arkadaşlara baktım hemen hemen hepsinde durum aynı. Bu çeviri olayında işi yapıp kamu malı olarak görmek gerekiyor sanırım.

Şimdi 2 yeni oyunun daha resmi Türkçe çevirisini yaptım, Allahtan yapımcılar kısmına adımı yazıyorlar haha:) Kimsenin maddi bir beklentisi yok sadece verdikleri emeğin bilinmesini istiyor insanlar.
    Kendileri bir gün bir şey yapıp takdir edilmediklerinde ya da bir teşekkür bile edilmediğinde anlayacaklar. Bundan sonra bu tip konulara insanımızın artık daha duyarlı olması gerekiyor konunun açılış amaçlarından birisi de bu zaten.

• Yıllardır oyun oynarım benim buradan haberim bile yoktu daha geçen sene farkettim.
    Forum olayı sıkıntı çoğu kişi forumlara girmiyor.
    Sağdan soldan linki kopyala yapıştır yapan bir siteden indiren çok olmuştur.
    Hatta her çevirinin orijinal linkinden hariç en az 10 katı indirmesi ve 100 katı fazla teşekkür alması vardır diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRexMystic

Yıllardır oyun oynarım benim buradan haberim bile yoktu daha geçen sene farkettim.
    Forum olayı sıkıntı çoğu kişi forumlara girmiyor.
    Sağdan soldan linki kopyala yapıştır yapan bir siteden indiren çok olmuştur.
    Hatta her çevirinin orijinal linkinden hariç en az 10 katı indirmesi ve 100 katı fazla teşekkür alması vardır diye tahmin ediyorum.
    O yüzden konuyu öne çıkarmalıyız. Sadece yamayı kullananların eleştirilerini değil yapanların eleştirilerini de okumalı herkes.
  • Bu birlik ve beraberliği devam ettirip Türkçe yama için uğraşan arkadaşlarımız için de yapmalıyız.

Türkçe oyun çeviri yapan kişi ve grupları desteklemeliyiz

https://internationale.zaumstudio.com/
  • Yeni açılmış olan Arslingua çeviri ekibini de alabilirsiniz.

Türkçe oyun çeviri yapan kişi ve grupları desteklemeliyiz
    Türkçe oyun çeviri yapan kişi ve grupları desteklemeliyizdiscord
    Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
    https://discord.com/invite/kdySEzaSad
  • Anonymous bu iş için para alıyor alsınlar sonuna kadar destekliyorum onların sayesinde her Oyunu kendi dilimizle oynuyabiliyoruz artık.Adamlar bu işi girişime çevirmişler çok iyi bir iş yapmışlar Aylık 160₺ Oyun firmaları ısrarla eklemiyorlar.Yani diğerleri nasıl bilmiyorun ama para aldıkları için Yamalarının arkasında duruyorlar birşey olduğunda çözmek için uğraşıyorlar emekleri için 160₺ hiçbirşey değil bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 8 Ekim 2024; 15:50:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.