Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BERGX

ben EA sports fifa 2011 Türkçe dublaj olmalıydı artık derken Türkçe spikerle oynamak isteyenlerin sayısının geri kalan tum oyunlardan daha fazla olacagını buyuzden asıl buyuk etkinin Fifa 2011 i Türkçe spikerle Türkçe telafuzlu isimler gol sevinci yorum olması gerektıgınden bahsettim bunda sorumlu GT5 i çevırenler degıl sorumlu EA sports un varsa Türkiye temsilcisi veya anlasmalar içeriğinde yayımcı firmanınetkisizliği geri kalmıslık vs vs den bahsettim ayrıca 10bin nufuslu ulkenın dili varken ve bizden kat kat az oyun ve konsol satarken bizim 80milyonluk ulkemizde nasıl olurda Türkçe dublaj olmaz fifa 2011 anlamıs degılım bu nasıl bir geri kalmıslıktır oyun dunyası adına tabi hersey zincirleme bırbırıne baglı ama hıc mi olmaz bu işlerden anlayan gercek zekasını pratıgını cevresını kullanarak hem kendine hem Türkiyedeki oyunculara bırseyler verecek olan hiçmi kimse yok .. evet yok neyazıkki

ha unuttum özgür kirazcı bey vardı calısmaları muthiş 4 yıldır mukemmel gıdıyor

Haddini aşıyorsun sanki. Söylediklerinin dayanağı yok, dikkat ediyorum hep aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorsun. Konuyu bu tür boş muhabbetlerle kirletmeyin.

• quote:

ben EA sports fifa 2011 Türkçe dublaj olmalıydı artık derken Türkçe spikerle oynamak isteyenlerin sayısının geri kalan tum oyunlardan daha fazla olacagını buyuzden asıl buyuk etkinin Fifa 2011 i Türkçe spikerle Türkçe telafuzlu isimler gol sevinci yorum olması gerektıgınden bahsettim bunda sorumlu GT5 i çevırenler degıl sorumlu EA sports un varsa Türkiye temsilcisi veya anlasmalar içeriğinde yayımcı firmanınetkisizliği geri kalmıslık vs vs den bahsettim ayrıca 10bin nufuslu ulkenın dili varken ve bizden kat kat az oyun ve konsol satarken bizim 80milyonluk ulkemizde nasıl olurda Türkçe dublaj olmaz fifa 2011 anlamıs degılım bu nasıl bir geri kalmıslıktır oyun dunyası adına tabi hersey zincirleme bırbırıne baglı ama hıc mi olmaz bu işlerden anlayan gercek zekasını pratıgını cevresını kullanarak hem kendine hem Türkiyedeki oyunculara bırseyler verecek olan hiçmi kimse yok .. evet yok neyazıkki

okadar fifa 11 'i türkçe oynamak istiyorsan git aral'dan al Orj oyunları adamlar aptalmı orj satılmayan bi ülkede gelip masraf edip o ülkenin dilini koyucak EA Denilen firma Cıkarttıgı tek oyun CRYSİS Olarak kalıcaktır. FİFA 20 Belki türkce olur

• FIFA konusunda bence de heyecanlanmayın bence.
    Bu arada biri bana GT5'te nerelerde TR dublaj var, yazar mı tam olarak? AMG Sürüş Akademisini tüm seviyelerde bitirmedim daha, orada var denmiş ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Haddini aşıyorsun sanki. Söylediklerinin dayanağı yok, dikkat ediyorum hep aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorsun. Konuyu bu tür boş muhabbetlerle kirletmeyin.

burada kendi görüşümü belirttim hadd asmak birine yalan yanlıs konusmak yada bılgısı olmadan bazı konularda yorum yapmaktır simdi birine yalan yanlısmı konustum?
    yada işini cook cok iyi yapan firmalar dagıtıcılar ve Özgur Kirazcı beye mi yanlıs konusmusum?
    ben Türkiye oyun piyasası ıcın guzel dileklerden nbaska bırsey bulamadım yazılan yorumda ne yazıkki oyun dunyasına kıyasla Avrupa ABD den Asyadan cok geriyiz en gerilerdeyiz ,ne yazıkkı bu işi yapamıyorlar bunun degısmesı gerektıgnı yazdım haddimi aşmadm umarım Wassermann

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 29 Kasım 2010; 23:40:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Gran Turismo 5'i Sony bayisinden aldım. Müthiş bir işe imza atmışsınız. Tebrik ederim. İnsanın kendi dilinde oynaması bir başka oluyor. Oyuna hızlı bir şekilde adapte oluyorsun. Yalnız Trophy listesi Türkçe değil. Unutuldu mu?

Tropyh ler her zaman ingilizce olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

okadar fifa 11 'i türkçe oynamak istiyorsan git aral'dan al Orj oyunları adamlar aptalmı orj satılmayan bi ülkede gelip masraf edip o ülkenin dilini koyucak EA Denilen firma Cıkarttıgı tek oyun CRYSİS Olarak kalıcaktır. FİFA 20 Belki türkce olur

Ben fifa 08 den beri aral game etiketli fifa alırım.. bazı kişilere senin söylediğini tekrarlıyorum bana türkiyede oynandığı belli oluyor araldan almaya gerek yok diyolar ne zavallı bir bakış açısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord1907

FIFA konusunda bence de heyecanlanmayın bence.
    Bu arada biri bana GT5'te nerelerde TR dublaj var, yazar mı tam olarak? AMG Sürüş Akademisini tüm seviyelerde bitirmedim daha, orada var denmiş ama.

amgde erkek şahıs dublaj yapmış
    diğerlerinde bayan

amgnin hepsinde var
    örnek videolar sesli dublaj

bir de rallide co-pilot türkçe konuşuyor

ayrıca bir güzellik de b-spec de var
    pilotlar için türkçe isimler de var

• quote:

Orijinalden alıntı: 10Gheorghe_Hagi10

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

Ben fifa 08 den beri aral game etiketli fifa alırım.. bazı kişilere senin söylediğini tekrarlıyorum bana türkiyede oynandığı belli oluyor araldan almaya gerek yok diyolar ne zavallı bir bakış açısı

Evet görüyor belli ondan EA Bütün oyunlarında Türkçe Sunuyor dimi ARAL Etiketli 179TL Oyun alan Sayısı Bir elin parmaklarını geçmez gidip 50.000-100.000 satılcakki adamlar Fifaya yatırım yapsın metin cevirmeye benzemiyor dublaj işi hele futbol oyununda Maliyeti normal oyunlardan 5kat fazladır.neyse ama beklemeniz bosuna Bu ülkede türkce olabilecek tek oyun PES'dir Satıslar bakımından oda cogu spottan alıyor farketmiyor fifa oynayan kesim umutları anca fifa 20e kalır başka birseyde degil.

Sony Teşekkürler Böyle Güzel Oyunları Türkçe Yaptıgı İçin Umarım Yeni Oyunlardada Türkçe Görürüz.

• Kupaların sadece isimleri Türkçeleştirildi sanırım. Ülkeler arası anlamda bir uyum olsun diye İngilizce bırakılmış olabilir PD tarafından..

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

Orijinalden alıntı: Lord1907

FIFA konusunda bence de heyecanlanmayın bence.

amgde erkek şahıs dublaj yapmış
    diğerlerinde bayan

amgnin hepsinde var
    örnek videolar sesli dublaj

bir de rallide co-pilot türkçe konuşuyor

ayrıca bir güzellik de b-spec de var
    pilotlar için türkçe isimler de var

Ralli'nin acemi bölümlerini yaptım, hiçbir Türkçe seslendirme duyamadım. AMG'de nerede var? Oyunum Sony'den ama bu iş kafamı bozmaya başladı!

• Bu tür soruları, GT 5 ana başlığında sorarsanız, hemen cevap alabilirsiniz.

Örnek video oynat kısmında olması lazım.
  • Öncelikle FW attırıp korsan oynayanlarla orjinal oyunu netten spariş edenleri aynı kefeye koymayalın lütfen. Kırılmış bir makinede bedava oyun oynamak varken netten orjinal oyun spariş verenleri aynı kefeye koymayın.

Bende şahsen o terrörist kılıklı (küçük bir bölümü hariç) spotculardan, oyun almaktan hoşlanmıyorum ama benim gözümde 5TL'nin bile çok büyük kıymeti var, onun için denize düşen yılana sarılır hesabı spottan alışveriş yapıyorum, spotu engellemek istiyorsanız bence kültür bakanlığından ciddi bir vergi indirimi istemelisiniz, son çıkan oyunların fiyatını, 70 80TL'lere çekerseniz spotun kökünü kazırsınız, yoksa bu böyle devam eder.

Devir geçim devri, Türkçe oyun için fazladan 100TL verecekte küçük bir kesimde olur belki ama büyük çoğunluk 5 10TL ucuz almak için ben mi piyasayı kurtarıcam der yine gider netten spariş eder veye spotcudan alır, zaten FW yaptırıp korsan oynayanları saymıyorum bile onlar oyunları 30TLye de düşürseniz yine korsan oynarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 30 Kasım 2010; 19:23:25 >

• Türkiye satış rakamları ne zaman duyurulur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaruDe

quote:

Orijinalden alıntı: nightmare666

Öncelikle FW attırıp korsan oynayanlarla orjinal oyunu netten spariş edenleri aynı kefeye koymayalın lütfen. Kırılmış bir makinede bedava oyun oynamak varken netten orjinal oyun spariş verenleri aynı kefeye koymayın.

Bende şahsen o terrörist kılıklı (küçük bir bölümü hariç) spotculardan, oyun almaktan hoşlanmıyorum ama benim gözümde 5TL'nin bile çok büyük kıymeti var, onun için denize düşen yılana sarılır hesabı spottan alışveriş yapıyorum, spotu engellemek istiyorsanız bence kültür bakanlığından ciddi bir vergi indirimi istemelisiniz, son çıkan oyunların fiyatını, 70 80TL'lere çekerseniz spotun kökünü kazırsınız, yoksa bu böyle devam eder.

Devir geçim devri, Türkçe oyun için fazladan 100TL verecekte küçük bir kesimde olur belki ama büyük çoğunluk 5 10TL ucuz almak için ben mi piyasayı kurtarıcam der yine gider netten spariş eder veye spotcudan alır, zaten FW yaptırıp korsan oynayanları saymıyorum bile onlar oyunları 30TLye de düşürseniz yine korsan oynarlar.

İmzana bakıyorumda tüm konsollar mevcut elinde.En kötü ihtimalle 4000 tl lik Konsol setin var Tv yle beraber.Burada kalkıpta bana 5-10 tl bana göre önemli para deyip milleti yönlendirme.

Evet ama ordaki aletlerin hiç birine değerinden fazla ödemedim. hepsi minimum fiyata alınmıştır, ben mouse pad alırken bile 10 tane dükkan dolaşırım. alışveriş yaparken ona 10 lira fazla ver buna 5 lira fazla ver yaparsam sonunda hiç bir şey sahibi olamam, cepteki paranın kıymetini bilmek lazım.

• Cepteki paranın kıymetini bilen gider ev araba alır konsol veya oyun almaz ..
  • quote:

Cepteki paranın kıymetini bilen gider ev araba alır konsol veya oyun almaz ..

Teknoloji bağımlılık gibi birşey, parayı içkiye sigaraya yatıranlarda bunun zararını biliyor ama kendine engel olamıyor, araba konusunda sana katılamayacağım, o da teknoloji gibi devamlı değer kaybeden bir demir yığını ama ev konusunda haklısın maddi durumum iyi olursa paramı kesinlikle eve yatırırım.
  • nightmare666

Tüm samimiyetimle söylüyorum, kesinlikle tartışma çıkarma gibi bir amacım yok: senin şuan yaptığın para kıymetini savunmak değil, korsanı savunmak.
  • quote:

FAT : 80 gb pal

Oyunlar : Gta ıvgt5sports championsskate3nfs shiftbad comp2

ds3 joystick : 2 adet

sony bluotooth : headset 1 adet

ps move : 2 adet motion controller

ps eye cam : 1 adet ps3 kamerası

sunny tv : 82 ekran LCD

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

nightmare666

Tüm samimiyetimle söylüyorum, kesinlikle tartışma çıkarma gibi bir amacım yok: senin şuan yaptığın para kıymetini savunmak değil, korsanı savunmak.

yoo amacım korsana yönlendirmek değil, ilk mesajıma 70 80TL gibi bir fiyata satarsanız spotu bitirirsiniz dedim. spot oyanayanla korsan oynayanı mukayese etmeyin dedim, onları okumadın herhalde.
  • quote:

konsol'un indirimli fiyatına araba yada ev göster bir sana bir bana alırım

diğer yandan ben de zengin sayılmam ama evimde gayet hoş bir sistem ve güzel bir oyun arşivim var... gidip sigaraya ayda 150 lira bayılmıyorum... her gün caddedeki mekanlara 50 lira vermiyorum... anlayacağın zevkinin farkında olan insan uygun fiyata konsolunu da alır, sonra ufak hesaplar yapıp oyununu ucuza da getirir...
    misal ben bir kaç istisna dışında tüm oyunlarımı ingiltereden almışımdır(istisna: FIFA11, GT5, GOW3)... onları da gayet güzel taksitlerle, ingiltereden biraz fazlaya almışımdır... ingiltereden aldıklarımı da birkaç istisna dışında hiçbirine 60 liradan fazla ödememişimdir... 15 liraya bile oyun aldığımı bilirim PS3 için... genel olarak da 40-45 lira vermişimdir oyun başı...

ekleme: konsol fiyatını geçtim, benim bütün sistemin maliyetine ev göstersin arkadaş, yine hem ona hem bana alıcam o evden

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.