Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam killzonumu sonunda aldım ve oynadım bütün aile anne baba eş kardeş tv nin başında toplandık sanki evde sinema izleme havası vardı bana hala cocuk diyip elestiren ailemden bahsediyorum resmen mest olduk peder 50 yasında ilk defa ds3 ü eline aldı cok komik mevzular neyse elinize emeginize saglık ins. hakettigin degeri ve parayı kazanmışınızdır bu oyun bir devrim bence ve herkezin arşivinde mutlaka olması gerekiyo şahsen ölmessem cocuklarıma bu günleri anlaticam emegi gecen herkeze sonsuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Hocam killzonumu sonunda aldım ve oynadım bütün aile anne baba eş kardeş tv nin başında toplandık sanki evde sinema izleme havası vardı bana hala cocuk diyip elestiren ailemden bahsediyorum resmen mest olduk peder 50 yasında ilk defa ds3 ü eline aldı cok komik mevzular neyse elinize emeginize saglık ins. hakettigin degeri ve parayı kazanmışınızdır bu oyun bir devrim bence ve herkezin arşivinde mutlaka olması gerekiyo şahsen ölmessem cocuklarıma bu günleri anlaticam emegi gecen herkeze sonsuz teşekkürler

hocam türkçe mi oynadın? çok ağır küfürler vardı çünkü oyunda.
  • Evet hocam türkce oynadım ama fazla takılamadım malum erkenden iş güc en baştaki konusmalarda pek küfür yoktu bi kac küfür duyduk ama pek ihtişamı kaybolmadı ortamın :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Bir sorum olacak. Şimdi bilindiği üzere Killzone 3 Türkçe olarak satışta. Peki mutlaka Sony mağazaları dışında satılan spot mağazalarında da orjinal ürün mü satılıyor? Çünkü bu mağazalarda satılanlar da Türkçe ve Türkçe kitapçıklı.

Bu ürünler de bandrollü gibi sayılıp , Türkiye Killzone 3 satışlarını etkiliyor mu ? Ben de merak ediyorum .

spotcuların %99'u oyunları yurtdışından getiriyor. e haliyle o alınan oyunlar türkiye'deki satışı değil ingiltere'deki (veya oyun nereden alındıysa oradaki) satışı etkiliyor.

Fakat Sayın Anarkos, Oyunun kutu kapağı ve oyun kitapçığı Türkçe. Bunun Yurtdışı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İngilizce kutu Killzone 3 oyunlar da mevcut. Üzerinde herhangi bir bandrol yok. Fakat Türkçe olanlar da bandrol de var.

• quote:

Fakat Sayın Anarkos, Oyunun kutu kapağı ve oyun kitapçığı Türkçe. Bunun Yurtdışı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İngilizce kutu Killzone 3 oyunlar da mevcut. Üzerinde herhangi bir bandrol yok. Fakat Türkçe olanlar da bandrol de var.

Kardesım spottan aldıgın oyunlar tr satıslarını etkılemez, sen spotcudan oyun aldıgında sana fıs kesıyor mu ? Kesmıyor o yuzden zaten takıbı de yapılamaz satısları da etkılemez. Spotcuların sattıgı oyunlar kacak yollardan gumrukten vs ellerıne gecıyor. Oyunu almayı dusunuyorsanız etkı etsın dıyorsanız zaten sony bayılerınden almanızı onerırım.Tabıkı yıne de sızın kararınız.
  • Sony Center'larda 110 TL ye kadar bulunuyor... Spotta kaç paraki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: udar

quote:

Kardesım spottan aldıgın oyunlar tr satıslarını etkılemez, sen spotcudan oyun aldıgında sana fıs kesıyor mu ? Kesmıyor o yuzden zaten takıbı de yapılamaz satısları da etkılemez. Spotcuların sattıgı oyunlar kacak yollardan gumrukten vs ellerıne gecıyor. Oyunu almayı dusunuyorsanız etkı etsın dıyorsanız zaten sony bayılerınden almanızı onerırım.Tabıkı yıne de sızın kararınız.

Sayın Udar, Spot mağazası da Sony den almışsa? ayriyeten belirttiğiniz üzere oyunlar kaçak yoldan gümrükten getiriliyor pek tabii ki de Türkçe bir oyun yurtdışından kaçak olarak nasıl getirilebilir ki? yurtdışında da Türkçe olarak çıkıp çıkmadığından emin değilim tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 10 Mart 2011; 17:45:16 >

• Uncharted 3 ün dublajı ve altyazısı için çok umutluyuz 23 Studios ekibi

Bir de sadece Türkçe altyazı + İngilizce orijinal dublaj seçeneği mümkün olucak mı ?

Uncharted 3 inş . Killzone 3 ün yerelleştirilmesinden bile daha güzel olur .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: udar

quote:

Sayın Udar, Spot mağazası da Sony den almışsa? ayriyeten belirttiğiniz üzere oyunlar kaçak yoldan gümrükten getiriliyor pek tabii ki de Türkçe bir oyun yurtdışından kaçak olarak nasıl getirilebilir ki? yurtdışında da Türkçe olarak çıkıp çıkmadığından emin değilim tabii...

Avrupa versiyonunda Bütün diller var türkçe dahil. Yahu zaten o kadar pahalı değilki spotta 120'ye satacakalr zaten.Hepsisony'de 110 tl kaçırma derim.

• Kutu kapağı da Türkçe mi?

Bu arada uygun fiyata Move Tüfek nereden bulunabilir?
  • Killzone 3 oynamadım.Alabilirmiyim alabilirim.fakat ben orjinal sony bandrollü almadan yana olduğum için baya bi bekliyorum.Oyunu ha 1 gün geç oynamışım ha 1 ay ne farkeder.İçerik ve hikaye değişiyor mu ? Hayır.Zaten moda sektörü gibi sürekli değişen bi konseptide yok.O yüzden bekleyip orjinal almak en iyisi.
  • quote:

Kutu kapağı da Türkçe mi?

Bu arada uygun fiyata Move Tüfek nereden bulunabilir?

move tüfek

sharpshotter diye aratırsan bulabileceğinden emin olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

http://resim.donanimhaber.com/m_47395947/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47395947

uc3 türkçe geliyor

Bu durum nedir gerçekten 23 studios'dan bir açıklama var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 11 Mart 2011; 17:10:56 >
  • En kısa zamanda İnfamous 2den türkçe dublajlı video bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

http://resim.donanimhaber.com/m_47395947/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47395947

uc3 türkçe geliyor

Bu durum nedir gerçekten 23 studios'dan bir açıklama var mı?

ben de senin kadar okudum
    23 studios bilgi verir belki diye buraya attım

• 23 studios gercekten cok tesekkurler bugun killzone 3 u media markttan aldim. Tekrar tesekkurler
  • 23 sutudiosa sonsuz tesekkurler
  • 23 studios heavy rain konusunda bı gelişme bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufozgiray2

23 studios heavy rain konusunda bı gelişme bekliyoruz...

Zor bu saatten sonra biraz.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.