Bildirim
Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (54. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biggqmerx
quote:
Orijinalden alıntı: yüzbaşı price
quote:
Orijinalden alıntı: alemdar1933
quote:
Orijinalden alıntı: EMRECAN11
crysis 2yide artık korsan alırsan yuh oyunun fiyatı zaten uygun olucak
ben inanıyorum crysis bu sefer 50 binle 100bin arasında satacak. kilzone3 de bence 30bin altında kalmayacak bence
Dostum 100.000 abarttın.Türkiyede 120.000 adet ps3'ü olan insan olsa zaten bunların %60'ı korsan kullansa 48.000 insan olur.Zaten Crysis 2'yi kaldıracak pc'ye sahip 10.000 pc kullanıcısı olsa bunların %80'i korsan alsa 2000 kişi olur.Yani her iki oyunda 30-50 bin civarı satar en fazla.
ya sen ınanıyormusun turkıyede 150 200 bın Ps3 olduna ben sana ortalama rakamı solıyım özgür bey resmi 200 bin Ps3 satıldı dıyor pekı spot dan yurt dısından alanları kattın bakalım ne cıkıcak ortaya benım tahmınım turkıyede hıc yoksa en az 600 bın Ps3 kullanıcısı var.
hocam bu forumdan hesaplayın %80 ps3ler spot,cok az türkiye garantili var,bencede en az 450bin ps3 vardır.
-
-
KZ3 ün seslendirmesi harika olmuş. Gerçekten film izliyormuş gibi hissettiriyor. 23 Studio ekibini GT5 ve Start The Party çevirideki başarılarından sonra tekrar tebrik ediyorum . -
Hep destek Tam destek -
ya arkadaşlar ben birşey danışmak istiyorm cahilliğime verin.
bu gg de ve spotta satılan ürünlerde ilanlar gırla gidiyor türkçe killzone3 geldi diye dağıtıcı sony değilmi nasıl oluyorda bu arkaşlara tr killzone tr satış listelerine giriyor.
nasıl oluyor bu.
aldıkları bölgedeki ürünlerdede doğal olarak tr menülerde olduğu için mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: alemdar1933
ya arkadaşlar ben birşey danışmak istiyorm cahilliğime verin.
bu gg de ve spotta satılan ürünlerde ilanlar gırla gidiyor türkçe killzone3 geldi diye dağıtıcı sony değilmi nasıl oluyorda bu arkaşlara tr killzone tr satış listelerine giriyor.
nasıl oluyor bu.
aldıkları bölgedeki ürünlerdede doğal olarak tr menülerde olduğu için mi?
Avrupa bölgesindeki Kz3'lerde dil desteği var onlarda getirip satıyorlar. -
lLansman partisindeydim semih beyle tanışıp biraz konuşma şansini yakaladım.çok ilgi alaka gösterdi. kendisine burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Kendisine almiş olduğum oyunu imzalatmak istediğimde çok mütevazi davrandı :)
-
23 Studios, kim ne derse desin, işi hakkıyla yaptı,
Öncelikle Özgür Kirazcı'ya, sonra da Semih bey'e büyük bir teşekkür borcumuz var.
Önce GT5, sonra Killzone 3 inşallah ileride diğerleri.
Az önce bir konuda bakıyorum bazılarımız sırf eleştirmek için eleştiriyor, başka bir oyun ile kıyaslıyor, hiç gerek yok bunlara, yapılan iş ortada.
Kim hayal edebilirdi sadece PS3'e çıkan bir oyunda Atilla Olgaç'ın o haşmetli sesiyle, seslendirme yapacağını.
Daha PS3 sisteminde Türkçe dil desteğil yokken, film gibi bir oyunu tamamen Türkçe oynuyoruz.
Bu harika bir şey.
Tamam ufak tefek hatalar olabilir elbet olacaktır, fakat bunlar oyundan zevk almayı engelleyen şeyler değil.
Bırakın oyuna kaptırın kendinizi, ha beğenmediniz dublajı, geçin İngilizce dile ordan devam edin, ama bu işe emek ve gönül vermiş insanları acımasızca eleştirmeyin veya başka bir oyun ile kıyaslamayın yaptıkları işi.
Helal olsun diyerek sözlerimi bitiriyorum, siz çalıştıkca emin olun destekleyeniniz çok olacak.
-
Oyunu temin edip oynadım biraz genelde başarılı olmuş ufak tefek esikliklerden bazıları ise ara videolar da karakterlerin sesleri aniden kesilip cümleyi tamamlayamamaları birde helgna ın i.s.a. sığınağına baskın yapmaya hazılandığı bölümdeki alt yazıda harf hatası gözüme çarptı anlaşıldıç şeklinde sanırım texti yazan arkadaş nokta yerine ç harfine basarak devam etmiş bunu eleştiri değilde ileride gelecek yamaların içerinde düzeltme olanağınız olursa daha stabil olacağını düşünmekteyim emeği geçen arkadaşlara teşekkürler çevrimiçi seçeneğinde de türkçe aktif olmuş durumda sorunsuzca oynadım demo daki gibi hata vermiyor. -
Ufak tefek eksiklere rağmen çok güzel iş becermiş Türkçeleştiren arkadaşlar, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, bu bir başlangıçtır devamı elbette daha da iyi olacaktır. Oyuna zaten denecek lafım yok PS3 sahibi herkes orjinal bandrollü alıp oynasın, inanın PS3'te bundan iyisi yok. -
İngilizceye o kadar alışmışızki Türkçe dublajla oyun oynamak değişik geliyor bizlere.Emeklemeye yeni başlayan bu işe destek olmalıyız.Sony Türkiye ve 23 Studios'a tekrar teşekkürler.Daha iyi projelerde de görüşmek dileğiyle. -
Merhaba;
Öncelikle bende bu projede yer alan herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. Oyunu ilk gün aldım, hemen bitmesin diye sindire sindire oynuyorum
Ufak bir sorum var. Acaba seslendirme kadrosunun tam listesini görebilir miyiz? Sadece Atilla Olgaç ve Hazım Körmükçü'yü biliyoruz (ki kendileri gerçekten "usta" sözcüğünün ne demek olduğunu bizlere tekrar anlattılar). Ancak emeği geçen diğer sanatçıların isimlerini de bir listede görsek çok iyi olur. Özellikle Jorhan Stahl'ı seslendiren sanatçıyı çok merak ediyorum sanırım kendisi aynı zamanda TNT'nin vtrlerinide seslendiren kişi. -
Seslendirme gercekden cok güzel olmus.......yer yer küfürler bilen uymus.Insani savasin ortasinda hissi veriyor.Umarim devami gelir.Türkiyedeki oyun severler umarim bandrollü alip bu oyuna destek cikarlar.Fiyati kimse bahane etmesin..... 110-120TL avrupa fiyati.Ben Frankfurt Media Markt 82€ verdim Collector Edition'a. -
Ben şahsen Türkçe dublajını çok çok beğendim her an her şey Türkçe.Karakterlerin sesleri de birbirlerine uymuş Sev,Narville... ve diğer oyuncuların da.Sizi tebrik ediyorum gerçekten müthiş bir iş başarılmış küfürlerde yer yerine uymuş .Arkadaş yazmış bir yerde ses kesintisi var diye o bendede oldu ama görmemezlikten gelmek lazım .İnşallah Uncharted 3 de türkçe olarak gelir.Sizleri gerçekten tebrik ediyorum ayrıca tabiki ÖZGÜR KİRAZCI yada
-
bandrollü aldım hakkını verdi oyun teşekkürler 23 studyo -
Bu yıl çıkacak Fight Night Champion mass effect 3 the witcher 2 assassins of kings bu üç oyundan biri türkçe olma ihtimali var mı ? -
Cıkmıs yada yakın zamanda cıkacak oyunlar icin türkce dublaj yada altyazı dlc yama gibi calısmalalarınız varmı acaba ? -
Öncelikle merhabalar
İnfamous 2 nin çevirisini 23 Studios mu yapıyor.
Birde oyunun çevirileri hakkında bir bilginiz varmı?
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_80
Öncelikle merhabalar
İnfamous 2 nin çevirisini 23 Studios mu yapıyor.
Teşekkürler.
Evet.
Çevirisi 2 hafta önce başlamış.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X