Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav sanki oyunun korsanını Türkiye piyasaya düşürdü öyle bi konuşmuşsunuz ki :D doğrusunu söyliyim ben bu Crysis2'yi asla para verip orjinal almam dublaj felan berbat.. birazdan atıcam pc'ye bakalım nasılmış birçok yerde hataları giderecek DX11 ile çalışacak bilgileri koymuşlar

diyen vatandaşş!!!

yazık yazık biz burada türk oyun sektörünün canlanması bazı insanların . saolsunlar bizim dilimizde oyun oynamak isteyen insanların sesini duyup güvenip yaptıkları emekleri sen o küçük dünyanda küçük bir köşesinden kendin gibi küçük gör ve sus kendince o küçük dünyanda yaşa da emeğe saygı duymak isteyen insanlarıda kızdırma bare. tipitip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar1933 -- 17 Şubat 2011; 19:49:24 >
  • Benim anlamadığım bir nokta var şimdi PS3 de en başından beri korsan yok daha yeni yeni çıkmaya başladı yani sen ben hepimiz seve seve veya sevmeye sevmeye orjinal oyun alıyorduk şimdiye kadar benim duyduğum God Of War 3 sadece Sony'ın dağıttığı 15bin satmış da Türkçe desteğe başlamışlar eeee zaten biz bu zamana kadar hep orjinal alıyorduk neden daha yeni yeni başladılar.Ve önceden çıkmış oyunlara Türkçe desteği getirmeyi düşünüyorlar mı bir RED DEAD olsun bir Heavy Rain olsun tekrar alıp bile oynanır Türkçe diye yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

Beyler yeni bir video gördüm gezinirken.Crysis 2'nin Türkçe Dublajlı versiyonu.İçime heyecen kaçtı yahu.

Nasıl bekleyeceğim şimdi 25 Mart'ı. Süper yahu.

http://www.dailymotion.com/video/xgzz1d_crysis-2-beta-turkce_videogames

aynen katılıyorum

• crysis 2yide artık korsan alırsan yuh oyunun fiyatı zaten uygun olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antrim -- 17 Şubat 2011; 20:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

crysis 2yide artık korsan alırsan yuh oyunun fiyatı zaten uygun olucak

ben inanıyorum crysis bu sefer 50 binle 100bin arasında satacak. kilzone3 de bence 30bin altında kalmayacak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemdar1933

quote:

ben inanıyorum crysis bu sefer 50 binle 100bin arasında satacak. kilzone3 de bence 30bin altında kalmayacak bence

Dostum 100.000 abarttın.Türkiyede 120.000 adet ps3'ü olan insan olsa zaten bunların %60'ı korsan kullansa 48.000 insan olur.Zaten Crysis 2'yi kaldıracak pc'ye sahip 10.000 pc kullanıcısı olsa bunların %80'i korsan alsa 2000 kişi olur.Yani her iki oyunda 30-50 bin civarı satar en fazla.

• Türkçe olmasıi planlanan RPG oyunu hakkında bir gelişme var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 17 Şubat 2011; 22:04:51 >
  • Maalesef yok. Çoğu firmq satış rakamlarını bekliyor. Yani KZ3'ün ilk ayından sonra resmi gelişmeler olur.
  • Teşekkürler, beklemedeyiz.
  • 15 milyon genç nufusa sahip bir ülkeyiz 100 küsürü geç 500 bin kişide ps3 olması bile gülünç bir durum bence hele 30 bin oyun satılması daha komik ben sanmam bu rakamlarda anormal bir artış olmadığı sürece Sony dışında yatırım yapacak bir firma olacağını çünkü durum çok vahim.Kendi halkını kazıklayan firmaların elinde kartele dönüşen bir mantık olduğu sürece bir arpa boyu yol alamayız Şöyle 300 500 kişi toplanıp Aral ı protesto etmemiz lazım Facebook gibi yerlerde organize olup Aral ın önüne siyah ps3 kutuları bırakalım destek olursa medyaya kadar olay yansır beki bu başkalarının ilgisini çekip birşeyleri değiştirir yoksa böyle forum köşelerinde birbirimizle tartışmakla hiç bir şey çözülmez dostlar demoktarik hakkımızı kullanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

15 milyon genç nufusa sahip bir ülkeyiz 100 küsürü geç 500 bin kişide ps3 olması bile gülünç bir durum bence hele 30 bin oyun satılması daha komik ben sanmam bu rakamlarda anormal bir artış olmadığı sürece Sony dışında yatırım yapacak bir firma olacağını çünkü durum çok vahim.Kendi halkını kazıklayan firmaların elinde kartele dönüşen bir mantık olduğu sürece bir arpa boyu yol alamayız Şöyle 300 500 kişi toplanıp Aral ı protesto etmemiz lazım Facebook gibi yerlerde organize olup Aral ın önüne siyah ps3 kutuları bırakalım destek olursa medyaya kadar olay yansır beki bu başkalarının ilgisini çekip birşeyleri değiştirir yoksa böyle forum köşelerinde birbirimizle tartışmakla hiç bir şey çözülmez dostlar demoktarik hakkımızı kullanalım.

katılıyorum ülkemizde söyle 2-3milyon ps3 kullanıcı olsa en azından 100.000 oyun satısı olsa bütün oyunlar türkçe gelir. ama aral gerçegi de var. o daha vahim duruma sokuyor

• Sony Türkiye'nin kendi bünyesinde sattığı belli başlı oyunların satış rakamları bir standarda ulaşırsa eğer, mutlaka bizleri bekleyen daha fazla Türkçe oyun göreceğiz. Gran Turismo 5'in ülkemizdeki 25.000'lik satış grafiği tam istenen seviyeye ulaşmamasına rağmen, Türk oyun sektöründe de hareketli bir pazar olduğunu gösterdi. Akabinde de inFamous 2'nin Türkçe olacağı, Uncharted 3'ün ise ihtimali duyuruldu.

Killzone 3'ün satışları beklenen seviyede olursa, Türkçe dublajlı oyunlar açısından daha rahat kararlar alınabileceğini düşünüyorum, hatta benim tahminim hemen arkasında Uncharted 3 tarafından dublaj konusunda olumlu bir yanıt geleceği yönünde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 17 Şubat 2011; 22:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Aramızda bir oluşum oluşturup, aral'ın kazıkçı zihniyeti yüzünden orjinal bandrollü oyun alamadığımızı bildiren bir yazı hazırlayıp bir şekilde ulaştıralım sony'ye, eğer Türkçe metin hazırlanırsa ben ingilizce çevirisini yaparım.

Guzel kardesim Sony ile Aral arasında bir baglanti yok ki ? Sony direk kendi oyunlarını kendi getiriyor, dagitimini kendi yapiyor yani bu olay gereksiz gercekten. He soyle birsey var mesela Sony Codemasters ile anlasmali F1 oyununu Sony getirdi sonra Dirt 3`u yine Sony getirecek diye biliyorum.

Size tek soyleyebilecegim sey ise hicbir faydasi olmayan bir is icin yanlis insanlara mesaj atiyorsunuz.

Ha birde Crysis 2 yi korsan kullanmayi savunan bir arkadas var ona birsey demiyorum zaten yazik diyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cardinal Limbo

quote:

Aramızda bir oluşum oluşturup, aral'ın kazıkçı zihniyeti yüzünden orjinal bandrollü oyun alamadığımızı bildiren bir yazı hazırlayıp bir şekilde ulaştıralım sony'ye, eğer Türkçe metin hazırlanırsa ben ingilizce çevirisini yaparım.

Guzel kardesim Sony ile Aral arasında bir baglanti yok ki ? Sony direk kendi oyunlarını kendi getiriyor, dagitimini kendi yapiyor yani bu olay gereksiz gercekten. He soyle birsey var mesela Sony Codemasters ile anlasmali F1 oyununu Sony getirdi sonra Dirt 3`u yine Sony getirecek diye biliyorum.

Size tek soyleyebilecegim sey ise hicbir faydasi olmayan bir is icin yanlis insanlara mesaj atiyorsunuz.

Ha birde Crysis 2 yi korsan kullanmayi savunan bir arkadas var ona birsey demiyorum zaten yazik diyorum sadece.

Crysis konusunda cok haklısınız adamlar oyun fiyatlarının ucuk oldugu zamanda 49TL'den sattılar oyunu PS3 Oyunuda 99TL den satarsalar kat kat fazla satıcagına eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

quote:

Crysis konusunda cok haklısınız adamlar oyun fiyatlarının ucuk oldugu zamanda 49TL'den sattılar oyunu PS3 Oyunuda 99TL den satarsalar kat kat fazla satıcagına eminim.

Eger onceden bir konusulma yapilsaydi ve Crysis 2`yi Sony getirseydi evet dediginiz gibi 99 tl den satilabilirdi fakat suan cok gec ARAL`in insafina kalmis durumdayiz.

ki bence hic duzgun bir fiyattan satilmayacak zaten dolar son gunlerde gercekten cok yuksek bunun ustune ARAL`in kazik fiyatlari eklenince pek hos olucagini dusunmuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

quote:

Eger onceden bir konusulma yapilsaydi ve Crysis 2`yi Sony getirseydi evet dediginiz gibi 99 tl den satilabilirdi fakat suan cok gec ARAL`in insafina kalmis durumdayiz.

ki bence hic duzgun bir fiyattan satilmayacak zaten dolar son gunlerde gercekten cok yuksek bunun ustune ARAL`in kazik fiyatlari eklenince pek hos olucagini dusunmuyorum.

evet ama ozamanda aral vardi ama yerli kardesler türkiye özel fiyat yapmıslardı onun için umutluyum ben uygun fiyat olucagını düsünüyorum. orjinal satılması için.

Suan misal Crysis 1 ve Warhead 25tl aralın sitesinde cıktıgı gün 49tldi

• quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Maalesef yok. Çoğu firmq satış rakamlarını bekliyor. Yani KZ3'ün ilk ayından sonra resmi gelişmeler olur.
    sanki daha önceki mesajınızda rpg oyunu kesin gibi bir anlam çıkarmıştım..bu mesaj kötü oldu ama kz3'ün satış rakamının iyi olacağını düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

Dostum 100.000 abarttın.Türkiyede 120.000 adet ps3'ü olan insan olsa zaten bunların %60'ı korsan kullansa 48.000 insan olur.Zaten Crysis 2'yi kaldıracak pc'ye sahip 10.000 pc kullanıcısı olsa bunların %80'i korsan alsa 2000 kişi olur.Yani her iki oyunda 30-50 bin civarı satar en fazla.

yaw gönül istiyor işte ne kurcalıyon gerisini gönülden gecen olmasını iztediğim zamanlar gelmiştir inşallah :))

birde GT5 satış adedi 30.000 i geçmiş kardeşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar1933 -- 18 Şubat 2011; 21:47:25 >

• kaynak?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yaw gönül istiyor işte ne kurcalıyon gerisini gönülden gecen olmasını iztediğim zamanlar gelmiştir inşallah :))

birde GT5 satış adedi 30.000 i geçmiş kardeşler

Herkesin gönlü ister ama o çok fazla bir rakam Türkiye için.

Bu arada 30.000'i geçtiğini nerden biliyorsun kaynak verebilirmisin?

Yahu böyle bilgiler verirken lütfen kaynak verin.Yoksa kaynağı verene kadar biz bizden geçiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.