Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercekden söylencek laf bulamiyorum..... Herkes türkce dublajli oyunlara destek diye kenetlenirken, bunun gibileri cikip marifetmis gibin birde korsan oynarim diyor ya, pes artik.
  • Türkçe oyunlara destek veriyoruz biz burada kötülemiyoruz ayrıca Crysis'ın arkasında yani CRYTEK Türklerin kurmuş olduğu bir firma oyun türk yapımı olacak yuh be
  • Ben Crysis 2 Türkçe Alıcam ama Oyunu Aral Getirecegi için 149tl den satılcagını düsünüyorum buda beni zavvi veya shoptoya yönelticek :( ne düsünüyorsunuz bunun hakkında ? türkiye özel fiyattan 119tl den falan satılsa süper olur

Not: Türkçe Kutu Kitapcıklı Halde Spotculara gelebilme ihtimali var . Pes 2011 de oldugu gibi aralın piyasaya el altından oyunu verdigi gibi. suan zavvi'den pre order versem 84 TL ye Limited Edition geliyor. kargo dahil. ama ben cıktıgı günü beklicem spotcularda. türkçe kutu kitapcık olursa ordan alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 13 Şubat 2011; 15:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: oksijn

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1604

yaw crysis2 internete düşmüş daha oyun çıkmadan,çok kötü oldu crytek için

Ama yapılan açıklamaya göre genede oyunda hiç birşey yapamıyormuşsun çünkü oyun daha yapım aşamasındaymış hep hata filan veriyormuş falan filan feşmekan işte Korsan oyunculuk yüzünden Türkçe oyunlardan soğutulacağız resmen :(

yav sanki oyunun korsanını Türkiye piyasaya düşürdü öyle bi konuşmuşsunuz ki :D doğrusunu söyliyim ben bu Crysis2'yi asla para verip orjinal almam dublaj felan berbat.. birazdan atıcam pc'ye bakalım nasılmış birçok yerde hataları giderecek DX11 ile çalışacak bilgileri koymuşlar

Bahaneni buldun hayırlı olsun. Yazıklar olsun ya.Senin gibiler yüzünden biz mi ceza çekeceğiz. Türkçe ublaj oynamazsan at yazı seçeneğivar.Orjinal Dublaj Türkçe alt yazı oynarsın.Sen zaten baştan beri Korsan oynamayı düşünüyordun ki böylesin.Adamlar uğraşıyor Türkçe yaıyor.Sizin gibi zavallılara acıyorum.Baheneye bak Türkçe Dublaj.

@dimitradon

149 tl'den satılaağını sanmıyorum.Cevat yerli ilk Crysis'ı Türkiye ve Almanya'da Avrupa ve amerika'dan daha ucuza göndermişti.Crysis 2'dede böyle yapacaktır.Yapmayın etmeyin Gözünüzü seveyim.Ne Spot nede Yurt dışından alın türkçe oyunları.Oldukça uygun fiyata satıyorlar ne olur orjinal bandrollü alın Türkçe oyunları lütfen.

• Ben bu sony gibi firma yetkililerini hiç anlamıyorum.Türkçe koymak senin zaten satmakta zorlandığın bir piyasada olsa olsa
    satış rakamlarını artırır korsana yönelen insanları belkide ilkkez orjinal almaya yönlendirir ,ek pazar açar.
    sanki bedavaya alıyoruz oyunları.boru değil 100-150tl civarı para veriyoruz.peki 2,5 katı parası olan UK de kaça alıyor insanlar.bizim paramızla 100Tl max.Biz türk oyuncular ne istiyoruz.100Tl olsun bide türkçe olsun alalım değilmi.
    bu kadar forumlarda bunun lafı edilirken Sony deki dangalaklar hala burdaki aç pazarı göremiyorlarmı,
    hayretle karşılıyorum bu politik tavrı ve bizim rica minnet olsunda alalım mesajlarını.
    biz müşteriyiz kardeşim sen bize istediğimizi satmazsan bizde istediğimiz şekilde edinmeyi biliriz.ancak o zaman sen para kazanamazsın işte.uğraşırsın korsanla böyle.
    lafım Türkçeyi rica minnet koysakmı diye düşünen köstebek firma yöneticilerine.gün gelecek burun kıvırdığınız insanları siz davet edeceksiniz. bu millet kaç kez kriz gördü hala ayakta,yok desede parası da var mülküde var maşallah.
    lafa gelince para yok deyip ağlamayı alışkanlık edinmişiz,gavurda öyle zannediyo,hep ondan oluyo bu işler
    yastık altı bu millete daha çok kriz atlattırır.siz ordan çıkartmasını bilin yeterki

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Ben bu sony gibi firma yetkililerini hiç anlamıyorum.Türkçe koymak senin zaten satmakta zorlandığın bir piyasada olsa olsa
    satış rakamlarını artırır korsana yönelen insanları belkide ilkkez orjinal almaya yönlendirir ,ek pazar açar.
    sanki bedavaya alıyoruz oyunları.boru değil 100-150tl civarı para veriyoruz.peki 2,5 katı parası olan UK de kaça alıyor insanlar.bizim paramızla 100Tl max.Biz türk oyuncular ne istiyoruz.100Tl olsun bide türkçe olsun alalım değilmi.
    bu kadar forumlarda bunun lafı edilirken Sony deki dangalaklar hala burdaki aç pazarı göremiyorlarmı,
    hayretle karşılıyorum bu politik tavrı ve bizim rica minnet olsunda alalım mesajlarını.
    biz müşteriyiz kardeşim sen bize istediğimizi satmazsan bizde istediğimiz şekilde edinmeyi biliriz.ancak o zaman sen para kazanamazsın işte.uğraşırsın korsanla böyle.
    lafım Türkçeyi rica minnet koysakmı diye düşünen köstebek firma yöneticilerine.gün gelecek burun kıvırdığınız insanları siz davet edeceksiniz. bu millet kaç kez kriz gördü hala ayakta,yok desede parası da var mülküde var maşallah.
    lafa gelince para yok deyip ağlamayı alışkanlık edinmişiz,gavurda öyle zannediyo,hep ondan oluyo bu işler
    yastık altı bu millete daha çok kriz atlattırır.siz ordan çıkartmasını bilin yeterki

Bu linktekivideoyu baştan sona kadar izlediğin zaman anlarsın neden elin UKsinde daha ucuzmuş fiyatlar

• 23 Studios ekibini tebrik ediyorum Killzone 3 ün internete sızan videosunu izledim istemedende olsa sonuçta merak ettimhakikaten muhteşem türkçe seslendirilmeler var verilen her kuruşa değecek daha çok oyunun Türkçe leştirilmesi dileğiyle.Tekrardan tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Tamamdır arkadaşlar,

Özgür beyle tekrar bu konu hakkında konuşup, QD firmasıyla iletişime geçeceğiz. Eğer oyunun ikincisi yapılıyorsa ve özellikle bu yüzden reddederlerse, 2. oyuna dil desteği gelmesi için baskı yapacağız.

Teşekkürler

bir gözüm sürekli bu konuda; Heavy Rain ile ilgili güzel bir haber alabilmek umuduyla. fakat bayadır bunla ilgli bir şeyler söylemediniz. sayın 23 studios altyazı istiyoruz heavy raineee gerisi yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 15 Şubat 2011; 14:02:51 >
  • Bu konu hakkında Özgür bey'e Twitter üzerinden mail atabilirsiniz. Kendisi şu an Ingiltere'de ve yoğun talep gelirse masaya yatırılır. Bana söylemeniz pek fayda etmeyecektir..

http://twitter.com/OzgurKirazci
  • twitter, facebook, myspace hesabım yok. madem öyle hesabı olan bütün arkadaşlar bol bol yüklensin bugünlerde heavy rain altyazısı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10Gheorghe_Hagi10

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: oksijn

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1604

yaw crysis2 internete düşmüş daha oyun çıkmadan,çok kötü oldu crytek için

Ama yapılan açıklamaya göre genede oyunda hiç birşey yapamıyormuşsun çünkü oyun daha yapım aşamasındaymış hep hata filan veriyormuş falan filan feşmekan işte Korsan oyunculuk yüzünden Türkçe oyunlardan soğutulacağız resmen :(

yav sanki oyunun korsanını Türkiye piyasaya düşürdü öyle bi konuşmuşsunuz ki :D doğrusunu söyliyim ben bu Crysis2'yi asla para verip orjinal almam dublaj felan berbat.. birazdan atıcam pc'ye bakalım nasılmış birçok yerde hataları giderecek DX11 ile çalışacak bilgileri koymuşlar

Yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum.. Sen en iyisi hacizden dolayı evde ne var ne yok sat bidaha internete girip değerleri insanları kötüleme zahmetini gösterme .. hadi sana iyi günler

• Aramızda bir oluşum oluşturup, aral'ın kazıkçı zihniyeti yüzünden orjinal bandrollü oyun alamadığımızı bildiren bir yazı hazırlayıp bir şekilde ulaştıralım sony'ye, eğer Türkçe metin hazırlanırsa ben ingilizce çevirisini yaparım.
  • Oyunun nete sızan seslendirmelerini dinledim gerçekten çok başarılı olmuş elinize sağlık arkadaşlar çıkar çıkmaz alıcaz arkadaşlarla Uncharted 3 te de Naten Drake i Toprak Sergen in seslendirmesi süper olur
  • oyun süper olucak inş. video harikaydı
  • İlk baştaki arkadaşın yazısnı okudum, çok hoşuma gitti yazı, ve TÜrkçe düblajlı oyunları senditten bile almayacağım, TÜrkçe dublaj varsa direkt orjinal tr den
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Bu konu hakkında Özgür bey'e Twitter üzerinden mail atabilirsiniz. Kendisi şu an Ingiltere'de ve yoğun talep gelirse masaya yatırılır. Bana söylemeniz pek fayda etmeyecektir..

http://twitter.com/OzgurKirazci

Yahu keşke Facebook olsaydı.Türkiye'de pek twetter hesabı olan kişi yok.Benimde yok.Hadi o zaman Twetter hesabı açma kampanyası başlatıp Özgür kirazcı'yı zorlayalım.

Haydi beyler

Yahu Bide Tomb Raider hakkında istek göndersek üzerinde dururmu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Aramızda bir oluşum oluşturup, aral'ın kazıkçı zihniyeti yüzünden orjinal bandrollü oyun alamadığımızı bildiren bir yazı hazırlayıp bir şekilde ulaştıralım sony'ye, eğer Türkçe metin hazırlanırsa ben ingilizce çevirisini yaparım.

+1
  • İNFAMOUS'un seslendirme kadrosu belli oldu mu acaba? baş karakteri (cole) kim seslendirecek bari onu bi çıtlatıverseniz
  • türkçe oyun nedense ülkemizde bir ayrıcalık gibi görülüyor,
    halbuki bunu bir ayrıcalık değil de bir hak gibi görmek lazım galiba,

öyle ya hem -asgari ücretin 700 lira olduğu bir ülkede- 100 küsür lira verip oyun alacaksınız
    hem de bu aldığınız oyun kendi dilinizde olmayacak

yani bir oyunun ingilizce olmasını bir ingiliz/amerika vatandaşı onlara sunulmuş bir ayrıcalık gibi görmüyorsa
    aynı şekilde biz de öyle görmemeliyiz,

bu eskiden aldığımız elektronik aletlerin kullanım kılavuzlarında da vardı,
    önceleri hiçbir firma sallamazken çıkan kanunla türkçe kullanım kılavuzu zorunlu oldu mesela...

bu da zorunlu olmalı, Türkiye'de ürün satıyorsa altyazı ya da dublaj mutlaka türkçe olmalı...

23 Studios'yu kutluyorum, çalışmalarının devamını diliyorum,
    daha çok oyun,
    dublaj olmasa da daha çok altyazı desteği
    ve 70-80 TL civarı fiyat seviyesi bu işi destekleyecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: magicwashere

türkçe oyun nedense ülkemizde bir ayrıcalık gibi görülüyor,
    halbuki bunu bir ayrıcalık değil de bir hak gibi görmek lazım galiba,

öyle ya hem -asgari ücretin 700 lira olduğu bir ülkede- 100 küsür lira verip oyun alacaksınız
    hem de bu aldığınız oyun kendi dilinizde olmayacak

yani bir oyunun ingilizce olmasını bir ingiliz/amerika vatandaşı onlara sunulmuş bir ayrıcalık gibi görmüyorsa
    aynı şekilde biz de öyle görmemeliyiz,

bu eskiden aldığımız elektronik aletlerin kullanım kılavuzlarında da vardı,
    önceleri hiçbir firma sallamazken çıkan kanunla türkçe kullanım kılavuzu zorunlu oldu mesela...

bu da zorunlu olmalı, Türkiye'de ürün satıyorsa altyazı ya da dublaj mutlaka türkçe olmalı...

23 Studios'yu kutluyorum, çalışmalarının devamını diliyorum,
    daha çok oyun,
    dublaj olmasa da daha çok altyazı desteği
    ve 70-80 TL civarı fiyat seviyesi bu işi destekleyecektir...
    tamam oyunlar pahallı ama bu devletin uyguladığı anlamsız
    yüksek olan vergiden ve tl'nin dolar karşısındaki değer düşüklüğünden kaynaklanıyor büyük kısmı tabi bu sony'nin sattığı oyunlar için geçerli ,aral işin suyunu çıkarmış o ayrı.

birde 2-3 milyonluk ülkelerde oyunlarda adamların kendi dili oluyor bizim gibi 75-80 milyonluk nufusa sahip
    ülkeye niye kendi dilimiz eklenmiyor diye laflar dolanıyor , gt5 oynayanlar bilir ,norveç-isviçre -gibi nufusu bize göre az olan ülkelerin oyuncularını görseniz niye bize türkçe oyun bahşedilmiyor görürsünüz,türk bir oyuncunun kurduğu bir odayı bulmak için bazen 7-8 sayfa güncelleme yapmak gerekiyor,bulana kadar gördüğüm okadar çok aynı ülkeden adam oyun oynuyorki, niye adamlara kendi dilinde oyun
    çıkıyor anlaşılıyor.
    arz talep meselesi yani işin kısacası

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.