Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

aral getirdiği oyun nasıl türkçe olcak

Sony bu Aral'ı zaten bir devre dışı bırakabilse herkez rahatlayacak. Hiç bizde bu tartışmalara girmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

quote:

Orijinalden alıntı: 10Gheorghe_Hagi10

Konuşma sesleri basslı olmasıyla alakası yok ufak tefek ses ayarlarına ve tv ye bağlıdır basslı olması .. Ses az duyuluyor net değil diyebilirsin ama basslı diyemezsin .. Benim fikrim orjinal dilden daha güzel olmuş türkçe dublaj
    2 saattir single player demoyu ingilizce dublaj oynuyorum okadar çok karmaşık sesler varki ara videolarda hele hiç dialog duyulmuyor anlaşılmıyor yada ben ingilizceye hakim olmadığım için böyle düşünüyor olabilirim. Herneyse kısacası daha ilk türkçe dublajlı oyunda bukadar negatif kötümser bir eleştri yapılmasına anlam veremedim oyungezer dergisi zaten daha önce hiç duymadığım almadığımda bir dergidir.. Genellikle progamer ve level dergisi alırım ..

Sadece bilgi amaçlı yazıyorum oyungezer dergisi level yazı işleri müdürü sinan akkolun levelden ayrıldıktan sonra kendi kurduğu bir dergidir,zaten o bıraktıktan sonra bende level almayı bırakmıştım ama oyungezerde hiç almadım, ama sinan akkol yazılarını ve kişiliğini çok beğendiğim bir insandır

Bilgi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Mourinhoo -- 11 Şubat 2011; 10:09:23 >

• Onemli degil,bu arada dublaji yapan saatcilarin kesin bi listesi yayinlandimi daha oncede sormustum sanirim sanatcilar arasinda atilla olgac hazim kormukcu gibi isimler varmis bu isimlerin tam listesini yayinlayacakmisiniz?
  • 23 Studios arkadaş L.A Noire konusunda bilgilendirme yaparsa çok mutlu oluruz.Bu oyun bence kesinlikle türkçeye çevrilmesi,en azından alt yazı desteği getirilmesi gereken bir oyun.Hatta ilk sırada bile diyebilirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehard
    L.A. Noire artık kesildimi umutlar ? en azından altyazı olsun

+1 aynen hocam benim gibi ingilizce bilmeyen arkadaşlar bu tip oyunları istesekte oynıyamıyoruz
  • L.A. Noire'in kesin türkçe olması lazım.
    23 Studios'a güveniyorum ama eminim görüşmelere başlamıştır L.A Noire için.
  • Lütfen herkez destek olsun artık bu tip imrendigim oyunlarda oynamak istiyorum
  • L.A Noire en azından bir altyazı istiyoruz
  • L.A Noire sadece altyazı gider zaten.
  • OzgurKirazci Ozgur Kirazci
    Killzone 3 ler yola cikti. Avrupa ile ayni anda sizlere ulastirabilecegiz.
    25 minutes ago Favorite Retweet Reply

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 11 Şubat 2011; 14:29:32 >
  • L.A Noire en azından bir altyazı istiyoruz
  • L.A Noire Tükçe olsa %50 fazlasını bile verebilirim :)
  • 2 Şubatdaki Özgür Kirazcı'nın tweeti.

Oyun Rockstar tarafından geliştirildiği için Türkçe'leştirme çalışmasıyla ilgili henüz bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

2 Şubatdaki Özgür Kirazcı'nın tweeti.

Oyun Rockstar tarafından geliştirildiği için Türkçe'leştirme çalışmasıyla ilgili henüz bilgim yok.

Büyük ihtimalla çıkmıcak o zaman
  • Malesef çıkmayacak arkadaşlar. Uzun bir süredir ben de bunun için uğraşıyordum.

Korsana eğilim ve çok çok düşük olan satış rakamlarından dolayı piyasaya girmeyi düşünmüyorlar. Infamous, Killzone gibi oyunlar ile kendini ispatlayabilirse bu pazar, 2012 yılına daha farklı olur diye düşünüyorum. Fakat şu durumdayken, elimizden bir şey gelmiyor ne yazıkki.
  • Kz3 ile ilgili bir Turkce Video gorsek cok iyi olacak ya.Beta daki Seslendirmeyi cok begendim.Ozellikle Bir adam konusuyur.Helghast sanirim.Biz bugun savasiyoruz.Cunku gelecek Nesil savasmasin vb. Gibi seyler diyor.10 dk dinledim herifi :)
  • 70 milyonluk bir ülkede 100 bin orjinal oyun satılırsa istediğiniz her oyunun Türkçe dublajlısını da altyazılısını da bulursunuz yoksa hayal Sony dışında kimse dil desteği vermez satamadıktan sonra kim risk almak ister ki?
  • Cok kötü bir durum 72 milyonuz her yıl 1 milyon oyun satsa neler neler olurdu be :(
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.