Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis 2 için Aral nasıl bir fiyat politikası izleyecek merak ediyorum büyük olasılıkla yüksek olacaktır, Pc versiyonu ise daha uygun olabilir.

Sony'nin kendi bünyesindeki oyunlarda bile fiyatlar her seferinde yükseliyor. Kz3 diğerlerine göre daha yüksek bir fiyatla satılıyor umarım devamlı böyle fiyatların yükselmesi olmaz.

Kz3'ün bence fiyatı en fazla 100-105 TL falan olması gerekirdi birde çok zayıf bir reklam ve pazarlama politikası izleniyor diye düşünüyorum. Hem fiyatın yükselmesi hemde düzgün bir tanıtım yolunun izlenmemesi inşallah olumsuz sonuçlar doğurmaz.
  • Siz alın orjinal oyunları adamlar korsan indirsinler 1-2 ay önce oynasınlar psn e de girsinler (psn ban filan hikaye adamlar şimdiden hamachi kurdular ) aynı şartlarda oyun oynasınlar memlekette zeki çok ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Aramızda bir oluşum oluşturup, aral'ın kazıkçı zihniyeti yüzünden orjinal bandrollü oyun alamadığımızı bildiren bir yazı hazırlayıp bir şekilde ulaştıralım sony'ye, eğer Türkçe metin hazırlanırsa ben ingilizce çevirisini yaparım.

Bu yada buna benzer bir yazının hiçbir faydası olmaz daha doğrusu Sony'nin burada yapabileceği birşey yok. Aral bu oyunları Türkiyeye getiren resmi şirkettir Sony tutupta Aral'a hiçbirşey diyemez dese bile Aral "sanane" bile diyebilecek konumdadır elinde anlaşmalardan dolayı.
  • oyunu dükkanda malum şekilde oynuyoruz oyun seslendirmesi on numara olmuş fakat bazı yerlerde kopukluklar var.. özellikle bir sahne çok abest kaçmış..

- çok sayıda Helghast askerleri köprüde bekliyorlar..
    - evet 12 Helghast tankları bizleri bekliyor..

tarzında bir konuşma geçiyor çok abest kaçmış ama oyun on numara arkadaş elinize emeğinize sağlık..
    Oyunu dükkan olarakta GT5'te yaptığımız gibi Sony stoklarından çekeceğiz bunuda belirteyim altını çizeyim
  • Crysis 2'nin PS3 versiyonu çok pahalı olacaktır. Birçok kişi alamayacak. En az 169 liradan girer piyasaya. Aral çok dert oldu başımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier
    Crysis 2'nin PS3 versiyonu çok pahalı olacaktır. Birçok kişi alamayacak. En az 169 liradan girer piyasaya. Aral çok dert oldu başımıza.

Cevat Yerli bu işe mutlaka el atacaktır. PC de yaptığı gibi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Crysis 2'nin PS3 versiyonu çok pahalı olacaktır. Birçok kişi alamayacak. En az 169 liradan girer piyasaya. Aral çok dert oldu başımıza.

Bende umutluyum 99 TL'den Piyasaya sunulsa dehset olur valla.
  • Arkadaşlar isteyen istediği gibi oynasın kimseyi ilgilendirmez ancak Türkçe çıkan her oyunu lütfen orjinal alalım bandrollü olarak. Killzone3 ve Crysis 2 yi yine orjinal alınması taraftarıyım.
  • criysis 2 yi korsan kullanacağını belirten insan sana sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Evet Cevat Terli Kırmaz bizi.Crysis 1'dede öyle olmuştu.İnşallah Ps3'e 99tl'den alabiliriz.
  • arkadaşlar bugun sony center da killzone3 3d olarak oynadım inanamazsınız 3d oyun bukadar mı güzel olur mutlaka demoyu sony centerlarda deneme imkanı olan arkdaşlar denesin.
    3d gözlüklerle oyun ekranına bakınca sankı tvnın içine doğru derinlik okadar güzel olmuş ki ... anlatamam
    mutlaka deneyin 3d tvde oyun mutlaka alınması gereken yaşaması gereken bir tecrübe. :)
  • Kendi çekimim

Çok teşekkürler oyunun türkçeleştirilmesinde emeği geçen herkeze..

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Orijinalden alıntı: alemdar1933

quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

crysis 2yide artık korsan alırsan yuh oyunun fiyatı zaten uygun olucak

ben inanıyorum crysis bu sefer 50 binle 100bin arasında satacak. kilzone3 de bence 30bin altında kalmayacak bence

Dostum 100.000 abarttın.Türkiyede 120.000 adet ps3'ü olan insan olsa zaten bunların %60'ı korsan kullansa 48.000 insan olur.Zaten Crysis 2'yi kaldıracak pc'ye sahip 10.000 pc kullanıcısı olsa bunların %80'i korsan alsa 2000 kişi olur.Yani her iki oyunda 30-50 bin civarı satar en fazla.

ya sen ınanıyormusun turkıyede 150 200 bın Ps3 olduna ben sana ortalama rakamı solıyım özgür bey resmi 200 bin Ps3 satıldı dıyor pekı spot dan yurt dısından alanları kattın bakalım ne cıkıcak ortaya benım tahmınım turkıyede hıc yoksa en az 600 bın Ps3 kullanıcısı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10Gheorghe_Hagi10

06.06 çok fena konsantre olmuşsun.

• Dalgasına yaptım hocam izleyenler gülsün diye yoksa bu oyunu oynarken çok sakin oynarım .. The fight oynarken beni görsen ozman konsantre olmuşsun dersin

Not: Yakında HD kalitesinde the fight lights out ve start the party gameplay videosu çekiceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Mourinhoo -- 21 Şubat 2011; 18:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Orijinalden alıntı: alemdar1933

quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

crysis 2yide artık korsan alırsan yuh oyunun fiyatı zaten uygun olucak

ben inanıyorum crysis bu sefer 50 binle 100bin arasında satacak. kilzone3 de bence 30bin altında kalmayacak bence

Dostum 100.000 abarttın.Türkiyede 120.000 adet ps3'ü olan insan olsa zaten bunların %60'ı korsan kullansa 48.000 insan olur.Zaten Crysis 2'yi kaldıracak pc'ye sahip 10.000 pc kullanıcısı olsa bunların %80'i korsan alsa 2000 kişi olur.Yani her iki oyunda 30-50 bin civarı satar en fazla.

ya sen ınanıyormusun turkıyede 150 200 bın Ps3 olduna ben sana ortalama rakamı solıyım özgür bey resmi 200 bin Ps3 satıldı dıyor pekı spot dan yurt dısından alanları kattın bakalım ne cıkıcak ortaya benım tahmınım turkıyede hıc yoksa en az 600 bın Ps3 kullanıcısı var.

Kaynak? n Yahu şöyle kesin bilgi verirken birde kaynak verseniz diyorum. Gerçekten o kadar sattıysa harika bir rakam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: 10Gheorghe_Hagi10

06.06 çok fena konsantre olmuşsun.

İyiymiş.

• HD çektim fakat boyutu 4gb olduğu için yükleyemiyorum

Şimdilik bununla idar edin

• Killzone 3 ün mağazalarda satış fiyatı nedir şu an?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.