Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazini icin tesekkur ederim , suana kadar her zaman orjinal oyun aldim ve her zaman da alacagim kismet olur ise. tum ps3 kullanan turk arkadaslarimin da bu konu dikkat etmelerini ve ozen gostermelerini gormek en buyuk temennim. olayi kisisellestirir isek ben kendime oyun aliyorum baskasi beni ilgilendirmez diye dusunenler var ise belirtilen gibi vergi kaciran firmalar sayesinden paramiz bu ulkeye degil baska ulkere destek oluyor. kendi kendimizi batiriyoruz. umarim herkes bu bilince ortak olur ve su jailbreak midir nedir o olaydan vazgecer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Artık inFAMOUS 2 de kimlerle çalıştığınızı açıklasanız gerçekten çok merak ediyorum Cole ü kim seslendirdi acaba :)

Kesinlile.Aynen bende çok merak ediyorum
  • Mass Effect için ea sorun çıkartıyorsa bence çalışmalar The Elder Scroolls Skyrim için yoğunlaşmalı. Çok uzun soluklu oynanabilecek harika bir rpg geliyor çünkü. Türkçe (en azından alt yazı desteğiyle) gelse harika olur. Oblivion'ın Türkiyedeki orjinal satışları da hiç fena değildi. O yüzden bence yapımcı firma sıcak bakabilir bu konuya.
  • arkadaşlar slm ben yeni üyeyim de sitemizde nasıl konu açılır lütfen yardıımmm
  • Anasayfada "Yeni Mesaj" butonuna tikla.
  • Bu konu ölmüş gibi duruyor. Özgür Kirazcı ile birlikte Semih bey'i de kaybettik galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Bu konu ölmüş gibi duruyor. Özgür Kirazcı ile birlikte Semih bey'i de kaybettik galiba.

Biraz öyle oldu galiba yada bu sıralar çok yoğun :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Bu konu ölmüş gibi duruyor. Özgür Kirazcı ile birlikte Semih bey'i de kaybettik galiba.

Biraz öyle oldu galiba yada bu sıralar çok yoğun :)

Adamı forumdan sogutmak için bi ara kampanya bile başlatıcaklardı. özgür bey gidince ps3 türkiye yetim kaldı. yeni müdür hala piyasada yok. semih beyde malum aylardır yok. artık havadan sudan haberlerle kendimizi avutuyoruz . bu sene çok güzel başladı ama devamı biraz zor.

• yoğunluktandır inşallah.uncharted 3 ün çevirisi kolay iş değil,uyku yoktur onlara şimdi
  • Bölümsonucanavarı'nda bir röportajımız yayınlacak. Fakat hafta içine kadar yayınlanmaz diye düşünüyorum.

Orada son haberleri bulabilirsiniz dostlar.

Daha sonra buradan yine muhabbeti çevirmeye devam ederiz.

Saygılar
  • Teşekkürler haber için merakla bekliyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Bölümsonucanavarı'nda bir röportajımız yayınlacak. Fakat hafta içine kadar yayınlanmaz diye düşünüyorum.

Orada son haberleri bulabilirsiniz dostlar.

Daha sonra buradan yine muhabbeti çevirmeye devam ederiz.

Saygılar

semih bey bizi habersiz bırakmayın...

zaten yeni müdür den ses seda da yok ... keşke özgür müdür gitmeseydi...

sizden de ses çıkmayınca acaba dedim... neyse mesajınızı görünce biraz rahatladım...
  • Hocam lütfen buradan yazılarınızı ve haberlerinizi eksik etmeyin özgür beyden sonra tutunacak dalımız bir siz kaldınız. herkez oyunlarda türkçe destek konuları açıyor ama sesimizi gereken yerler pek kaala almıyor belki sizin yönlendirmenizle çok sonuç alınabilir. iyi haberler vermenizi temenni ediyorum. emeginize yüreginize saglık. kolay gelsin
  • inFamous 2 nin fiyatı neden bu kadar yüksek oldu bu konuda bir fikriniz var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 31 Mayıs 2011; 19:31:30 >
  • quote:

inFamous 2 nin fiyatı neden bu kadar yüksek oldu bu konuda bir fikriniz var mı acaba ?

sony merkez'in fiyat politikasıymış hepsisony öyle diyor. özgür reyiz'i mumla arıyoruz
  • çokta kötü bir fiyat değil arkadaşlar yapmayın killzone da 115 tl idi.
    türkçe olsunda sorun yok bence :)
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir PS3 oyunu ile yine huzurlarınıza çıktık.

Sizin eleştri ve görüşlerinizle her geçen gün kalitemizi artırmaya çalışıyoruz ve bu yolda da sürekli ilerlediğimizi düşünüyoruz.

Infamous 2 hakkında olumlu olumsuz eleştrilerinizi esirgemeyin, Uncharted 3 ile karşınıza bomba gibi çıkmayı planlıyoruz çünkü.

Siz yazmadan ben bizim elimizde olmayan teknik sorunlardan bahsedeyim.

-Altyazı ve ses kaymaları,

-Sesin yarım başlaması veya yarım bitmesi

-Altyazı ile dublajın kısmi veya tamamen farklı olması.

Bunlar genelde (%98 ihtimalle) yerelleştirmenin oyuna eklenmesi sırasında oluşan hatalar. Ben buradan dublajı ve çeviriyi göndermeden, her ses dosyasını ve altyazı satırını tek tek dinliyor ve inceliyorum. Bu tür sorunlar, oradaki teknisyenler Türkçe'ye alıştıkça geçecektir.

Şu zamana kadar desteğinizi çekmediğiniz için ekibim adına teşekkür ediyorum.

• Her zaman destek veririz yeter ki bu tarz çalışmaların devamı gelsin.
    Sıkıntı illaki yaşanacaktır önemli olan başarıya ulaşmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 10 Haziran 2011; 17:53:58 >
  • Fazla dublaj sanatçısı tanımam gerçi siz bulmuşsunuzdur şimdiye kadar dublajacıları ama bana göre Sullivan'ı Mazlum Kiper seslendirebilir sesi uyar Saruman'ı seslendirmiş biri olarak.İNF 2 biraz pahalıya kaçmış yav.Oyun t-shirtlerini lasmanlarda bize gıcıklık olsun diye mi giyiyorlar madem Türkiye'de satmayacaksınız giymeyin kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lineal -- 11 Haziran 2011; 0:40:39 >
  • semih bey ben eleştiri değil destek amaçlı bir kaç cümle söylemek istiyorum.
    sony ve 23studios bize türkçe oyun keyfi yaşatan ilk firmalar olduğu için şu an için eksik gedikleri ben büyük çoğunluğun hoş görü ile karşılayacağını düşünüyorum.
    daha düne kadar hayal gelen bir sektör canlanmaya başlıyor. inşallah temennim korsan bu memlekette tamamen biterde emek verilen işlerin hakkınıda herkez tam manası ile alır.
    ben bilinçli tüketicinin zaten artığını düşünüyor ve bundan sonraki çalışmalarda da sizin yaptıklarınız zevkle takip edeceğimizi söylemek istiyorum.
    1 ya da 2 oyun değil inşallah bundan sonra çıkacak oyunların çağuna böyle güzel çalışmalar yapılmaya devam eder.,
    inşallah sony infamous2 satışları sınır olan satışları aşarda artık bizlerde eziyetten kurtuluruz inşallah. acaba oyunlarda tr olacak mı olmıyacak mı dedini düşünmeyiz.
    ben sizin çalışmalarınızda başarılar diliyor çalışmalarınızı zevkle takip ediyor ve destekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.