Bildirim
Türkçe Siri Sorunu!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de 5c ama türkçe siri var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ip 5 de de probem yok..zaten otomatık türkçe oldu..senın yurt dışı mı -
Yok Türkiyeden aldık, garantili cihaz ama gelmedi Türkçe siri, yeni rusça falan var ama Türkçesi yok bir şey anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pritz21
Yok Türkiyeden aldık, garantili cihaz ama gelmedi Türkçe siri, yeni rusça falan var ama Türkçesi yok bir şey anlamadım.
ilginç...apple ile görüştün mü.. -
quote:
Orijinalden alıntı: karadenizyapi
quote:
Orijinalden alıntı: Pritz21
Yok Türkiyeden aldık, garantili cihaz ama gelmedi Türkçe siri, yeni rusça falan var ama Türkçesi yok bir şey anlamadım.
ilginç...apple ile görüştün mü..
Yok telefon eşimin o yüzden çok uğraşamadım, akşam eve gidince fabrika ayarlarına dönüp, yeniden deniycem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 10 Nisan 2015; 10:24:38 > -
siriyi açıp kapamayı deneyin. eğer açıkken türkçe gözümüyorsa,siri'yi kapatıp tekrar dillere bakın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik türkçe ye almadı lazım.
Benim otomatik turkce oldu telefon acildiginda siri turkce tarzi bir bildirim geldi
İlginc bir sorunmus umarim cozumunu bulabilirsiniz
Dili başka bir ülke diline aitse Türkçe'ye çevirdikten sonra kendiliğinden geliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X