Hafızam baya iyidir Türkçeden biraz bir şeyler hatırlıyorum
Okura gözgezdirerek yazmak gibi bir şey vardı - beğenilme kaygısı olması lazım Saraybosnada yapılan avrupa bırlıgı tarafından desteklenen etkinliği kesin yargıyı soruyodu - Sadece avrupa birliği desteklemesi yaptım Yazım hatası sorusu - sahidende de ayrı olacak Noktalama sorusunda - ne var ne yok arada bir şey olmayacak Galile ilgili bir soru vardı onu ben 3-4 yaptım yer değiştirme sorusu Edebiyat kuyusuna ışık tutmak sözle anlatılmak istenene ise soylenmeyenin arkasındaki gerçekleri açıklamama neydi öyle bir şık vardı. Uzun bir paragraf kitaplardan bahsediyordu - orda tanık gösterme yoktu ve devamındaki soruda kitapların zamanı olması diye bir şık vardı tam hatırlayamadım. Ahşap evlerden bahseden bir paragraf vardı cevap basit - zaman etkisin yitirmiş seçeneği olcakdı ve devamındaki soruda paragraf 2 ye ayrılmak istense hangisiyle başlar diye. Sofa ile başlayan bir cümle vardı ben onu yaptım. Bir soru daha şimdi hatırladım bir paragraf vardı şıklarda ise . Anlatım biçiminden bahsetmiş. Güvenmediği şeyleri yazmamış . filan hatırlıyorum ama ben c yaptım bir şeylerin açıklanmamasının zorluğu gibi bir şık vardı. Salıncaklarla ilgili bir soru vardı . Akışı bozmaktadır diye ben o soruyu yapamadım diyebilirim adamın cocuklar oturduktan sonra saatlerce kolu çevirmesi yaptım ben yanlıs galiba.