Şimdi Ara

Türkçe Yamalarının Eksikliğinin Hissedilmemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bu ekipler, parayla yama satıcılar vs forumdan çekilirken kıyamet kopacak gibi davranıyorlardı. Hepsi de siz bize muhtaçsınız, bizsiz yapamazsınız vs tavırlarındaydı. Zannediyorlardı ki üyeler ağlayacak, lütfen geri dönün diye her gün buralar konularla dolacak.

Ama görünen o ki varlığınız da yokluğunuz birmiş. Silinip gidiyorsunuz. Yamalarınızı satın bakalım DH dışı kaç kişiye ulaşıyor

• Ya bak bakalim forumda bu adamlar gittikten sonra kac tane oyun cevirisi konusu açilmis
    İnsanlari akliyla dalga gecermus gibi konu aciyorsun
    Zaten kimse de one cikarmamis konuyu ki forumda akli basinda insanlar varmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    İnsanlar onların geri dönmesi için konu da açmıyor?

Ayrıca daha geçen gün Serious Sam 4'e resmi Türkçe dil geleceği açıklandı. Türkçe oyun sayısı artıyor, bu şark kurnazlıklarına pek gerek kalmadı bence
  • Ben bir yama ucretli- ucretsiz mi diye bakmiyorum yani illa ucretsiz veya ucretli olsun diye bakmiyorum onlarin donmesi icin milletin konu acmasina gerek yok cunk Dh de dogru durust kimse kalmadi kimse oyun ceviri konusu aciyor mu ben ona bakiyorum
    Ne oldu millet 1 ayda ingilizce mi ogrendi asil sebeb forumun guncelligini yitirmesi
    Serious sam 4 haberi guzel fakat hikayesi pek olmayan cerezlik bir oyun vahada bir damla su olur ancak

• Önceden de her gün 10'larca yama konusu açılıyordu sanki..
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk da Türkçe geliyor? Yeni Halo da Türkçe olacakmış. Sony de tonla Türkçe oyun çıkartıyor. Vampire 2 Türkçe geliyor. Türkçe oyun sayısı artıyor.

Hala paranızı bunlara kaptırmak istiyorsunuz? Hepsinin kendi sitesi var, madem DH'ye muhtaç değillerdi oradan yürütebilirler işlerini. Siz de istediğiniz gibi dolandırılabilirsiniz onlara. Tutan yok ki sizi.
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Evet yeni cikan guncel olan tum oyunlarin ceviri konusu aciliyordu ispat istiyorsan forumun gecmisine bakabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kim kimi dolandirmis parasini vermis yamasini almis alan memnun satan memnun
    Dolandirici deyip te ispat olmadan bir oyun yamasi icin millete iftira atma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.