Şimdi Ara

Türkçe Yaması Olan RPG Oyunları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tarkancanik
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
15
Favori
11.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekledim ancak ikisinin de "RPG" türünde olduğundan emin olamıyorum daha çok aksiyon oyunu şeklinde nitelendiriliyorlar RPG elementleri düşük gibi görünüyor bu şekilde Borderlands de var onu eklemedim bunları eklemem uygun olur mu bilemiyorum az miktarda RPG unsuru içeriyor diye RPG kategorisi altında değerlendirilmemesi gereken oyunlar var listeyi gereksiz oyunlarla doldurmaktan da kaçınıyorum diğerleri bu oyunlar hakkında yorum yaparlarsa sevinirim uygun değilse silelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 25 Ocak 2015; 15:29:35 >
  • Mass Effect 3'ün çevirisi tamamlanmış arkadaşlar, RPG severlere afiyet olsun.
  • Lütfen bu liste çok uzun olsun. Oyunların çoğunu dil eksiğimiz yüzünden anlamadan oynuyoruz, yada oynayamıyoruz. El atan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Yama çıktıkça oyunların orijinalini almaya başladım. Umarım oyun firmalarıda türkçe seçeneğini değerlendirir.
  • Güncel. Bayağı bir oyun Türkçe'ye çevrildi & çevriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 23 Eylül 2017; 5:11:35 >
  • Oblivion, Elder Scrolls Turk tarafından çevrildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ekliyorum. Bir yetkili konuyu Türkçe Yamalar'a taşıyabilir mi? Konuyu ilk açtığımda yama bölümü yoktu sanırım, RPG'ye açmışım.
  • Güncel. Dark Souls III'ün çevirisi başladı. Lütfen destek verelim.

https://forum.donanimhaber.com/biraz-daha-karanliga-cekelim-sizleri--129097924
  • Konuya ilk mesaj atanlardanim konu sahibine gereksiz atar yapmışım şimdi baktım da kusura bakma usta :) bu arada konu çok iyi düşünülmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo haklıydın o konularda ki haklı olduğun için düzenledim konuyu mesajından sonra. Listedeki bütün oyunlara hakim değilim bu yüzden bilgisi olan birinin görüşlerini almak iyi oldu
  • Fallout IV %100 Türkçe Yama çevirisi tamamlanmıştır. Afiyet olsun

https://forum.donanimhaber.com/korsan-c-e-fallout-4-100-turkce-yama--123044996
  • Çok teşekkürler hocam. Belki de Türkçe yaması olduğunu bilmediğim 2 3 oyun buldum sayende Türkçe oynayacabileceğim sana ve Türkçeye çeviren arkadaşlara teşekkürler ve kolay gelsin.
  • Mars war log türkçe yaması var , yeni oynayıp bitirdim ,keyfli bir oyun

• Teşekkürler listeye ekliyorum.
  • Kingdom Come Delivarence, türkçe olarak çıktı oynuyoruz☺️

• Keşke türkçe seslendirme olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baldur's Gate mutlaka oynayın. Gerçekten harika bir oyun. Askerdeyken mobilde bitirmiştim en son.
  • Cyberpunk 2077 👍Hemde orjinal oyunda öyle bağış falanda istemiycek kimse☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Ekim 2018; 16:27:15 >
  • listeye lords of fallen ve dragon age 2 de ekleyebilirz artık arkadaşlar
  • Hatırlatma için teşekkürler bugünlerde listeye küçük bir güncelleme yapacağım insanlar faydalansın Türkçe RPG oynamak ayrıcalıktır ☺

• Dark Messiah'ı Türkçe yapabilen oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.