Şimdi Ara

Türkçe Yaması Olan RPG Oyunları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
15
Favori
11.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Vikings Wolves of Midgard" eklemeyide unutmuşuz

• Konu sahibi burada mı bilmiyorum lakin konuyu güncellese çok iyi olurdu. Reklam yapmamak adına site vermiyorum. Risen 2 ve Risen 3 oyunlarının yanı sıra Kingdoms of Amalur: Reckoning oyunlarınında Türkçe yamaları mevcut.
  • HakanYüksel kullanıcısına yanıt
    KoA Reckoning'in düzgün bir türkçe yaması yok. Translate yaması var o da forumda mevcut. Diğer ikisine gelince (risenler yani) onların türkçe yaması yok. Reklam yapmamak adına ismini vermediğin sitedeki yamaların sahte olduğu bu forumda belki 50 kere söylendi. Zaten o oyunların yaması olsa aşağıdaki rehberde olurdu. Translate olmamak kaydıyla.
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1098052254
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

KoA Reckoning'in düzgün bir türkçe yaması yok. Translate yaması var o da forumda mevcut. Diğer ikisine gelince (risenler yani) onların türkçe yaması yok. Reklam yapmamak adına ismini vermediğin sitedeki yamaların sahte olduğu bu forumda belki 50 kere söylendi. Zaten o oyunların yaması olsa aşağıdaki rehberde olurdu. Translate olmamak kaydıyla.
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1098052254
    İşin açıkçası denemediğim için konu hakkında bilgim yok. Yalnızca bir arkadaş pm'den bana bir sitenin linkini verdiğinde orada denk gelmişlerdi.

• Bir süredir gelişmeleri takip etmedim ama buralardayım, listede olmayan dilimize çevrilmiş RPG oyun ya da oyunlar varsa söyleyin ekleyeyim.
  • Divinity Original Sin 2 iptal mi edildi? Tıkladığımda böyle konu bulunamadı tarzı bir şey çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Hayır beta yayımlandı ama Animus Projesi tüm yamaları gizlemiş. Sadece aboneler görebiliyor.
  • HakanYüksel kullanıcısına yanıt
    Deneme zaten hocam o site fake.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.