Bildirim
Türkçe Yaması Olan RPG Oyunları
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
16 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
En çok Witcher'a sevinmiştim ingilizcesi baya ağır gelmişti bana. -
diablo 2yi o kadar kurdum denedim olmadı, bu saatten sonra da uğraşılmaz sanırım -
borderlands e rpg diyorsan sırf birkaç rpg ögesi var diye. ben sana tonla fps-rpg diye oluşturduğun saçma bir türde oyunlar yazabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hurdacı
borderlands e rpg diyorsan sırf birkaç rpg ögesi var diye. ben sana tonla fps-rpg diye oluşturduğun saçma bir türde oyunlar yazabilirim.
Ben oyunu daha denemedim ve nerede görsem RPG olarak geçiyor o yüzden öyle bir kategori daha açmayı düşündüm ayrıca Deus Ex de bu kategorideymiş o yüzden öyle bir kategori açmayı düşünmüştüm ama. Neyse sildim şimdilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 18 Kasım 2013; 9:41:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xLordRealx
quote:
borderlands e rpg diyorsan sırf birkaç rpg ögesi var diye. ben sana tonla fps-rpg diye oluşturduğun saçma bir türde oyunlar yazabilirim.
O yüzden FPS-RPG kategorisine aldım Deus Ex de var bu kategoriye ekleyeceğim o yüzden oluşturdum. Ancak isteğe göre o kategoriyi silebilirim.
ne alaka deus ex o zaman fallout 3-new vegas da o kategoriye girer. neyse konu senin hocam kendin bilirsin. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xLordRealx
quote:
O yüzden FPS-RPG kategorisine aldım Deus Ex de var bu kategoriye ekleyeceğim o yüzden oluşturdum. Ancak isteğe göre o kategoriyi silebilirim.
ne alaka deus ex o zaman fallout 3-new vegas da o kategoriye girer. neyse konu senin hocam kendin bilirsin.
Tamam dostum sen yazarken mesajı editlemişim zaten benim de gözüme hoş görünmedi siz hatırlatınca... Önerilere göre konuyu düzenleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 18 Kasım 2013; 9:52:13 >
-
deus ex kalsın hocam o zaman:) ben sadece borderlands kısmını eleştirdim. yanlış anlaşılmasın. -
Tamam onda RPG daha ağır o zaman tekrar ekledim. Bitince en üste eklerim onu da... Katkınız için teşekkürler. Başka gözden kaçırdığım oyun varsa tekrar geri dönüş yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 18 Kasım 2013; 9:51:49 > -
Daha oynamadım ama bastion içinde rpg diyorlar child of light ve transistor 'de eklenebilir. -
Unutmuşum South Park ta vardı. -
arx fatalis
blackguards
child of light -
güzel konu olmuş -
Guncelliyelim konuyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajlarda geçen tüm oyunları ekledim. Ancak oyunları oynamadığım için bilmiyorum hatalı olan varsa söyleyin silelim. Yeni oyun çevrildikçe yine söyleyin ekleyelim.
Ayrıca aşağıdaki arkadaşımız aynı tarzda benden daha sonra da olsa daha detaylı bir konu açmış çevrilen oyunların DLC'lerle birlikte indirme linklerini vermiş oraya da bir göz atabilirsiniz:
donanımhaber forumTürkçe yaması olan RPG oyunları listesi » Sayfa 1 - 1http://forum.donanimhaber.com/m_97697346/tm.htm
-
İyi günler hocam Divinity Orginal Sin de forumdaki witcherı çeviren arkadaşlar tarafından yerelleştirme sürecinde. Onu da çevrilmekte olanlar kısmına ekleyebilirsiniz -
dragon age 2 yi kim çeviriyo?
oyunların yanlarına çeviren siteleride yazsan çok iyi olur(link falan koysan dahada iyi olur) -
Çevrilmekte olan oyunların ilgili konu linkleri eklenmiştir.
Dragon Age II'ye ilk mesajımdan ulaşabilirsiniz. -
Çok hoş konu. Elinize sağlık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dark Messiah Might and Magic (Action-RPG)
Severance: Blade of Darkness (Action-RPG)
Benzer içerikler
- metaphor refantazio türkçe yama
- pokemon fire red cheats
- stranded deep kaç kişilik
- dark souls 3 türkçe yama
- witcher 4
- rp ne demek
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
- witcher 4 ciri
- mmo oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X