Şimdi Ara

Turkcell 10 TL yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en az yükleme tutarı 40 TL den başlıyor. hattın süresini uzatmak için 10 TL yeterli oluyor diye biliyorum. 10 TL nasıl yüklerim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell 10 TL Yükleme

Turkcell hattına 10 TL yüklemek için çeşitli yöntemler mevcuttur. Bunlar arasında Turkcell şubeleri, bayiler, internet bankacılığı ve mobil bankacılık yer almaktadır.

Turkcell'in 10 TL'lik parça yükleme seçeneği ile hattınıza dilediğiniz zaman dilediğiniz tutarda yükleme yapabilirsiniz. Minimum yükleme tutarı 5 TL'dir.

Turkcell'e TL yüklemek için internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Bunun için bankanızın internet bankacılığı sayfasına giriş yapın ve "Fatura Ödeme" veya "TL Yükleme" seçeneğini seçin. Ardından Turkcell'i operatör olarak seçin ve yükleme tutarını girin.

Mobil bankacılık uygulamasını kullanarak da Turkcell hattınıza TL yükleyebilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirin ve giriş yapın. "TL Yükleme" veya "Kontör Yükleme" seçeneğini bulun ve Turkcell'i operatör olarak seçin. Yükleme tutarını girin ve işlemi tamamlayın.

Turkcell'e en düşük 5 TL yükleme yapabilirsiniz. 10 TL yükleme, Turkcell'in en düşük TL yükleme seçeneklerinden biridir.

Turkcell'e TL yükleme işlemi genellikle hızlı ve kolaydır. Yöntemler hakkında daha fazla bilgi için Turkcell'in resmi web sitesini veya müşteri hizmetlerini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • günlük 6 GB 10 TL dijital operatörden al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

günlük 6 GB 10 TL dijital operatörden al
    Asagidaki linkte yazilana göre 10 TL transfer alincada kullanma süresi uzuyormus:
    www.turkcell.com.tr
    En son hangi tarihe kadar TL yüklersem, hattımı kullanmaya devam edebilirim?
    https://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/hazirkart/en-son-hangi-tarihe-kadar-tl-yuklersem-hatttimi-kullanmaya-devam-edebilirim

Bu konu hakkinda kesin bilgisi olan varmi?

Hazir karttan diger hazir karta transfer yapmak mümkünmü, yoksa sade faturali hatlarmi transfer yollayabiliyor?

• yarakidis Y kullanıcısına yanıt
    Olur ama 4 lira transfer ücreti var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once 10 TL'ye gunluk 6GB paket aldim yukarda soylendigi gibi, 1 sene oteye atti hattin kapanma tarihini. Tesekkurler bilgi icin
  • 10 tl yükleyince kapanma süresi uzuyor boşuna tl almayın pm atana tl atabilirim
  • nasıl 6gm paketi yapabiliyoruz acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturalı hatta tl yükleme?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fibrinojenn F kullanıcısına yanıt
    Dijital operatörde günlük 6 gb 12 tl paketi var hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim, buldum.

• fibrinojenn F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 tl nasıl yükleniyor türkcelde 35 tl var en az 10 tl yi göremedim

• earlyhcore kullanıcısına yanıt

paket yükleyecen. 12 tl günlük 6 gb var onu yükleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 16 Nisan 2021; 9:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qxpeace

paket yükleyecen. 12 tl günlük 6 gb var onu yükleyebilirsin

Benim 33 tl var hedabimda 10 tl yükliyip 40 tl lik gülümseten 4 haftalik 6 gb paketi alcaktim dışardan 10 yüklenmio sanirim

• earlyhcore kullanıcısına yanıt

başka hattan transfer yapabilirsin ama ondada yanlış hatırlamıyorsam 3.5 tl transfer ücreti alıyor

edit. 14 tl ye kadar 4.99 muş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 16 Nisan 2021; 10:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qxpeace

başka hattan transfer yapabilirsin ama ondada yanlış hatırlamıyorsam 3.5 tl transfer ücreti alıyor

edit. 14 tl ye kadar 4.99 muş

Evet onu biliyordum Tşkler dostum ilgin için

• Aylık 9 TL ye şampiyon paketini alarakda kullanım süresi uzuyor,
    Bip Her yöne 500 dk
    Golleecepte standart aylik hak
    Çalarken dinlet vs.

• Efsane6842 kullanıcısına yanıt
    2-3 ay lira yükelemeden zaman geçerse kredi kartı ile almada sorun çıkarıyor hocam. Hiçbir zaman ilk seferde alamadım paketi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyelim 12 tl ye paket alıp süreyi uzattık. Bir sene sonra hattı kullanmaya karar verdik. Turkcell birikmiş TKV miktarını borca kaydedeceği için, o miktarı ödemek gerekir. Daha çok böyle yollar denersek daha çok borç birikir. Sonunda yeni hat almak daha ucuza gelir ve uzattığımıza değmez.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Hattını taşıyıp Telekom da standart tarifeye geçersen silinir

Bu kadar dert etmeyin bu vergiyi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

En son borç da taşınıyordu benim hatırladığım hocam. Şu anda durum nasıl?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.