bu gece bende deneyim bakalım yakalyabilecekmiyim daha önce denedim bi kaç kere yakalyamadım
Ben iki aydır bu kampanyadan yararlanıyorum. Tekrar kayıt olmam gerekiyor mu? Elimde 100 kontör var ama yüklemekten korkuyorum:)
her zamanki taktiğimle zamanını da tutturdum ama gelen cevap düşündürücüydü: TURKCELL Uzgunuz,bu kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilirsiniz.
şimdi kampanya devam ediyor diyen arkadaşlara şunu soruyorum; ilk kez 24 nisanda kampanyaya katıldım bu kampanya 4 ay boyunca sürmedi mi?peki bir daha katılım oluyorsa ben niye katılamıyorum bir anlatın bana.
yeniden falan olmuyor kimse palavra atmasın burda ilk kez faydalananlar yararlanabiliyor sadece.
bana da "TURKCELL Uzgunuz,bu kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilirsiniz. " şeklinde bir mesaj geldi. bir kere kullananlar tekrar faydalanamıyor gibi bu durumda.
00.00'da mesaj atıyorum günlük limit dolmuştur diyor
Ne ara doldurdunuz limiti lo
ben heryöneye kayıt olduğum için kabul etmiyordu. dünkü denememde kaydınız alınmıştır dedi. benim durumunda olan arkadaşlar şanslarını yeniden denesinler.
Sonunda bende başardım bu gece. Oh be :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme