Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da haziranın ortasından beri habire bu mesaj geliyordu;

Yaz Sürprizi! Hemen en az 100 kontör yükleyin 1 ay boyunca her yone kullanabileceginiz BEDAVA 2 saat kazanin! Temmuz ve Ağustosta da yukleyin kazanmaya devam edin

bu mesaj düne kadar istisnasız hergün geldi...

benimde hattın süresi 2 gün sonra dolacaktı, dün 25 kontör yükledim online işlemlerden...az önce mesaj geldi;

Size özel kampanyamızdan kazandığınız 2 saat hattınıza yüklenmiştir. Bedava dakikalarınızı 30 gün boyunca yurtici heryöne tüm görüşmelerinizde kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 14 Temmuz 2009; 11:53:11 >
  • aarkadaşlar bu kampanya uzamadımı dün gece denedim 2 hatla 59 gece başladım hiç durmadan 4 geçeye kadar gönderdim hep limit dolu diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasezer54@gmail

aarkadaşlar bu kampanya uzamadımı dün gece denedim 2 hatla 59 gece başladım hiç durmadan 4 geçeye kadar gönderdim hep limit dolu diyor.

Uzamış galiba yukarda yapanlar var bende denedim 2 gündür hatirlayamadim 1 geçe falan yapiyordum kaçırdık bugün unutmazsam yapicam
  • bakalım denicem bugün ama olmuyo yav
  • Az önce HERYON yazdım ve gönderdim ve kayıt kabul oldu,kaydınız alınmıştır dedi,nasıl iş anlamadım,koca gün kimse kaydolmadı mı buna
  • kampanyaya katılımınız daha öce alınmıştır tekrar sms atmanıza gerek yok dedi yani kaytoldummu kampanyaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONTU

Az önce HERYON yazdım ve gönderdim ve kayıt kabul oldu,kaydınız alınmıştır dedi,nasıl iş anlamadım,koca gün kimse kaydolmadı mı buna

arkadasım bedava yazıp gondermede hemen kayıt olmuyor
  • kayıt başarılı olunca nası bi mesaj geliyor
  • heryon kampanyasına niye kayıt oldun yaaa.. artık buna kayıt olamazsın keşke gondermeseydin
    quote:

Az önce HERYON yazdım ve gönderdim ve kayıt kabul oldu,kaydınız alınmıştır dedi,nasıl iş anlamadım,koca gün kimse kaydolmadı mı buna

edit: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/butunyer2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 15 Temmuz 2009; 12:47:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı:

Sık Sorulanlar

Ödemeli arama geldiğinde bedava dakikalarımı kullanabilecek miyim? Her yöne 1 kontörden faydalanabilecek miyim?

Hayır.

bu nasıl oluyo şimdi. bir de bütün yer yani dakikası 1 kontore kayıt olanlar için bir çözüm olmadı değil mi . hala katılamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propesyonel -- 15 Temmuz 2009; 15:33:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: termal1

heryon kampanyasına niye kayıt oldun yaaa.. artık buna kayıt olamazsın keşke gondermeseydin
    quote:

edit: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/butunyer2

Öyleymiş ya:(

Ben de IPTAL yazıp 7040'a yolladim ve HERYON kampanyasından çıktım,tekrar BEDAVA kampanyasını deneyeceğim.

• Bugun yakaladım
    Kazandığımız kontörleri her yönemi kullanabileceğiz?
  • bende diğer kampanyaya kayıtlıymışım boşuna 5 dk uğraştım neyse iptal mesajını yolladım yarın hallederim artık
  • oh yav yaptım bende sonunda. kaç ay boyunca 100 kontör yükleyince 2 saat kazancam?
  • iptal etsen bile artık bedava 2383 u unut
    quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

bende diğer kampanyaya kayıtlıymışım boşuna 5 dk uğraştım neyse iptal mesajını yolladım yarın hallederim artık
  • bi kere katıldık diye olmuyor yani olsun canım kamudan devam
  • kampanyaya katıldıktan sonra 2 3 ay sonrada kontör yüklesek geliyo mu 2 saat bedava
  • ben heryönü iptal ettim maalesef. etmeseydim keşke bunu yapayım dıye ama olmuıyor buda yenıden heryone kaydolayım dıyorum onuda kabul etmıyor arkadaslarlar bu bedavayı tam olarak nasıl yapıyorsun yaa 23,55ten 00,05e kadar sanırım 100 defadan fazla yaptım ama olmadı kayıt doldu denıyorr siz nasıl yapıyorsun. mh. aradım yenıden yapılırmı heryon dıye maalesef olmuyor dendı pişmanda oldum yanı ıptal ettıgıme en azından dakıkası 1 kontore konusuyordum ondan da oldum sımdı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cibel001

ben heryönü iptal ettim maalesef. etmeseydim keşke bunu yapayım dıye ama olmuıyor buda yenıden heryone kaydolayım dıyorum onuda kabul etmıyor arkadaslarlar bu bedavayı tam olarak nasıl yapıyorsun yaa 23,55ten 00,05e kadar sanırım 100 defadan fazla yaptım ama olmadı kayıt doldu denıyorr siz nasıl yapıyorsun. mh. aradım yenıden yapılırmı heryon dıye maalesef olmuyor dendı pişmanda oldum yanı ıptal ettıgıme en azından dakıkası 1 kontore konusuyordum ondan da oldum sımdı..

heryon dk si 1 kontor iptal edilmiyor

diyelim iptal oldu

telefonun saat ayarlarından otomotik guncelleştirmeyi acık yap.
    telefonu kapat ac.
    ve saat 23:59 dan itibaren mesaj yollamaya başla.

kabul edilecek ben hemen hemen her gece yapıyorum
  • bilen yok mu arkadaşlar kampanyaya katıldıktan sonra 2 3 ay sonrada kontör yüklesek geliyo mu 2 saat bedava
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.