Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kampanyaya katılım için gönderilen SMS'lerden ücret alınıyor mu? 20-30 defa mesaj gönderenler var. Her birinden 2 kontör keserse astarı yüzünden pahalıya gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 26 Haziran 2009; 19:07:06 >
  • hala devam ediyormu . bi türlü kaydolamadık şuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolman7

bu kampanyaya katılım için gönderilen SMS'lerden ücret alınıyor mu? 20-30 defa mesaj gönderenler var. Her birinden 2 kontör keserse astarı yüzünden pahalıya gelecek

alınmıyor o yuzden gonder sorun çıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Arkadaşlar sabahtan beri deniyorum 00:00 yı geçti yine deniyorum ama mesaj gönderilemiyor diyor her zaman. Diğer herşey normal sadece bu numarada böyle birşey çıktı. Bitmiş olabilirmi ?

senin telde bir sorun vardır msj gidiyor sen msj merkezine bak son gün 30 hazıran

Benim tel. n95, e250 ye takıp denedim yine hata verdi benim hattamı sorun var acaba? 150 kontör aldım 5 gündür bekliyor
  • hattın aramaya acıkmı yani normalde msj gonderebılıyormusun
  • Telefonun saatini networkten güncelle şeklinde ayarladım. Gece 23:58'den 00:03'e kadar arka arkaya 20 mesaj gönderdim her seferinde limit dolmuştur mesajı geldi. Ne yapmak lazım kayıt olabilmek için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolman7

Telefonun saatini networkten güncelle şeklinde ayarladım. Gece 23:58'den 00:03'e kadar arka arkaya 20 mesaj gönderdim her seferinde limit dolmuştur mesajı geldi. Ne yapmak lazım kayıt olabilmek için?

ben bilgisayardan yapıyorum internet saatini güncelleme yapıyorum tam 23.59.59 msjı yolluyorum oluyor zaten 30 sn de doluyor
  • arkdaşlar kampanyaa dün gece itibariyle kayıt oldum kampanya 30 haziranda bitiyor dün kayıt oldğum için 3 ay bu kampanyadan yararlanma imkanım varmı acaba?
  • ben de dün gece kayıt oldum. haziran ve temmuz'da kontör yüklemeyip sadece ağustosta 100 kontör yüklesek de yararlanabiliyor muyuz?
  • ben bi türlü kayıt olamadım ya
  • bu gece yüklesek olmuycak mı yani bu sabah mesaj geldi geçen ay yükledikten sonra bitmiştir dedi
  • arkadaşlar sanırım kampanya 31 ağustosa kadar uzatıldı.
    çünkü sonuçta aynı kampanya (bütünyer)

aşağıdaki linki inceleyınnnn
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/dakikasibirkontor
  • İnşallah bitmemiştir arkadaşlara söz verdim onlarada yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: benimsorunum@hotmail

arkadaşlar sanırım kampanya 31 ağustosa kadar uzatıldı.
    çünkü sonuçta aynı kampanya (bütünyer)

aşağıdaki linki inceleyınnnn
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/dakikasibirkontor

Aynı kampanya değil. Sizin bahsettiğiniz kampanyaya katılmak için heryon yazıp 2383 e gönderiliyor. Oysa konudaki kampanyaya katılmak için BEDAVA yazıp 2383 e gönderiliyor. Ama inşallah 31 Ağustos'a uzatılır.

• Bence kampanya büyük ihtimal uzatılmıştır. Sonuçta Bütünyer ile aynı paralelde günlük katılım limit 400 kişi ve diğer yönler dak. 1 kontör yazıyor linkteki yazıda. Ben daha kaydolmuştum. Ancak tekrar yükleme işi çok açık değil. Ben 22 Haziran'da yükledim kampanyaya katıldım. Tekrar hediye kazanabilmek için 30 gün sonra mı yüklemem gerekiyor yoksa istediğim zaman yükleme yapsamda hediye kazanabilir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Levent_42

Bence kampanya büyük ihtimal uzatılmıştır. Sonuçta Bütünyer ile aynı paralelde günlük katılım limit 400 kişi ve diğer yönler dak. 1 kontör yazıyor linkteki yazıda. Ben daha kaydolmuştum. Ancak tekrar yükleme işi çok açık değil. Ben 22 Haziran'da yükledim kampanyaya katıldım. Tekrar hediye kazanabilmek için 30 gün sonra mı yüklemem gerekiyor yoksa istediğim zaman yükleme yapsamda hediye kazanabilir miyim ?

en az 30 gün geçmesi lazım
  • ya beyler 5 dk sı 2 kontör daha iyi değilmi? birde bu kampanyadan kampüslülerde yararlanabiliyor mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ya beyler 5 dk sı 2 kontör daha iyi değilmi? birde bu kampanyadan kampüslülerde yararlanabiliyor mu??

Ben kampanyadan yararlanıyorum. Daha önce diğer cep kampanyasına da kaydolmuştum. Şuan için diğer ceplerle 5 dakikası 2 kontöre görüşüyorum. Yani bu kampanyanın diğer cep kampanyasını sona erdirici bir durumu yok. Diğer ceplerle görüşmelerimden sonra gelen kalan kontör mesajında ''görüşmeniz 5 dak. 2 kontörden ücretlendirilmiştir'' diye mesaj gelmişti en son aramam da. Diğer cep kampanyasına kayıtlıysan 5 dak. 2 kontör devam ediyor.
  • Bugün kayıt olan var mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

Bugün kayıt olan var mı acaba

Bence yok
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.