Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampüslüyüm 150 yükledim kampüs 2 saat geldi ama bu kampanyanın 3 saati gelmedi neden acaba ?
  • 3 saat için kaydolduysan ve gelmediyse müçteri hizmetleri yolu görünmüş gibi...
  • 2 hafta için kayıt olmuş, 100 kontör yüklemiş ve bu kampanyadan 2 saat kazanmıştım ama bu sefer 150 yükledim hiçbişi gelmedi
  • Kocaman bir TÜH o zaman
  • gece 23:59:57 de kayıt ettirdim 150 yükledim 3 saat burdan 2 saatte kampüs ile *123*43# hediyeleri öğrenmek istedim kampanyanız dahilinde kalan şebeki içi bedava dakika 720 diyor bunu anlamadım
  • şimdi önce hattı kampüs yapmam lazım.
    sonra gece mesaj atmam lazım

sonra da 150 yüklersem oldu bu iş..

öyle mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDMaxiBo

şimdi önce hattı kampüs yapmam lazım.

öyle mi

evet o şekilde olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: termal1

quote:

şimdi önce hattı kampüs yapmam lazım.

öyle mi

evet o şekilde olur

• Kampanya tamam
    Kampüscelle de bugün geçmiştim..

şimdi sıra 150 kntr yüklemede... (sanki devlet meselesi )

150 kntr ü yarın yüklesem olur mu ?
    zaman yazmıyor mesajda... Birkaç saat içinde yüklemek lazımsa Ziraatin bankamatiğinden yüklesem olur mu ? Bankamatikten yüklemeyi kabul ediyor mu kampanya ?

• quote:

Kampanya tamam

zaman yazmıyor mesajda... Birkaç saat içinde yüklemek lazımsa Ziraatin bankamatiğinden yüklesem olur mu ? Bankamatikten yüklemeyi kabul ediyor mu kampanya ?

gündüz yüklersin acelesi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Kampanya tamam

gündüz yüklersin acelesi yok.

Saolasın Pîrim

• butunyer kampanyasına katılanlara olmuyordu simdi oluyor mu iptal edince
  • ya ben 1 ay öncede gönderdim mesajımı gece 00,01 fakat yine günlük limit dolmuştur diyor siz nasıl yapıyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikuşcu

butunyer kampanyasına katılanlara olmuyordu simdi oluyor mu iptal edince

hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypericum

Kampanyaya katılım 30 Nisan tarihe kadardır.
    Katılım onayı geldikten sonraki 30 gün içerisinde kontör yüklemek gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım yaptıktan sonraki 4 ay içerisinde 30 günde bir 100 ya da 150 kontör yüklenmesinde yeniden hediye dakika alınır.
    Hediye edilecek dakikalar Turkcell içi görüşmeler için geçerlidir.
    Bu kampanyaya katılan aboneler kampanya süresince heryöne 1 dakikası 1 kontörden konuşur.
    Kampüscell tarifesindeki aboneler de katılabilir.
    Tarifelere özel indirim alan aboneler öncelikle bu kampanyadan aldığı ücretsiz dakikaları kullanabilir.
    Kampüscell tarifesindeki aboneler 150 kontör yüklemelerinde hem bu kampanyadan 3 saat hem kampüs kampanyasından 2 saat kazanmaktadır.

Kaynak: @izmirdenbirisi
    (Kendisine teşekkürler..)

bitti mi bu kampanya yaa tühhh artık sms gönderince olmuyor sanırım

• arkadaslar *123*43# yapıyorum kampanya dahilinde kalan sebeke ici bedava dakika : 480 diyor? yanlislik mi var neden boyle gorukuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristokrat06 -- 5 Haziran 2009; 16:51:02 >
  • bu kampanyaya kayıt için son 5 gün 30 haziranda bitiyor kayıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serefbey d1 -- 25 Haziran 2009; 11:18:04 >
  • Arkadaşlar sabahtan beri deniyorum 00:00 yı geçti yine deniyorum ama mesaj gönderilemiyor diyor her zaman. Diğer herşey normal sadece bu numarada böyle birşey çıktı. Bitmiş olabilirmi ?
  • arakdaşlar bende kampanyaya bu forum sayesinde bilgi alarak kayıt oldum bize bu kampanyayı duyurtan arkadaşa teşekkürler ancak benim anlamadığım turkcell bu kampanyayı neden hiç duyurmuyor ??? böyle başka kampanyalar olursa bizler nasıl haberdar olcazki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Arkadaşlar sabahtan beri deniyorum 00:00 yı geçti yine deniyorum ama mesaj gönderilemiyor diyor her zaman. Diğer herşey normal sadece bu numarada böyle birşey çıktı. Bitmiş olabilirmi ?

senin telde bir sorun vardır msj gidiyor sen msj merkezine bak son gün 30 hazıran
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.