Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün Yer 1 = HERYON yaz 2383 e gönder kampanyası Bütün Yer 2 = BEDAVA yaz 2383 e gönder kampanyası > Anlıyorum , diğer arkadaşlar da paylaşabilir durumunu, hemen hemen herkese IPTAL yazip 7040 a gönderildiğinde " Uzgunuz, bu kampanyadan yalniz bir kez yararlanabilirsiniz, Turkcell " şeklinde bir mesaj geldi, yani sistem iptal etmedi ilk kampanyayı. . Ama sizin iptal olduysa arayın müşteri hizmetlerini durumunuzu anlatın, her yöne 1 kontöre konuşmaya dewam edin . . .
  • Hangi saate göre göndericez acaba biraz tüyo verinde bu gece kayıt olayım şuna lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

Hangi saate göre göndericez acaba biraz tüyo verinde bu gece kayıt olayım şuna lütfen.

Bilgisayarınızın sağ alt köşesindeki saate tıklayın ve internet saatini güncelleyin güncelledikten sonra saat tam 00:00 gösterince mesaj atarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLoRd_85

quote:

Hangi saate göre göndericez acaba biraz tüyo verinde bu gece kayıt olayım şuna lütfen.

Bilgisayarınızın sağ alt köşesindeki saate tıklayın ve internet saatini güncelleyin güncelledikten sonra saat tam 00:00 gösterince mesaj atarsınız.

Teşekkür ederim bi deneyelim umarım kayıt olurum.

• Yardım için teşekkürler kayıt oldum.
  • Bu kampanyanın kampus veya diğer kampanyalara bi zararı kısıtlaması falan var mı?
  • hiç bir kısıtlama veya zararı yok aksine faydası var
  • Konuyu baştan sona okudum kaçırmış olabilirim ama yazmıyordu.
    Kampüsün kendi aralarındaki 10 dk sı 1 kontör iptal olur ve oda 1 dk sı 1 kontör olur gibime geliyor.
    Nedir bu durum ? 00:00'e 1 saat kaldı cevap verirseniz ona göre deneyelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gözleme

Konuyu baştan sona okudum kaçırmış olabilirim ama yazmıyordu.
    Kampüsün kendi aralarındaki 10 dk sı 1 kontör iptal olur ve oda 1 dk sı 1 kontör olur gibime geliyor.

ilk önce 2 saattenyiyor... o 2 saat bitince 10 dakikası 1 konturle devam edersin... yada kendi tarifenden devam edersin... 1 dakikası 1 kontör diğer oparatörler için geçerli...
  • Dün ve bugün 3 hattı kayıt ettirdim tüm herkese bilgilendirme ve yardımlar için teşekkürler.
  • Bu 3 saati sorgulama kodu ne acaba bilen var mı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: gözleme

Konuyu baştan sona okudum kaçırmış olabilirim ama yazmıyordu.

ilk önce 2 saattenyiyor... o 2 saat bitince 10 dakikası 1 konturle devam edersin... yada kendi tarifenden devam edersin... 1 dakikası 1 kontör diğer oparatörler için geçerli...

Teşekkür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

*123*43#

quote:

Bu 3 saati sorgulama kodu ne acaba bilen var mı :)

Çok teşekkür ediyorum bungee
  • Kaç yararlanabiliyoruz bu kapanyadan? tek yüklem için geçerli değildir sanırım değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Kaç yararlanabiliyoruz bu kapanyadan? tek yüklem için geçerli değildir sanırım değil mi?

6 ay boyunca indirimli konuşma avantajından yararlanmaya devam etmek için tek yapmanız gereken, indirimli konuşma sürelerinin bitiminde hattınıza tekrar en az 100 kontör yüklemek!

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/dakikasibirkontor

• Bazı arkadaşlara özelden nasıl yapıyorsunuz diye soruyoruz tenezzül edip cevap bile vermiyorlar. Paylaşım nedir bilmeyenler var aramızda. Annemin telefonunu yaptım babamınkini teyzemi de. Eee nasıl yapıyorsun hangi saati baz alıyorsun söyle korkma bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sL@N -- 12 Mayıs 2009; 8:27:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Bazı arkadaşlara özelden nasıl yapıyorsunuz diye soruyoruz tenezzül edip cevap bile vermiyorlar. Paylaşım nedir bilmeyenler var aramızda. Annemin telefonunu yaptım babamınkini teyzemi de. Eee nasıl yapıyorsun hangi saati baz alıyorsun söyle korkma bitmez.

Pc nin saatini güncelle ona göre yap ben ona göre yapiyorum.

dip Not: Bende başka bi arkadaştan öğrendim onada tekrar teşekkürler
  • bilgisayarın saatini otomatik güncelle 23.59 da bomalamaya başla.. ben 15 tane göndermiştim
  • bu sefer oldu
  • Bilgiler iyi güzelde, kafama takılan bu konudan müşteri hizmetleri bilgili değil, bu kampanya bizim değil diyorlar
    üstelik turkcellin kendi sayfasından da her hangi bir link ve bilgi yok bu nasıl oluyor acaba türkcellin bir eksikliği mi?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.