Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kayıt olabilen oldu mu? Ben denemedim.
  • evet , kampanyaya katılım kesin bitimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

evet , kampanyaya katılım kesin bitimi

Bu gece kız arkadaşım kampanyaya kayıt olabildi, yalnız bu geceden sonra sonmu bilmiyorum.Büyük bi ihtimal devam ediyodur ayın 1i geçtiğine göre.
  • kampanya devam ediyorsa müsteri hizmetleri hic bir sey bilmiyor cunku bana dun kampanyanın sona erdigini soylediler
  • kampanya devam ediyor by jumong sürekli ortalığı karıştırır,bence akşam 00.00 BEDAVA yazıp 2383 ,e mesaj attım.kampanyaya kaydınız alınmıştır,mesajı geldi.BİLGİNİZ OLSUN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berussa

kampanya devam ediyor by jumong sürekli ortalığı karıştırır,bence akşam 00.00 BEDAVA yazıp 2383 ,e mesaj attım.kampanyaya kaydınız alınmıştır,mesajı geldi.BİLGİNİZ OLSUN.

benmı? ortalıgı karıstırıyorum ben musteri temsilcisinin yalancısıyım siz sucu bana degil turkcell musteri temsilcisine atın adamlar hic bir sey bilmiyor ben ne yapıyım kampanya sona erdi dediler siz olsanız ne yapardınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 2 Mayıs 2009; 13:17:20 >
  • bu gece arkadaşım denedi ve kaydoldu. devam ediyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

bu gece arkadaşım denedi ve kaydoldu. devam ediyor sanırım

Devam ediyor ediyor, yalnız ben bu gece yine tutturdum amma velakin bu seferde on saat kampanyası önümü kesti :-D bütün hatları bi kampanya'ya dahil etmişim yav.
  • ben hiçbir hattı kaydetttiremedim . bütün yer kampanyası yüzünden
  • Bende kayıt yaptıramıyorum 4 hattımı da bütün yer yüzünden..İptal ettirdim yinede olmuyo
  • turkcelli aradim kampanya bitmiştir diyor bu nasil iştir, bu gece üye olabilen var mi.
  • Var.

quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

turkcelli aradim kampanya bitmiştir diyor bu nasil iştir, bu gece üye olabilen var mi.
  • Ben gonderdım gunluk lımıt bıtmıstır dıyor hemen bıtmıs olamaz herhalde.
  • turkcell devam eden bir kampanya ya nasil bitmiştir diyor anlamiş degilim.
  • Kampanya bitmemiş ama bu bütün yer kampanyasını iptal ettim yinede kaydolamadim.
  • bu akşam veya dün gece kayıt olabilen biri varsa bana pmden numarasini yollayabilir mi, yarim saat müşteri hizmetleri ile konuştum kadin kampanya bitti diyor başka bişey demiyor, kavga edicektim az kalsin.
    kayit olan numarayi gösteriyimde görsünler devam ettigini.
  • 4 mayısta kayıt olan ve limitin dolup dolmadığı hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
  • ben ayın 3 ünde ve 4 ünde iki hattımı kaydettim.
  • Benim 11 inde kampucsell 1 ay doluyor diye kayıt etmedim bi açıklar mısınız?

bitmediyse bu gece kaydolsam yüklesem gelir mi dakika?
  • güzel kampanya :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.