Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende bütünyer kampanyasına kayıt olmaya çalışıyorum.
  • akşam denedim olmadı bütünyer kampanyasındasın dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

el gider mersine, ben gider tersine...

Niye ki BEDAVA yazıp 2383 e gönderince Dakikası 1 kontör olmuyormu zaten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsaglam -- 27 Nisan 2009; 16:30:23 >
  • ben iptal yazıp 7040 a mesaj gonderdim bugun saat 10 da kampanya bitti mesajı geldi bu gece bende yuklenecem
    quote:

Orjinalden alıntı: cemsaglam

BÜTÜNYER olayını çözebilen varmı arkadaşlaR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 27 Nisan 2009; 16:33:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: termal1

ben iptal yazıp 7040 a mesaj gonderdim bugun saat 10 da kampanya bitti mesajı geldi bu gece bende yuklenecem
    quote:

Keşke iptal ettirmeseydin sistem hatası yüzünden kayıt silinse bile kayıtlısınız diyor. O yüzden sormuştum çözebilen varmı diye
  • quote:

quote:

ben iptal yazıp 7040 a mesaj gonderdim bugun saat 10 da kampanya bitti mesajı geldi bu gece bende yuklenecem
    quote:

Keşke iptal ettirmeseydin sistem hatası yüzünden kayıt silinse bile kayıtlısınız diyor. O yüzden sormuştum çözebilen varmı diye

evet bende iptal mesajı yollamama rağmen bugün 500 kontör yükleyince yine "dakikası 1 kontörden konuşabilirsiniz " şeklinde mesaj geldi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

el gider mersine, ben gider tersine...

Niye ki BEDAVA yazıp 2383 e gönderince Dakikası 1 kontör olmuyormu zaten?

meslek sırrı.
  • bu gece bakıyım sistem hatası verince yine heryon yazıp 2383 e gonderecem
    zaten bu kampanya hala devam ediyor ustelik gondermezsem bile benim için bi onemi yok
    avea 600 dk, vodafon 1000 dk, tonlakazan varken heryon kac kontore işim düşmüyor yinede gece bakıyım
  • arkadaslar butun yer kampanyasına kayıt olanlardan eger musterı hızmatlerını arıyan olursa bır zahmet sorsun yenı kampanya varmı bakın bunda magdur olduk barı baska bır sey varsa ona kayıt olarım desın
  • ya arkadaşlar büyün yer dediğniz süper bi kampanya 150 yükleyeceğinize 250 yükleyiverin herkesle 5. dk sı bir kontöre konuşun

bütün yer kaydı olanların bununla uğraşmalarına hiç gerek yokbence o daha güzel hatta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

ya arkadaşlar büyün yer dediğniz süper bi kampanya 150 yükleyeceğinize 250 yükleyiverin herkesle 5. dk sı bir kontöre konuşun

bütün yer kaydı olanların bununla uğraşmalarına hiç gerek yokbence o daha güzel hatta...

Nasıl yani hocam bütün yer kampanyası sadece her yöne 1 kontör olayı değil mi? 100 yüklenildiğinde aktif olan.. Senin dediğin tüm cep kampanyası olması lazım.. Kampüslüler ona kayıt olamıyordu? Yoksa benim bilmediğim birşey mi var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Vaynett karıştırmış, tümcep kampanyasından bahsetmiş.

Bütün yer, nam-ı diğer HER YÖN kampanyasında 6 ay boyunca 1 kontöre konuşma teklifi var. (her ay en az 100 yükleme şartı ile)

quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

ya arkadaşlar büyün yer dediğniz süper bi kampanya 150 yükleyeceğinize 250 yükleyiverin herkesle 5. dk sı bir kontöre konuşun

Nasıl yani hocam bütün yer kampanyası sadece her yöne 1 kontör olayı değil mi? 100 yüklenildiğinde aktif olan.. Senin dediğin tüm cep kampanyası olması lazım.. Kampüslüler ona kayıt olamıyordu? Yoksa benim bilmediğim birşey mi var..

Tamam karıştırmışım özür özür...

• bugünde tutturdum ve yine bütünyer kampanyası çıktı karşıma, iptal ettirdim daha ne yapayım.

müşteri hizmetlerine mail attım adamlar umursamıyor bizi ya
  • kaydoldum 23:59 da gönderin mesajı

dün tam 24:00 da gönderdim kaçırdım
  • 23:59 da üst üste 4 tane mesaj gönderdim yine olmadı ne iş anlamadım
  • evet bende kayıt olma olayını çzödüm sonunda yada şansım vardı bilmiyorum .)
  • Güzel kampanya kontorlu hatlar icin gercekten :) kayıt yaptırabilenlere iyi günlerde konuşmalar diliyorum
  • iptal etmeme rağmen yine yer kampanyası takıldı oltama.ben yokum bunda
    quote:

bu gece bakıyım sistem hatası verince yine heryon yazıp 2383 e gonderecem
    zaten bu kampanya hala devam ediyor ustelik gondermezsem bile benim için bi onemi yok
    avea 600 dk, vodafon 1000 dk, tonlakazan varken heryon kac kontore işim düşmüyor yinede gece bakıyım
  • arkadaşlar bu kampanyada 3 saat kazanmak için sadece 150 mi yüklemek gerekiyor 250 yüklesek yine 3 saat kazanır mıyız acaba ? Birde süre bitiminde uyarı mesajı gibi bir mesaj geliyor mu sürenin dolduğunu nasıl anlayacağız ?
  • 150 üzeri için geçerlidir bence sadece 150 için yaptıklarını düşünmüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

arkadaşlar bu kampanyada 3 saat kazanmak için sadece 150 mi yüklemek gerekiyor 250 yüklesek yine 3 saat kazanır mıyız acaba ? Birde süre bitiminde uyarı mesajı gibi bir mesaj geliyor mu sürenin dolduğunu nasıl anlayacağız ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.