Şimdi Ara

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
0
Favori
26.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yöne 1 kontör için; kontör yükleme şartı var mı, bir de varsa ne kadar süre için geçerli 1 ay için mi???

teşekkürLEr..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu diğer konuşmalar, hediye dakikadanmı, mevcut kontördenmi düşüyor?

diğer konuşmalar , mevcut kontörlerden düşüyor. Sadece turkcel için konuşmalarınız hediye dakikalarından düşüyor.

sorgulama ekranı *123*x# ( x: 40 lı bişeylerdi 46 veye 49 olması lazım bütün 40 lıları denerseniz bulurusnuz )

quote:

Orjinalden alıntı: byjoseph

Her yöne 1 kontör için; kontör yükleme şartı var mı, bir de varsa ne kadar süre için geçerli 1 ay için mi???

teşekkürLEr..

evet aktif etmen için kontör yüklemelisin , sen bir kere kaydoluyorsun 4 ay boyunca istediğin zaman yüklüyorsun. yüklediğinde 1

ay boyunca kullanabileceğin dakikalar hesabına yükleniyor. istersen her ay başı yükle her ay kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 25 Nisan 2009; 0:32:09 >

• Benimki bilgisayar saati, ve sanırım bu iş için saniyelerle yarışmak gerek, benim saate dikkat :)

turkcell 100 yukle 2 saat 150 yukle 3 saat bedava kayıt devam ediyor
  • bize ulaşın bölümünden mail attım, bakalım yarın arayıp ne diyecekler...
  • Orjinalden alıntı: xfurix

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu diğer konuşmalar, hediye dakikadanmı, mevcut kontördenmi düşüyor?

diğer konuşmalar , mevcut kontörlerden düşüyor. Sadece turkcel için konuşmalarınız hediye dakikalarından düşüyor.

sorgulama ekranı *123*x# ( x: 40 lı bişeylerdi 46 veye 49 olması lazım bütün 40 lıları denerseniz bulurusnuz )

• yaşasın bende katılabildim 2 günlük deneme sürecide 3. sü tuttu ve onay mesajı geldi.
  • BENDE TAM 00:00 DA YOLLADIM AMA BANA GELEN CEVAPDA GÜNLÜK KATILIM LİMİTİNİN DOLDUĞUNU SÖYLEDİ. GELEN CEVAP MESAJINDA DA SAAT 00:00DI ÜSTELİK
  • Dün nişanlım ile iki baldıza mesaj göndermeleri ve ne yapmaları konusunda bilgi vermiştim. ikisi kampanyaya dahil olmuş birinde katılım limiti dolmuş. aynı anda göndermişler, ilginç olmuş. şimdi diğerini bi şekilde kampanyaya dahil etmem şart oldu yoksa vay halime
  • tam 4 kişi ayn halde yolladık katılım doldu dendi 23:59:58 de denedim ard arda benimkine sadece yer kaydınız var dedı bu geceyı beklıcem off ya ne zevkle beklemişdim morelim bozulunca yatamadım
  • dün gece saate baktigimda 00:27 di yine kacirmisim Bu geceye alarmi kuracam ve bombayı patlatcam
  • Müşteri Hizmetleri ile görüşüp BÜTÜNYER olayını çözebilen varmı?
  • Gene BÜTÜN YER hatası yahu iptal ettiriyoruz gene hata nasıl iş
  • Bende bütün yer kampanyasına kayitlimisim. bu bütün yeri iptal edersek bize bi zarari olurmu?
  • Saate dikkat 00:04 mesaj yolladım Günlük Lİmit Dolmuştur diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Bende bütün yer kampanyasına kayitlimisim. bu bütün yeri iptal edersek bize bi zarari olurmu?

Arkadaşım iptal ettirme ben iptal ettirdim genede kayıtlısınız diyor.
  • yuhh ya 00:00 dan beri gönderiyorum tık yok
  • dün katılmayı başardım bütün yermi bişeyler dedi. arkadaşlar ben şikayet ettim sizlerde şikayet ediniz türkcelin sitesinden bu kampanyayı kazanan 400 kişiden biriyim türkcelin açıgı yüzünden kampanya kaydım alınmıyor deyin. muhtemelen müşteri memnuniyeti adına size 50 kontör yüklerler. ben şikayet ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsaglam

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Bende bütün yer kampanyasına kayitlimisim. bu bütün yeri iptal edersek bize bi zarari olurmu?

Arkadaşım iptal ettirme ben iptal ettirdim genede kayıtlısınız diyor.

İşe bak yaa. ne bicim sistemi var bu türkcellin neyse saol arkadasim.
  • Şikayetvar.com a yazan varmı?
  • Turkcellin saatiyle 23.59 da mesaj göndermeye başladım...
    Arka arkaya 21 tane yollamışım...
    Sonuç kayıt olmayı başardım sonunda...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.